- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Даскало
във вашия клас делите ли се на групички по модерните и задръстените кажетезащото ние се делим
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!
Разбира се то насякъде се делят на такива
Например ние сме 4 момичета BFF и "кифлите"
Първоначално написано от finger4o
Нявсякъде е така, но не е правилно.
Dream as if you'll live forever.Live as if you'll die today!
Винаги ще се намери човек, който да се отбягва. Не мисля, че в моя клас има групички, не се делим на такива задръстени и надути и някви такива. Има разбирателство, което е най важно. А това, че отбягваме 2-3 човека, не е правилно, но така се случва навсякъде.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
+1 \Първоначално написано от ILoweSea
/
Асии <3 , Наннсии <3
Делим се.
Още от втория ден стана разделението така да се каже.
Аз съм от задръстените.![]()
![]()
кво ти пука ще изтраеш няколко години и после се махаш![]()
ние не сме разделени, ама няколко човека които никой не може да търпи![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
В групичката на интелигенцията съм - пет момичета общо. С някои от другите окончателно зарових томахавката и се надявам на дълъг мир.
И в нашия калс се делим...Ние,момчетата и кифлите...Но в повечето случай ние и момчетата сме си заедно,а кифлите си живеят там...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ми аз не съм от задръстените кво да търпя даже ми е много д0бреПървоначално написано от KpucmuHa
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!
Делим се, но не бих казала, че точно на "модерни" и "задръстени" по- скоро на "турци" "тъпанари" и "аз"
Ами, то попринцип няма кой знае колко задръстени хора. Просто един вид хора определят друг хора като различни, задръстени. Така например за 'модерните' интелигентните могат да бъдат 'задръстени', а за интелигентните другата група да бъдат 'отрепки, супер западнали' .Първоначално написано от Munut0
Не е особено важно как част от обществото гледа на теб и твоята група, а как ти виждаш себе си и как се идентифицираш с твоята група : ) .
Иначе в нашия клас няма неразбирателство и силно изразено делене. Естествено, че някои хора предпочитат едни пред други и Пенка е най-добра приятелка със Сийка, а не с Иванка, но това си е в реда на нещата. Бих казал, че се разбираме : ) и сме достатъчно задружни
В старото ми даскало нямаше разделение на групички понеже не бяхме много хора .. иначе в новото в 8 и 9 клас имаше много групички ... сега обаче понеже си знаем така да се каже и "кирливите ризи" колкото и да се делим и караме накрая пак сме си всичките![]()
Естествено:ние (групичка от 2),кифли на квадрат,зубъри,умници,идио и
![]()
Първата година бяхме супер задружни повечето, само 4-5 момчета се деляха.
Сега вече сме така: 2те момичета с яките момчета, идиоти, неосъзнати момченца дето се правят на такива каквито не са и метъли
![]()
за сега не май, но никога не е късно. 8 клас сме
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Не бе не ми пука. Поне сега. В началото се изяждах от яд, щото не съм чак толкоз задръстена за колкото ме имта.Първоначално написано от KpucmuHa
![]()
на всякъде са така !!Сега съм в 7 клас и се делим .. ама не нали да се мразим ами по интереси .. аз съм с още 5 човека и всеки час си ходим на радятора на прозореца и си говорим за нашите си работи а пък другите си говорят за техните си неща !!Нямам търпение да съм 8 клас с нов клас всички взаимно да сме BFF .. !!Да излизаме и такива .. ако някой е избягал от час да не казват както сега го правят![]()
задръстените .. бахтиПървоначално написано от Munut0
![]()
![]()
![]()
[b][color=black]Espa
ауу .. НЕ :д
ние се делим на:
- кифли
- едно момиче което е лицемерка
- нормални / не пушим, не пием, по мъже не ходим, учим си нормално/
- задръстени
- безлични
![]()
кратко казано: лайна.![]()
Ние не се делим, просто има 4 момичета и 1 момче, с които не може да се говори, но напоследък всеки със всеки се разбира, даже излизахме на скоро целия клас..![]()
В класа ми ги има всякакви, но не се делим по тоя начин.. зубрачи, кифли, баници, лайна и тем подобни..
Вафла..
+1Първоначално написано от Shadowsogirl
Само че, тези които се смятат за модерни всъщност те са задръстениНареждат всички, пък са 5 пъти по-забили от тях. И все пак аз съм от групата на "задръстените" по-скоро
Не точно делене, но нещо такова. Аз съм към групата на задръстеняците.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!