- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- what now
Лейди ти пък какво толкова се чудиш... и аз съм така, просто за да изкарам по висока оценка по български се е налагало да уча...а по английски не. Просто ми идва отвътре. А аз не обичам да се напрягам особено за нещо което не ми е интересно. Добре с правописа мисля, че съм над средното ниво, но все пак никога не е само до правипис.Въпроса е не колко ти е оценката... въпроса е да имаш минималното което се изисква. Въпреки, че оценката би трябвало да е огледало на знанията - не е и това е факт. Аз например над четворка не съм имал.
Не се напрягайте всеки да си пише както му харесва. Да дразни, но то си е за тяхна сметка
![]()
Хехе, така е. Освен това, предмета винаги ми е бил любим. Всичките учителки съм запомнил, повечето от които с добро. Ок, ок, спирам още сега. Хубави времена просто!
И се извинявам за оф-топика, ако изобщо темата е била сериозна.
ъхъм, всички го помислихме за англичанин/хамериканец и решихме да му говорим на родния език ;>Първоначално написано от sladka_celuvka
Ба не знам що си ми толкова антипатичен пич...дали затва че се правиш на интересен или щото не си интересен....просто млъкни и си избивай комплекса и тъпите идеи насадени от някой друг някъде където няма да пречиш...
Остави оценките, знам как се изкарват в училище. Проблемът е, че повечето нямат и твоя правопис, а на английски пишат правилно. Странното е, че българският е фонетичен език и се изписва това, което се чува в повечето случаи, а при английския не е така. Как може някои да пише правилно на английски, а да не може на родния си език?Първоначално написано от GregoryHouse
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
E не винаги. Чувала си за термина "мързелив език". Така,че обикновено съкращаваме много съгласни на едно място, бъркаме често а/ъ , я/е защото на различни места се изговарят различноПървоначално написано от LadyDi
Просто правилата са събирани от цяла България и ако едно е правилно в София друго не е и обратното във Пловдив примерно. Случва се
И аз се чудя понякога как се пише някоя дума :P Но да грамотността на населението сериозно спада.
От къде ти хрумна, че повечето пишат правилно на английски? Когато правим най-обикновена диктовка, госпожата после ги връща шарени, шарени... само пример.
Мерси на всички.Писах на английски,защото ми беше по интересно и по-лесно така,а пък като чета колко прости мнения има в другите теми, по-добре по-малко хора да ме разберат,но да ми дадат по-добър съвет.tnx
САМТАЙМС ЛЮН, САМТАЙМС ЛИН!
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Опитах се да помогна, а не да показвам колко знам по английски. Вие работете така в часовете си, а не показвайте само по форумите колко сте "добри". Все пак, мерси за поправките! Не мисля, че съм направила огромни грешки. Всички разбраха това, което искам да кажа!Първоначално написано от britzy
След като знаете толкова много английски, защо не седнете да научите и българския?
Кога се пише главна буква, запетайка, точка...
леле в бг имало скрити англичани![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от awerw
![]()
![]()
![]()
![]()
сигурно,ако става въпрос за автора-то явно са и разбирачи,щом намират правилния раздел![]()
Forget върви с предлога about . (баахти умния аз)Първоначално написано от SadBoy93
![]()
in the rules of love there is one which is the most important...If somebody loves you it will fly away from 1000000 miles ,but he will come back to you cause nothing else metters without the person your heart beat about!"!!!!!!! dont forget these words and dont pressure the girl. I was waiting for my girlfriend for 2 years before we start a relationship and i can say i am the happiest person right now ...but i was patient when i had to be....Take care
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
верноПървоначално написано от CwalkIn
![]()
![]()
Кви сте ми прости![]()
не се ли усетихте че за да се регистрираш трябва да напишеш годината на създаване на БГ? и как ще го направи индивида ако не говори БГ?
![]()
![]()
![]()
![]()
ПС: В бг няма човек дето да говори Английски! ФАКТ!![]()
Първоначално написано от VampireGirl666
само дето е "....what she really wants"
![]()
Ей, англичани.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
блах .. добре, че в български форум си пише на родния ни език!!! ..![]()
по темата - вчера бях почти цял ден с момичето, тя изглежда вече малко по-щастлива, споделя ми разни работи, прекарахме си много яко.Не съм пробвал да задълбочавам нещата.Мисля си, че когато е готова, може би тя ще ме потърси за нещо по-сериозно, не искам да я притискам.
Бикам а хомоу, дюшбег!Първоначално написано от justask
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Да не говорим за "незнам" и "немога"...Първоначално написано от loliii
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,