.
Отговор в тема
Страница 1 от 13 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 318

кво като сме на 13

здравейте!зачетох се в така доста темички за момичета които са влюбени и незнаят как да постъпят и всички ги нападат .те искат съвет а получават нападки.....аз също съм на 13 и знам какво е да искаш някой и не мисля че сме малки за да се влюбим ...може би не така както по-големите но детската любов е най-сладка......

от една страна сте малки кво правите на 13 държите се за ръка ... и на тва ли му викате LOVE казвам го защото познават такива на ваща възраст...
    Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    Искат да ви кажат,че това поколение 13-годишни сте много разглезени.Гримове,парфюми и тем подобни...Не ви нападат,сравняват тяхното поколение с вашето...ако ме разбирате какво искам да обясня

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Aбе има хора дето са на 13 и са разбрали какво е истинска любов и такива дето са на 20 и незнаят какво е това.Сигурен съм че ма доста деца който и на 13 знаят какво е истинската любов.И ккаво като примерно само се държат за ръце???Ми то има доста дето правят секс ама това лубовта не го знаят какво животно е...

ами не се държим само за ръце има такива дето се ебат и т.н.(аз съм против това на тая възраст но има и токива ) пък дори и да се държим за ръце кво от тво нали си се кефим а и невярвам някой на 13 с гадже да прави само това....

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    защото,моето момиче,вместо да изживявате детството си и да залягате над книгите(особено 7мокласниците),пишете по форуми и искате съвети...защото нещо прекалено бързо започнахте да растете,и ако е нормално на 12-13 да водите полов живот-то на 20 какво ще правите се чудя....

за ученето ние си учим (поне аз)но опитвам се да кажа че е съвсем нормално да се влюбиш истински на 13 защо трябва постоянно да ни нападате .......

Не е важна възрастта, а сивото вещество в черепната кутия...А половин-един час във форума няма да отнеме крайно много от времето на 13-годишните. И наистина има хора на 13, които са разбрали какво е истинска любов и без секс..иначе и аз съм против воденето на полов живот на тази възраст, но все пак всеки си решава сам...Относно съветите..за какво е този форум, освен да си помагаме без да се има предвид възрастта, етноса и т.н.

Цитирай Първоначално написано от sladuranata1112
    за ученето ние си учим (поне аз)но опитвам се да кажа че е съвсем нормално да се влюбиш истински на 13
    Отивай да учиш и не ми говори, че е нормално да се влюбиш на 13, защото ти дори не знаеш какво е това "влюбване".

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Оф сега така си мислиш, но след години като усетиш любовта ще си викаш малее ,защото съм си мислила, че обичам.
    Просто дестката представа за влюбване е винаги ужасна драма. .

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    за ученето ние си учим (поне аз)но опитвам се да кажа че е съвсем нормално да се влюбиш истински на 13
    Отивай да учиш и не ми говори, че е нормално да се влюбиш на 13, защото ти дори не знаеш какво е това "влюбване".
    +10000000000000000000000
    седнала тука да ни учи кво е аджеба влюбване
    и как тя го е изживяла-аре бегай бе,кфа любов на 13?
    ти не знаешоще пикае ли ти се,ебе ли ти се
    само родителска обич може да усещаш по това време
    някои хора цял живот не се влюбват истински,че ти ли бееее хахахахахахаха
    върви учи,че пишеш "леко" неграмотно
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Абе, в любовта на 13 винаги има особен чар. И аз съм била малка, и аз съм се влюбвала в батковци, и аз съм страдала и съм си мислела, че знам какво е любов и съм се самонавивала. Е и? На тая възраст на повечето момичета вече им е дошъл мензиса, тялото им се променя и хормоните бушуват. Вие на 13 да не би с кукли да сте си играли? Според мен няма нищо лошо в тези вълнения. Няма лошо да си мислиш че обичаш. Все от някъде се почва нали?

абе всеки по различен начин расте и изживява нещата и аз съм била на 13, когато се влюбих в този който сега още харесвам, а са съм на 15..но според мен чувствата ми към него станаха по-силни с времето, а и сигурно с годините...

а ако някои се пита защо 2 години го харесвам и нищо не става - ами прекалено ме е страх да му го кажа, защото си станахме с времето бая близки и ме е страх, че ако му кажа той ще започне да ме игнорира или няма да разбере или и аз нз, просто ме е страх....

а и за "britzy" - кФа мислих, че се пише с В - кВа...не го казвам, за да се заяждам, а защото спомена нещо за неграмотно писане
    е и аз не съм от най-грамотно пишещите на компютър, защото пиша бързичко..sry

PEACE

Град
    Цитирай Първоначално написано от stern
    абе всеки по различен начин расте и изживява нещата и аз съм била на 13, когато се влюбих в този който сега още харесвам, а са съм на 15..но според мен чувствата ми към него станаха по-силни с времето, а и сигурно с годините...

а ако някои се пита защо 2 години го харесвам и нищо не става - ами прекалено ме е страх да му го кажа, защото си станахме с времето бая близки и ме е страх, че ако му кажа той ще започне да ме игнорира или няма да разбере или и аз нз, просто ме е страх....

а и за "britzy" - кФа мислих, че се пише с В - кВа...не го казвам, за да се заяждам, а защото спомена нещо за неграмотно писане
    е и аз не съм от най-грамотно пишещите на компютър, защото пиша бързичко..sry

PEACE
    такааам,от цялото ти мнение отсеях само смисленото-където беше споменат моят никнейм-кФа го написах нарочно с Ф,ако не ти е ясно,иронично.
    е явно сии леко нз-куха за да не загрееш за какво иде реч.
    забележи ,че съм една от малкото ,които пишат най-грамотно във форума и е пунктуационно издържано
    айде върви се заяждай другаде

казах, че не го пиша, за да се заяждам и не не съм куха, много си разбирам от ирония, просто не ти се разбира от написанато, но все тая

Град
    Цитирай Първоначално написано от stern
    казах, че не го пиша, за да се заяждам и не не съм куха, много си разбирам от ирония, просто не ти се разбира от написанато, но все тая
    добре сори,прибързах
    заеби,стига сме флудили ценната тема

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Ам и какъв е проблема ,аджеба, ако сме си влюбени и си учим , а и плюс това живота си е наш . И какво правим като хлътнем по някого ако мога така да се изразя . Очите си можеш да затвориш за неща ,които не искаш да виждаш , а сърцето ,еми там става по сложно , НЕ !
    FUCKтически не ме интересува

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Такова.
    Просто някои хора са ужасно ограничени или ги е яд, че на 13 са били пълни загубеняци и никой не ги е харесвал.
    Обичайте се, бе !
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>

Re: кво като сме на 13

здравейте!зачетох се в така доста темички за момичета които са влюбени и незнаят как да постъпят и всички ги нападат .те искат съвет а получават нападки.....аз също съм на 13 и знам какво е да искаш някой и не мисля че сме малки за да се влюбим ...може би не така както по-големите но детската любов е най-сладка......
    косми по анала имаш ли?
    докато не ти пораснат не пиши.
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    На мен пък темата ми харесва, въпреки че оттадвна надживях тези години. Не удобрявам ограниченото мислене на някои хора, които до толкова се влиаят от възрастта. Добре, влюбване е прекалена дума. Но предполагам всеки помни първата си по-силна любов и как се срещаш с едно ново чувство, за които всички ти говорят, а ти сам не можеш да се справиш с него и се притесняваш много, много... Това, че децата не са подбрали най-подходящите думи за изказа си и са казали влюбване, вместо силно привличане, не ви дава правото да се присмивате над проблема им. Съгласна съм, че има някои много идиостки теми, но има и някои много нормални за онази възраст на 13-14 години. И също така съм срещала хора на тази възраст, които мислят много по-зряло отколкото някои 18 годишни.
    П.п. Споменах възрастта около 14. Затова да добавя, че аз съм на 15, но далеч не се чувствам на толкова. И е глупаво да съдиш за интелекта на хората по годините им.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Има 13-годишни и 13-годишни.

Повечето, които въртят любов на тази възраст, са от типа дечица, които се пудрят с на мама козметиките, ходят на училище с вечерен грим, пускат си курвенски снимки в кенефите на близките кафенца с нацупени устнички, пишат си в профилчетата в скайпчето глупости от рода на "Ку4къЪъ с1м, нУ н3 тфоИтЪъ", обясняват как не могат да живеят без гадженцето, с което ходят от най-много месец, правят се на различни и непукисти (щото е модерно сега) и все такива идиотщини...
    => На това се присмиваме.

Вероятно има и изключения.Вероятно има и деца, които осъзнават, че са си деца, наслаждават се на трепетчетата, но не се вкарват във глупави филми.Единици са, убедена съм.За съжаление, обаче, всяка една от малолетните курвички, за които писах по-горе, твърди, че е точно такова изключение.
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Има 13-годишни и 13-годишни.

Повечето, които въртят любов на тази възраст, са от типа дечица, които се пудрят с на мама козметиките, ходят на училище с вечерен грим, пускат си курвенски снимки в кенефите на близките кафенца с нацупени устнички, пишат си в профилчетата в скайпчето глупости от рода на "Ку4къЪъ с1м, нУ н3 тфоИтЪъ", обясняват как не могат да живеят без гадженцето, с което ходят от най-много месец, правят се на различни и непукисти (щото е модерно сега) и все такива идиотщини...
    => На това се присмиваме.

Вероятно има и изключения.Вероятно има и деца, които осъзнават, че са си деца, наслаждават се на трепетчетата, но не се вкарват във глупави филми.Единици са, убедена съм.За съжаление, обаче, всяка една от малолетните курвички, за които писах по-горе, твърди, че е точно такова изключение.
    много правилно,но щом всяка такава кучка се мисли за изключение,то тогава самото понятие се самоизключва,защото всички ще са такива и...
    оф дано разбра XD

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Aбе има хора дето са на 13 и са разбрали какво е истинска любов и такива дето са на 20 и незнаят какво е това.Сигурен съм че ма доста деца който и на 13 знаят какво е истинската любов.И ккаво като примерно само се държат за ръце???Ми то има доста дето правят секс ама това лубовта не го знаят какво животно е...
    +1 Аз примерно знам пък не съм някъв много голям

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    защото,моето момиче,вместо да изживявате детството си и да залягате над книгите(особено 7мокласниците),пишете по форуми и искате съвети...защото нещо прекалено бързо започнахте да растете,и ако е нормално на 12-13 да водите полов живот-то на 20 какво ще правите се чудя....
    много точно казано

Цитирай Първоначално написано от SkylineDrift
    Искат да ви кажат,че това поколение 13-годишни сте много разглезени.Гримове,парфюми и тем подобни...Не ви нападат,сравняват тяхното поколение с вашето...ако ме разбирате какво искам да обясня

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си