- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво като сме на 13
Само да ти кажа ,че човек изгражда личността си цял живот.Какво според теб означава изградена личност и кога човек вече я е изградил изцяло??Според мен това става с доста годинки,докато разбереш какво искаш и се реализираш с това и много други неща ...Първоначално написано от BladeOfMySoul
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Има една поговорка, която казва: "Любовта е сляпа." Разбира се, че една любов се изпитва коренно различно на 13 годишна възраст и на 20. В това няма спор, но никой не може да ти каже кога и как да се влюбиш. Лично аз познавам много момичета и момчета, които са обичали истински на тази възраст. За всеки е различно и никой няма право да критикува другиго за подобно нещо.![]()
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
Първоначално написано от wwe11
А от такива грамотни българчета като теб ми се повръща.
Много плоско мислене имаш, ако съдиш за хората по правописните им грешки. Аз също допускам грешки на моменти, защото пиша бързо и е съвсем нормално това. Хвани се за нещо друго, тук не ти се получи.
По темата : Пеперудките в стомаха са една начална фаза на любовта и според това как се развият обстоятелствата между двама души, чувствата може да станат по- силни и да се получи нещото "любов" или просто малкото пламъче между двамата да угасне.Това е моето разбиране ии понеже е сложно да се каже "имам някакви симпатии към него/ нея" или "между нас има някакво привличане" накратко може да се употреби израза "влюбен/а съм" .. това отново си е вид влюбване .. дори и в някакви малки аспекти.
![]()
Еми ти си отговори сама.Първоначално написано от Sunny_stz
Поради това любов, във цялостния смисъл на думата, не може да има на 13, нито на моите години (17), за нея се иска "много повече"...![]()
А за личността, когато минеш дадена възраст имаш базата, от там надграждаш, на всички са ни ясни фразите "човек се учи докато е жив" и т.н.Представи си изградената личснот като построена къща, на която поставяш мебелите с течение на времето.
Интересува ме само мнението на близките ми и то е положително! А щом те са с мен не ме интересува другите какво мислят . Това ,че някои не са се влюбвали на 13 не означава ,че никой не може да се влюбиЗа ученето -аз си уча имам добри оценки ... Това че доста момичета са разглезени и доста момчета са несериозни не означава ,че всички са такива и че не могат да направят нещо като хората. Преди години не е било така знам .. майка ми е разказвала как винаги са учили усърдно и първата целувка най-рано в 8ми клас както и да е..Сега е различно не можем да живеем все в едни времена (въпреки че не отиваме към по-добри .. ) Най-добрата ми приятелка е 2 години с приятеля си ,а аз 1 и съм сигурна ,че ще станат повече.
Много съм щастлива и много влюбена ,ама много .Както искате го разбирайте. Сигурно и аз не знам какво е любов спред вас,ама СПРЕД ВАС ..
п.п не съм на 13 по-голяма съм ,но няма значение! Пак съм на същото мнение.
ВЛЮБЕНИПървоначално написано от sladuranata1112
![]()
![]()
Мале като чуя тази думичка направо полудявам .Ето съвет от някаква 14 годишна пикла (азз) : престанете да преувиличавате. Влюбени ?! ХАХХ казват ти, че не си влюбена не защото си ПРЕКАЛЕНО малка, а защото си малка. Няма какво да ми доказвате 11-16 годишни лапета колко били влюбени. Просто днес- един, утре друг. И не се влюбваме, а харесваме някого.Моля ти се не ми казвай, че не съм се "влюбвала"- напротив аз съм най- "влюбвания" човек на земята, обаче когато не стане с един не си режа вените и рева в ъгъла, а излизам да срещна някой друг, но аз даже без гадже ми е просто неописуемо страхотно. Незнам сега какво да добавя. Ако съвсем случайно нещо те интересуваМ питаай.
![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Запази си разсъжденията за есетата в час по литература. Не можеш да класифицираш едно чувство като "любов" без да имаш достатъчно голяма база за сравнение. Ако, когато станеш на 40, още мислиш, че на 14 си обичала истински и това е била голямата ти любов, напиши книга и ни опровергай. Дотогава спри да ръсиш клишета и захаросани изказвания без покритие.Първоначално написано от Desole
И тъй като се нареди сред милионите, повтарящи как детската любов е "най-чиста", ще можеш ли да се обосновеш защо?![]()
all day... all night... what the fuck?!
А, що бе?Първоначално написано от Nestlee
Влюбваме си се, даже отвреме-навреме обичаме. Ама... на игра.
О, да. И ти си мислиш, че си изключение на всяко възможно правило. И ти ръсиш банализмите за поколенията, "другите момичета" и "не ми пука кво мислите вие".Първоначално написано от Neutral
Разсмях се от сърце, благодаря ти!![]()
Напълни ми душицата! Браво, браво, браво, браво, браво, браво... ! Искам сега всички да ти прочетат поста и да им влезе нещо в чайниците! =D>Първоначално написано от BladeOfMySoul
![]()
![]()
Ако любовта беше толкова проста, колкото я описахте...
ScarletBite, говориш за елементарни разсъждения, а изобщо препрочитала ли си си постовете?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
еми малки сте и не знаете още к'во искате...
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Въобще не знам и не ме интересува накъде биеш.Първоначално написано от Violenza
Мда, влюбвате се. Ноуп, не е забранено да се влюбиш, даже е естествено.Първоначално написано от Desole
Ама не правите разликата между "влюбване" и "любов". Чаткаш ли?
И може ли без "мислите си... " и "такива хора като вас"?
Ти каква/какъв се водиш ,че да казваш кой може да се влюби и кой не ? И ЗАПОВЯДАЙ ПАК ДА ТЕ РАЗСМЕЯ ! Ти си ми още по забавна 1 тема половината коментари са твои как казваш,че хората не могат да се влюбват![]()
![]()
а с pebals съм съгласна ! Наистина по-голямата част от 13-годишните не знаят какво искат и се ,,влюбват " всеки ден !
@ britzy хора, които не използват точки и запетайки не могат да ме убедят, че пишат пунктуационно издържано. И не се заяждам, само констатирам.
Братовчедка ми се опитва да ме убеди, че има любов на 13, сигурно има. Но пък със сигурност е много по-различно от тази на 17-18 и от тази на 25. И това, че някои се държат само за ръце не значи, че не се обичат. Фактът, че никога не сте спали с родителите си и най-добрия/ата си приятел/ка не значе, че не ги обичате. Само, че всичко е някак чисто и невинно. Макар, че като ги гледам 13-годишните днес и се чудя аз ли не съм наред или просто всички се държат и обличат все едно са на 18.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Първоначално написано от Hayashi
да спомена,че повечето пъти слагам!
Whatever...............
много ми хареса как се изказа! :]Първоначално написано от Hayashi
само 4е напоследак някои 13 годишни правят и много други нешта които неса им за вазраста ......Първоначално написано от walcheto
Ами простички сте, кво друго... друго, друго, ами на 13 сте...Първоначално написано от sladuranata1112
Мислите се за големи, но не виждате колко сте смешни, така леко отстрани!
Днеска видях едни момичета 7-8 клас да са биле. Като ги видях и като се сетих какви теми пускат в този форум момичетата на тяхната възраст, и ми стана сУпер смешноПървоначално написано от Reaper93
Просто като си го представех и ме избиваше на смях
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
никой не еказал,че не може да обичате-напротив..но по онзи детински наивен начин..и да,детската любов е най-невинна и затова от нея най-боли..защото ще ме извиняваш ама на 14 няма как да преценяваш хората правилно..то някои и цял живот не се научават ама това едруг отделен въпрос..та просто сте толкова хвръкнали и падайки така ви боли,че няма смисъл...всеки ще пада и то не 1 път ама защо от толко рано сами си подлагате крак не мога да разбера...Първоначално написано от Desole
И аз съм на 13 и кво?! Може да съм малка за вас, ама мисля, че няма определена възраст за влюбването. Аз също съм изпитвала такова чувство (което сега ще ми се смеете и прочие, но не ми пука! ). Всеки може да се влюбва независимо колко е голям нали? Да, за секс може да кажете, че сме малки, ама не и за др. Такаче недейте толкова да се присмивате, че сме уж малки за влюбване.. А другите на 12-13 просто да не ви пука като някой по - голям ви се присмее. Ако наистина изпитвате това, не обръщайте внимание на др. мнение. (: