.
Отговор в тема
Страница 12 от 13 ПървиПърви ... 28910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 318
    Цитирай Първоначално написано от walcheto
    от една страна сте малки кво правите на 13 държите се за ръка ... и на тва ли му викате LOVE казвам го защото познават такива на ваща възраст...
    Да се държат за ръце е една доста сериозна стъпка към любовта.

Все тая на колко си.
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

те в днешно време не се държат за ръце а някъде другаде :D :D :D :D :D

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    Цитирай Първоначално написано от Desole
    Този спор може да продължава вечно,така че е безмислен от една страна.

Ние малките ще си обичаме,вие големите си гледайте работата и не ни се правете на мама и тати.
    Точно така ! Чудя се какво толкова обсъждате още .
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Град
    Ивагакуре
    Съгласна съм с "бившата Хилъри" ((ако някой й намери мнението в една от първите страници)) .
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    За мен любовта е бонбон4е и гор4ица. На 13 съм. Просто като я гледаш ... ненам ..... просто необяснимо е!
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Повече от фен Аватара на crazybebe
    Значи аз съм на 15 ! Хора,всеки е минавал през тази възраст,и кво са нападате всички 13 годишни , все едно вие не сте минали през тая възраст и не сте знаели какво е !! А и откъде знаете човека зад екрана къв е , дали се гримира и се прави на по-голям си е негов проблем,вас тва не траа да ви засяга !! Вие като сте по-големи и айде вече всичко е позволено и т.н .. Всеки разбира любовта от различен ъгъл !! А и от някъде траа да започнат нали ?? И кво като само се държат за ръце,тва е сладко,а и все някога ще стигнат до целувката !!

Цитирай Първоначално написано от crazybebe
    Значи аз съм на 15 ! Хора,всеки е минавал през тази възраст,и кво са нападате всички 13 годишни , все едно вие не сте минали през тая възраст и не сте знаели какво е !! А и откъде знаете човека зад екрана къв е , дали се гримира и се прави на по-голям си е негов проблем,вас тва не траа да ви засяга !! Вие като сте по-големи и айде вече всичко е позволено и т.н .. Всеки разбира любовта от различен ъгъл !! А и от някъде траа да започнат нали ?? И кво като само се държат за ръце,тва е сладко,а и все някога ще стигнат до целувката !!
    Като са на 13 трябва да ходат да спортуват, а не да седят пред компютрите и да задават тъпи въпроси. Да не говориме за порблема със затлъстяването. И все пак ако седят на PC-то поне да правят нещо смислено... На тази възраст няма да е зле да попрочетат и някоя книжка.
    Няма да отговарям на въпроса "Какво е любовта", защото това е философски въпрос. Най-точния отговор можете да намерите в учебниците.
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Повече от фен Аватара на crazybebe
    Цитирай Първоначално написано от Kopu
    Като са на 13 трябва да ходат да спортуват, а не да седят пред компютрите и да задават тъпи въпроси. Да не говориме за порблема със затлъстяването. И все пак ако седят на PC-то поне да правят нещо смислено... На тази възраст няма да е зле да попрочетат и някоя книжка.
    Няма да отговарям на въпроса "Какво е любовта", защото това е философски въпрос. Най-точния отговор можете да намерите в учебниците.

Тва,че имат време за компютри не значи,че не спортуват !! А и все едно по-големите не го правиме ?!? И за разлика от нас те не са толкова мързеливи и могат да отворят учебника и да научат нещо (не че ние не можем,но не при всеки е така ! ) Не казвам,че ние сме много тъпите,има и хора които учат ! А и 13 годишните сега влизат в пубертета и са стресирани защото незнаят нищо за него и за проблемите които ги очакват !!! Аз като бях на 13 си учех,четях,не съм се правила на по-голяма и не съм се гримирала,нито съм пушила и т.н - има и такива хора !!

Адски почвам да се дразня на тая тема неможе ли просто да млъкнете?! .... неможе вие да решавате кога някой да се вюби или на колко години да стане това!!!....всеки е различен....и престанете да третирате 13 годишните все едно са на 9....!!! и те със сиг. не се държат за ръка с приятеля/ката си...защото може би знаят много повече от вас за любовта...истинската любов...за разлика от вас за които любов=секс и нищо повече!!!
    Бедна ти е фантазията колко ми е болен мозъка....

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Цитирай Първоначално написано от sladuranata1112
    за ученето ние си учим (поне аз)но опитвам се да кажа че е съвсем нормално да се влюбиш истински на 13
    Отивай да учиш и не ми говори, че е нормално да се влюбиш на 13, защото ти дори не знаеш какво е това "влюбване".
    именно..не знаете още какво искате
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Съгласна съм с някой от сравненията за 13 годишните но не с всички..
    щото верно си ги има няк'ви пикли и пиклиовци , но има хора които доста са видяли и преживяли за годините си!

Познавам едно момиче на 13 е , но изглежда на 18-19 .. Разсъждава супер трезво,има богат речник , много е добре с ученето.
    Знае кое е и кое не е правилно за самата нея и знае къде да се цели, общува с 18,19 годишни и отгоре. Има си стил,привлекателен външен вид - по-голямите и се лепят ей така и е сериозна, не е няк'во лигаве..Ходи си по купони,има си сериозна връзка с момче и какво като е на 13 подяволите? Справя се с всичко повече от перфектно...
    ла-ла-ла

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Лично мое мнние е ,че за любовта няма години ..
    Колко тъпо звучи, като станеш на 17 ще разбереш какво е любов? А един 40 годишен мъж ще каже на ВАС като станеш на 30 , ще разбереш какво е любов..
    Просто всеки има различен поглед над нещата и различно ги е преживял, както е живял в различно време.. НО ДА ТРЪГНЕТЕ ДА СПОРИТЕ КОЕ Е ВЪЗМОЖНО И КОЕ НЕ..
    ла-ла-ла

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    колкото пъти вляза в тая тема, толкова повече ми се засилва желанието да се обеся на кабела на мишката.
    +1 и ако не подейства да си заблъскам главата в монитора

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от slancety18
    Адски почвам да се дразня на тая тема неможе ли просто да млъкнете?! .... неможе вие да решавате кога някой да се вюби или на колко години да стане това!!!....всеки е различен....и престанете да третирате 13 годишните все едно са на 9....!!! и те със сиг. не се държат за ръка с приятеля/ката си...защото може би знаят много повече от вас за любовта...истинската любов...за разлика от вас за които любов=секс и нищо повече!!!
    Като правиш секс говори пак. Сексът е точно едно от нещата, които сплотяват двама души емоционално и то много силно. Една връзка, в която момчето и момичето са се отдали един на друг и са споделили това изживяване е мнооого нива над детските истории, където се държите за ръчичка, целувате се и се шматкате по кафенета. Може да сте увлечени, да имате тръпка с някой и тн, но не изпитвате истинска любов. Нито можете да правите секс без да е грозно и много не-на-време, нито можете да бъдете сериозни, верни и изобщо.
    От опит го казвам, защото и аз на 13 имах "Голяма любов", без която не мога да живея и сега ми е смешно като се сетя.

кво като сме на 13..ми нищо
    глупостта около мен ме уморява

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Aбе има хора дето са на 13 и са разбрали какво е истинска любов и такива дето са на 20 и незнаят какво е това.Сигурен съм че ма доста деца който и на 13 знаят какво е истинската любов.И ккаво като примерно само се държат за ръце???Ми то има доста дето правят секс ама това лубовта не го знаят какво животно е...
    Точно!

А и освен това ако измервате любовта само като секс, значи вие сте недораслите.

П.П. 13-годишните вече не са това, което бяха. Всъщност някои се праскат повече от 18-годишните.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Re: кво като сме на 13

Цитирай Първоначално написано от sladuranata1112
    здравейте!зачетох се в така доста темички за момичета които са влюбени и незнаят как да постъпят и всички ги нападат .те искат съвет а получават нападки.....аз също съм на 13 и знам какво е да искаш някой и не мисля че сме малки за да се влюбим ...може би не така както по-големите но детската любов е най-сладка......
    не ми казвай че като си на 13 знаеш кво е любов

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Kopu
    Като са на 13 трябва да ходат да спортуват
    +++++++++++++++++++++++++

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Именно защото сте на по 13-14, пазете се от тези "влюбвания" вместо да си внушавате, че чувствата ви са по-големи, отколкото в действителност са. Малки сте, лесно и бързо се привързвате, не бързайте да изживявате разочарования
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Цитирай Първоначално написано от Dyany10000
    За мен любовта е бонбон4е и гор4ица. На 13 съм. Просто като я гледаш ... ненам ..... просто необяснимо е!
    ти си некъв невероятен смешник ... престани да пишеш глупости ...

Боже,божее ... видях само първата страница с мнения и направих извода,че ако се гледахте очи в очи щяхте да се избиете заради една буква Ф-ъ .. цц после ходете ми разправяйте какво е ирония и тем подобни ..
    аа по темата .. аз съм на 14 и абсолютно 100% сигурно мога да заявя,че знам какво е да се влюбиш истински .. веднъж е било и още биде де .. така че както каза една потребител/ка не зависи от възрастта,а от сивото в 'черепната кутия'
    Чух,че прайш секс за пари ?! Пфф,ти 10 лв за пари ли ги имаш ма ?

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    защото,моето момиче,вместо да изживявате детството си и да залягате над книгите(особено 7мокласниците),пишете по форуми и искате съвети...защото нещо прекалено бързо започнахте да растете,и ако е нормално на 12-13 да водите полов живот-то на 20 какво ще правите се чудя....

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Aбе има хора дето са на 13 и са разбрали какво е истинска любов и такива дето са на 20 и незнаят какво е това.Сигурен съм че ма доста деца който и на 13 знаят какво е истинската любов.И ккаво като примерно само се държат за ръце???Ми то има доста дето правят секс ама това лубовта не го знаят какво животно е...
    Супер готиното изказване . Точно така е

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от HandOFDooM
    откога чакам някой да му го каже и като те гледам какъв си пълничък не се учудвам от мнението ти за любовта бонбони, горчица тука кебапи такова
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от HandOFDooM
    бонбон4е и гор4ица вика тва ме разби
    Lexynnka
    sLunCh0
    MAPATOHKОВКА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си