- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво като сме на 13
Да се държат за ръце е една доста сериозна стъпка към любовта.Първоначално написано от walcheto
Все тая на колко си.
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
те в днешно време не се държат за ръце а някъде другаде :D :D :D :D :D
Точно така ! Чудя се какво толкова обсъждате още .Първоначално написано от Desole
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Съгласна съм с "бившата Хилъри" ((ако някой й намери мнението в една от първите страници)) .
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
За мен любовта е бонбон4е и гор4ица. На 13 съм. Просто като я гледаш ... ненам ..... просто необяснимо е!
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Значи аз съм на 15 ! Хора,всеки е минавал през тази възраст,и кво са нападате всички 13 годишни , все едно вие не сте минали през тая възраст и не сте знаели какво е !! А и откъде знаете човека зад екрана къв е , дали се гримира и се прави на по-голям си е негов проблем,вас тва не траа да ви засяга !! Вие като сте по-големи и айде вече всичко е позволено и т.н .. Всеки разбира любовта от различен ъгъл !! А и от някъде траа да започнат нали ?? И кво като само се държат за ръце,тва е сладко,а и все някога ще стигнат до целувката !!
Като са на 13 трябва да ходат да спортуват, а не да седят пред компютрите и да задават тъпи въпроси. Да не говориме за порблема със затлъстяването. И все пак ако седят на PC-то поне да правят нещо смислено... На тази възраст няма да е зле да попрочетат и някоя книжка.Първоначално написано от crazybebe
Няма да отговарям на въпроса "Какво е любовта", защото това е философски въпрос. Най-точния отговор можете да намерите в учебниците.
Жена с пари е като луд с картечница.....
Първоначално написано от Kopu
Тва,че имат време за компютри не значи,че не спортуват !! А и все едно по-големите не го правиме ?!? И за разлика от нас те не са толкова мързеливи и могат да отворят учебника и да научат нещо (не че ние не можем,но не при всеки е така ! ) Не казвам,че ние сме много тъпите,има и хора които учат ! А и 13 годишните сега влизат в пубертета и са стресирани защото незнаят нищо за него и за проблемите които ги очакват !!! Аз като бях на 13 си учех,четях,не съм се правила на по-голяма и не съм се гримирала,нито съм пушила и т.н - има и такива хора !!
Адски почвам да се дразня на тая тема неможе ли просто да млъкнете?!.... неможе вие да решавате кога някой да се вюби или на колко години да стане това!!!....всеки е различен....и престанете да третирате 13 годишните все едно са на 9....!!! и те със сиг. не се държат за ръка с приятеля/ката си...защото може би знаят много повече от вас за любовта...истинската любов...за разлика от вас за които любов=секс и нищо повече!!!
![]()
Бедна ти е фантазията колко ми е болен мозъка....
именно..не знаете още какво искатеПървоначално написано от SemperFidelis
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Съгласна съм с някой от сравненията за 13 годишните но не с всички..
щото верно си ги има няк'ви пикли и пиклиовци , но има хора които доста са видяли и преживялиза годините си!
Познавам едно момиче на 13 е , но изглежда на 18-19 .. Разсъждава супер трезво,има богат речник , много е добре с ученето.
Знае кое е и кое не е правилно за самата нея и знае къде да се цели, общува с 18,19 годишни и отгоре. Има си стил,привлекателен външен вид - по-голямите и се лепят ей така и е сериозна, не е няк'во лигаве..Ходи си по купони,има си сериозна връзка с момче и какво като е на 13 подяволите? Справя се с всичко повече от перфектно...
ла-ла-ла
Лично мое мнние е ,че за любовта няма години ..
Колко тъпо звучи, като станеш на 17 ще разбереш какво е любов? А един 40 годишен мъж ще каже на ВАС като станеш на 30 , ще разбереш какво е любов..
Просто всеки има различен поглед над нещата и различно ги е преживял, както е живял в различно време.. НО ДА ТРЪГНЕТЕ ДА СПОРИТЕ КОЕ Е ВЪЗМОЖНО И КОЕ НЕ..![]()
ла-ла-ла
Като правиш секс говори пак. Сексът е точно едно от нещата, които сплотяват двама души емоционално и то много силно. Една връзка, в която момчето и момичето са се отдали един на друг и са споделили това изживяване е мнооого нива над детските истории, където се държите за ръчичка, целувате се и се шматкате по кафенета. Може да сте увлечени, да имате тръпка с някой и тн, но не изпитвате истинска любов. Нито можете да правите секс без да е грозно и много не-на-време, нито можете да бъдете сериозни, верни и изобщо.Първоначално написано от slancety18
От опит го казвам, защото и аз на 13 имах "Голяма любов", без която не мога да живея и сега ми е смешно като се сетя.
Точно!Първоначално написано от ForzaFelipe
А и освен това ако измервате любовта само като секс, значи вие сте недораслите.
П.П. 13-годишните вече не са това, което бяха.Всъщност някои се праскат повече от 18-годишните.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
+++++++++++++++++++++++++Първоначално написано от Kopu
Именно защото сте на по 13-14, пазете се от тези "влюбвания" вместо да си внушавате, че чувствата ви са по-големи, отколкото в действителност са. Малки сте, лесно и бързо се привързвате, не бързайте да изживявате разочарования
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
ти си некъв невероятен смешник ... престани да пишеш глупости ...Първоначално написано от Dyany10000
Боже,божее ... видях само първата страница с мнения и направих извода,че ако се гледахте очи в очи щяхте да се избиете заради една буква Ф-ъ .. цц после ходете ми разправяйте какво е ирония и тем подобни ..
аа по темата .. аз съм на 14 и абсолютно 100% сигурно мога да заявя,че знам какво е да се влюбиш истински .. веднъж е било и още биде де .. така че както каза една потребител/ка не зависи от възрастта,а от сивото в 'черепната кутия'![]()
![]()
Чух,че прайш секс за пари ?! Пфф,ти 10 лв за пари ли ги имаш ма ?
Супер готиното изказванеПървоначално написано от ForzaFelipe
. Точно така е
![]()
откога чакам някой да му го кажеПървоначално написано от HandOFDooM
![]()
и като те гледам какъв си пълничък не се учудвам от мнението ти за любовта бонбони, горчица тука кебапи такова
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
бонбон4е и гор4ица викаПървоначално написано от HandOFDooM
![]()
![]()
тва ме разби
Lexynnka
sLunCh0
MAPATOHKОВКА