- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хапчета
Има ли някакви хапчета,които да качват маса, и ако може да ги има по аптеките.Трябва да надебелея(ако мога така да се изразя). На 15 съм 167 см. висок и 52 килограма.
![]()
Първоначално написано от Uplo1d3r
не си ли малко нисичък![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Има,ама няма да ти кажа...не си трови здравето!!Яж стабилно!!!!Първоначално написано от Uplo1d3r
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Съгласен с Valento![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Рано ти е за стероиди, тренирай си, хапвай, пий аминоакиселини и протеин примерно... И пак ще има ефект
Разбирам,но нямам в предвид стероиди и тем подобни химии,а просто някакви хапчета,които да отворят апетита. Или,ако не знаете то поне да кажете някакви храни,с които да трупам маса![]()
Яйца,кашкавал,сиренЙЕПървоначално написано от Uplo1d3r
(и от белтъчната група)....суроватки....месо...з еленчуци...плодове...това е задравословно хранене...!
Рибено масло и бирена мая.Това са ми давали като малък,защото съм нямал апетит.
Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...
яж много банички и пици,
баничките с боза : )
2-3 месеца и си качил килца : )
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
заблуден. когато съм на даскало ям главно банички и пици, заедно с всичките други храни тип 'fast food', ама не съм качил нито едно кило. и ся к'во праим?Първоначално написано от Everytime
Ядем докато не качиме килца!Първоначално написано от lubomirky
![]()
то това остана. въпреки че много се надявах с мазните банички да натрупам някое друго кило, нищо не стана накрая..
Един съвет. Не яж банички и пици ами се храни здравословно, това всеки ще ти каже. Храни се вкъщи с домашна храна, яж яйца, месо, белтъци, банани, ядки и т.н. На ден се храни по 5-6 пъти, като задължително закусвай (може да е мюсли например) , но обилно, не пропускай основно ядене (сутрин, обед, вечер) .А пък отделно между храненията може да си хапваш ядки, банани, други плодове ако искаш. Но със сигурност не трябва да ядеш бързи храни всеки ден, защото от тях се трупа сланина, а и не са здравословни. Също така ако толкова си решил да качиш маса и то бързо можеш да си вземеш гейнер, но ако си решил да вземаш и да си подпомагаш с малко химия трябва задължително да тренираш нещо, дали фитнес, дали плуване, дали някакъв спорт (само да не е тенис на маса или шах) . Аз примерно тренирам и плуване и фитнес. Еми общо взето, това е, пожелавам ти успех занапред!