- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Даскало
Хахахах.. ние в класа ми не се търпиме,така че всеки е самостоятелен - много сме малко тези,които общуваме помежду си![]()
Неприлично Щастлива .. : )
в класа сме 13 момичета и 1 момче(ехааа къв късметлия!)
може да се каже че сме най-задружния клас в училището,
е от време на време ни подгони женската злоба,но после всичко си идва на мясото....жалко че другата година ше ни "сливат"с друг клас![]()
Първоначално написано от r1a1d1o1s1t
ще е кофти и нас ни сляха два класа и стана разделението
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!
незнам ама мисля че толкова сме свикнали с разделението,че едва ли бихме се оправяли без него...
какво щеше да е ако всички бяха едно голямо задружно щастливо семейство...не е чак толкова хубаво,колкото звучи
Първоначално написано от finger4o
Въобще не сме задружни ... Има си отделни групички и това е![]()
Ние сме задружен клас!
Нормално е всеки един от нас да има различно мнение за всички останали и да предпочита компанията на еди-кой си, пред компанията на другия. Въпреки това, не сме разделени на групи. Всеки уважава останалите и това е много важно.
И спря да се върти за миг земята..
[] зубъри
[] готини момчета
[] задръстенячки
[х] красавици хД
Бая сме ама ние "красавиците" дружим с готините момчета, така че компанийката не е малка.
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Да,делим се..
Но само 10 човека от целия клас + няма такива групи:
"Кифли","Умници","Задръстеня и","Красавици","Безлични" и т.н..
Едната група е на "Лудите" ((не пушим,не пием (само от време на време,но много рядко),постоянно измисляме някакви си простотии и се забавляваме..И тем подобни
)) - аз съм от тази група
Другата група е на "Нахалните"((пет човека са и в тази група
..Които са НАЙ-НАХАЛНИТЕ и "тъпите"..Просто целия клас ги мрази))
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Всеки клас е така.Няма начин всички да са абсолютно еднакви.Ми аз съм в групичката на "Нахалните" така ни нарекоха,защото там сме 11 момчета ии естествено винаги от там идват проблемите.В "Нахалните" има 1 групичка от 4 човека,които им викат сектор Г те са най-откачените в класа.Останалите сме нормални,тоест дивеем,но в нормални граници.Има 1 групичка от 3 момичета на,която им викам курвенясалите кифли
и 1 групичка от 5-6 човека да я наречен "Нормалните".Останалите са някви неутрални...
ама стане ли дума нещо за бягане сички заедно.. горе-долу сме задружни.. успяхме да изгоним 1 учител :P абе сложна работа
![]()
Да, но на тъпи, умни и момчета![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
делим се,но не на модерни и задръстени.
а просто по компанийки![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
и ние сме на групички..едните се мислят за готини,другите пък за много знаещитрети пък са задръстени...аз не влизам в нито една група просто,защото не виждам смисъла на тези "групички" ... и смело мога да кажа,че сигурно по-тъп клас от нашия няма
... всичко на едно е събрано там интриганти,шматки,кози,овц бе каквото щеш ;d .. нямам търпение да завърша чеее...... ужаса е пълен тукаа xD ....
Да, но нямаме толкова много избори, защото сме само 17 души![]()
момичета 4 (не се делим)
"умни момчета"
"красиви момчета (фашън идиоти)"
"тъпи, мислещи само за ... "
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Първоначално написано от Shadowsogirl
То май вие сте задръстенячкитеПървоначално написано от pamii
![]()
да делиме се аз честно казано не знам от коя сам защото се разбирам с всички
преди да вече не чак толкова нормално е във всеки клас да има разделения
Момчетата не се делят
Но момичетата сме се разделили на толкова много групи,че не мога да ги изброя..шанс![]()
Оо при нас и точно обратното (момиче съм)Първоначално написано от nymphadora
Между другото защо темата е в раздел У дома а не в Училище и приятели?
В групичката на интелигенцията съм - четири момичета общо.![]()