- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво като сме на 13
А вие на колко се влюбихте за първи път? На 14? И ако може да ми обясните къде пише след коя възраст може човек да се влюби? За мен е глупаво да се поставят такива ограничения и да се убива ентусиазма. За мен всяка една любов си е истинска независимо на каква възраст. Просто на 13 е различна. Както и на 16. И после на 30 пак е различна. Това не я прави по-малко истинска! Човек се учи, добива опит, започва да разбира някои неща... Вие в първи клас сте писали бавно, съсредоточено, било ви е трудно.. А сега вече изобщо не се замисляте. Това значи ли че в първи клас не сте ПИСАЛИ? Просто защото е ставало малко по-бавно и ви се е струвало трудно? Напротив. Писали сте. Буквички, думички, изречения.. Не е било лесно и не е било перфектно. Тогава е било истински проблем за вас но сега се смеете като си спомнята за сълзите и тръшкането над тетрадката. Защо при любовта да е различно? Защо да не може и в любовта да се усъвършенстваме като във всяко друго нещо?
12 ми беше първата любов,беше със седмокласничка.
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Именно!Първоначално написано от britzy
Това отговаря на въпроса на авторката за негативизма ни към любовта на 13.Предубедени сме![]()
all day... all night... what the fuck?!
\Първоначално написано от sladuranata1112
О, я стига....след 4-5 години друга ще я запееш. То и аз като бях на 13 си мислех колко съм влюбена, как той е ЕДИНСТВЕНИЯ, дрн-дрън. Хубаво е да, наистина е много хубаво и сладко, но истинската любов идва по-късно,когато човек порасне емоционално, когато е готов да носи сам живота на гърба си. Не ми отговаряй, знам,че сега няма да се съгласиш, но след време ще разбереш
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
За 2 страници видях толкова клишета накуп, колкото не съм виждала общо в целия форум.![]()
Първо - не бъди толкова груба и арогантна с хората.. И второ - моля те, недей да изтъкваш "пунктуацията" си - нямаш дори главни букви, да не говорим за другите грешки. Не съди другите за неща, в които и ти не си перфектна.Първоначално написано от britzy
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
О, да. И аз имах една такава голяма любов на 13. Мда. Сега даже не мога да се сетя как точно се казваше, но .. да, тогава си мислех, че го обичам отвратително много и ревах 3 дена като си замина от даскало. Мдаа ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ми всъщност повечето хич не се държат за ръка, ами и други неща правят в последно време. Не мога да разбера едно - ако само се държат за ръчички значии са малки и това не е любов, а ако правят секс пак са малки за това, не са готови, бла-бла... все са малки.. Да ви кажа познавам хора, които са под 15 години и имат по-нормална връзка от хора , които са над 18. Тъй че си зависи от човека. Не може да сравнявате любовта и да казвате, че една любов е по-силна от друга, лицемерно е.Първоначално написано от walcheto
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
съгласна :PПървоначално написано от loliii
FUCKтически не ме интересува![]()
Колко много хора живеят в заблуда.Първоначално написано от britzy
![]()
А авторката ще я посъветвам да изчака малко ,за да може сама да разбере защо биват нападани тя и връстниците и.
абсолютно съгласна!Първоначално написано от DevilWish
![]()
и много е смешно като кажете 'що пък на 13 да не си разбрал какво е истинска любов'
алооо, къде видяхте пък фалшива любов за мизерните си четири двуцифрени години през живота си... е така, супер смешните изказвания
не че аз съм на кой знае колко повече, ама го карам по-спокойно
Medusa…abuser…both beast and beauty. Seducer…she'll use you…bring you to your knees.
съгласна :PПървоначално написано от loliii
FUCKтически не ме интересува![]()
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Не Удобряваш ли ограниченото мислене.. ? И хора които се влиаят от възрастаМале толкова си неграмотна и тъпа ,че вземи седни учи български ,а любовта я остави за момента. Или ти оттадвна забрави да учиш ?Ти си ги надживяла тези години ,ама пак трябва да те върнат ,че си проста българка,пък имаш претенции на друга.
барай потни чорапи с уста
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Първоначално написано от slun4ice
Всъщност имам претенции и ще продължавам да имам. [Не] съжалявам, че не се замислям, когато пиша, нито ми се занимава да си редактирам грешките, нито смятам, че с две-три такива няма да ми се разбере какво съм написала. А именно смисълът е важен. Така че не се чуди за какво да се хванеш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Коментарите и са свестни,поне за тази 1г в,която съм тук не съм прочел един тъп неин кометар.Мисля,че подобни провокации нямат място тук!
ОДИН!!!
Първо сте още малки и наивни.Колкото и тъпо да звучи,изобщо не знаете как да се пазите.Може да сте чували за всякакви предпазни средства и тн,обаче като ви дойде някой батко и ви каже "Айде имай ми доверие,аз те обичам" и веднага ще се подлъжете.
Като си на 13 трябва да си гледаш безгрижието и детството,а не да ходиш по момчета.Просто не му е времето.Тъпо е.Никога няма да ви се върне това време,а цял живот ще има да ходите с някой,да късате,да ревете,да се чудите и тн.Така че си бъдете деца.На 13 не може да обичаш истински,защото няма кой.13 годишното момченце до теб хабер понятие си няма къде му се намира половия орган и за какво служи,а тия на по 20 гледат на вас като на лесна плячка.
Моите спомени от тогава са следните:Отивах на даскало в осем и се връщах в пет.Пиша си домашните.Излизам на двора,викам си съседката и почваме да си разменяме листчета,салфетки и тем подобни простотии.Изобщо не съм мислила за момчета.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
А иначе наистина няма лошо да си имаш някакви вълнения,но не може да твърдиш,че обичаш истинки,да правиш секс и да ходиш като някаква ***** по улиците...
любовта идва независимо на колко години си,но дали е привличане или любов-зависи от годините и това колко хората са преживяли в живота си![]()
ни въ бива...
--Лудите, лудите - те да са живи!
Ще ти кажа, защо ви правят проблем за прословутите "13 години". Това е, защото на тази възраст не може да се говори за любов. Може да се говори за привързаност, привличане..., но любов твърдо не. Като станете на 17/18 ще се побъркате от въпроси, понеже на тази възраст ще се чудите дали още сте деца и трябва да се правите на олигофрени или дали вече сте възрастни и трябва да се стягате за образование, кариера и нещо по-сериозно. Когато стигнете тези години ще гледате много по-трезво на нещата. Аз лично все още съм на един кръстопът и хем гледам като възрастен, хем като 5 годишно хлапе. Сигурна съм, че все още от част живея в свят на илюзии и като порастна още малко ще си се смея на глупостите, така както другите се смеят на тези "13 години".