.
Отговор в тема
Страница 2 от 13 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 318
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    А вие на колко се влюбихте за първи път? На 14? И ако може да ми обясните къде пише след коя възраст може човек да се влюби? За мен е глупаво да се поставят такива ограничения и да се убива ентусиазма. За мен всяка една любов си е истинска независимо на каква възраст. Просто на 13 е различна. Както и на 16. И после на 30 пак е различна. Това не я прави по-малко истинска! Човек се учи, добива опит, започва да разбира някои неща... Вие в първи клас сте писали бавно, съсредоточено, било ви е трудно.. А сега вече изобщо не се замисляте. Това значи ли че в първи клас не сте ПИСАЛИ? Просто защото е ставало малко по-бавно и ви се е струвало трудно? Напротив. Писали сте. Буквички, думички, изречения.. Не е било лесно и не е било перфектно. Тогава е било истински проблем за вас но сега се смеете като си спомнята за сълзите и тръшкането над тетрадката. Защо при любовта да е различно? Защо да не може и в любовта да се усъвършенстваме като във всяко друго нещо?

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    12 ми беше първата любов,беше със седмокласничка.
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Има 13-годишни и 13-годишни.

Повечето, които въртят любов на тази възраст, са от типа дечица, които се пудрят с на мама козметиките, ходят на училище с вечерен грим, пускат си курвенски снимки в кенефите на близките кафенца с нацупени устнички, пишат си в профилчетата в скайпчето глупости от рода на "Ку4къЪъ с1м, нУ н3 тфоИтЪъ", обясняват как не могат да живеят без гадженцето, с което ходят от най-много месец, правят се на различни и непукисти (щото е модерно сега) и все такива идиотщини...
    => На това се присмиваме.

Вероятно има и изключения.Вероятно има и деца, които осъзнават, че са си деца, наслаждават се на трепетчетата, но не се вкарват във глупави филми.Единици са, убедена съм.За съжаление, обаче, всяка една от малолетните курвички, за които писах по-горе, твърди, че е точно такова изключение.
    много правилно,но щом всяка такава кучка се мисли за изключение,то тогава самото понятие се самоизключва,защото всички ще са такива и...
    оф дано разбра XD
    Именно!
    Това отговаря на въпроса на авторката за негативизма ни към любовта на 13.Предубедени сме
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sladuranata1112
    за ученето ние си учим (поне аз)но опитвам се да кажа че е съвсем нормално да се влюбиш истински на 13 защо трябва постоянно да ни нападате .......
    \

О, я стига....след 4-5 години друга ще я запееш. То и аз като бях на 13 си мислех колко съм влюбена, как той е ЕДИНСТВЕНИЯ, дрн-дрън. Хубаво е да, наистина е много хубаво и сладко, но истинската любов идва по-късно,когато човек порасне емоционално, когато е готов да носи сам живота на гърба си. Не ми отговаряй, знам,че сега няма да се съгласиш, но след време ще разбереш
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

За 2 страници видях толкова клишета накуп, колкото не съм виждала общо в целия форум.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от stern
    абе всеки по различен начин расте и изживява нещата и аз съм била на 13, когато се влюбих в този който сега още харесвам, а са съм на 15..но според мен чувствата ми към него станаха по-силни с времето, а и сигурно с годините...

а ако някои се пита защо 2 години го харесвам и нищо не става - ами прекалено ме е страх да му го кажа, защото си станахме с времето бая близки и ме е страх, че ако му кажа той ще започне да ме игнорира или няма да разбере или и аз нз, просто ме е страх....

а и за "britzy" - кФа мислих, че се пише с В - кВа...не го казвам, за да се заяждам, а защото спомена нещо за неграмотно писане
    е и аз не съм от най-грамотно пишещите на компютър, защото пиша бързичко..sry

PEACE
    такааам,от цялото ти мнение отсеях само смисленото-където беше споменат моят никнейм-кФа го написах нарочно с Ф,ако не ти е ясно,иронично.
    е явно сии леко нз-куха за да не загрееш за какво иде реч.
    забележи ,че съм една от малкото ,които пишат най-грамотно във форума и е пунктуационно издържано
    айде върви се заяждай другаде
    Първо - не бъди толкова груба и арогантна с хората.. И второ - моля те, недей да изтъкваш "пунктуацията" си - нямаш дори главни букви, да не говорим за другите грешки. Не съди другите за неща, в които и ти не си перфектна.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    О, да. И аз имах една такава голяма любов на 13. Мда. Сега даже не мога да се сетя как точно се казваше, но .. да, тогава си мислех, че го обичам отвратително много и ревах 3 дена като си замина от даскало. Мдаа ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от walcheto
    от една страна сте малки кво правите на 13 държите се за ръка ... и на тва ли му викате LOVE казвам го защото познават такива на ваща възраст...
    Ми всъщност повечето хич не се държат за ръка, ами и други неща правят в последно време. Не мога да разбера едно - ако само се държат за ръчички значии са малки и това не е любов, а ако правят секс пак са малки за това, не са готови, бла-бла... все са малки.. Да ви кажа познавам хора, които са под 15 години и имат по-нормална връзка от хора , които са над 18. Тъй че си зависи от човека. Не може да сравнявате любовта и да казвате, че една любов е по-силна от друга, лицемерно е.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    Kyustendil
    иди да си продупчиш пъпа..
    [b][color=black]Espa

Цитирай Първоначално написано от loliii
    от една страна сте малки кво правите на 13 държите се за ръка ... и на тва ли му викате LOVE казвам го защото познават такива на ваща възраст...
    Ми всъщност повечето хич не се държат за ръка, ами и други неща правят в последно време. Не мога да разбера едно - ако само се държат за ръчички значии са малки и това не е любов, а ако правят секс пак са малки за това, не са готови, бла-бла... все са малки.. Да ви кажа познавам хора, които са под 15 години и имат по-нормална връзка от хора , които са над 18. Тъй че си зависи от човека. Не може да сравнявате любовта и да казвате, че една любов е по-силна от друга, лицемерно е.
    съгласна :P
    FUCKтически не ме интересува

Детска любов или не, все си е любов...Може би с годините отсяваме истинската любов от детската,но дори да е така всяко живо същество трябва да има радост в живота си

Цитирай Първоначално написано от stern
    абе всеки по различен начин расте и изживява нещата и аз съм била на 13, когато се влюбих в този който сега още харесвам, а са съм на 15..но според мен чувствата ми към него станаха по-силни с времето, а и сигурно с годините...

а ако някои се пита защо 2 години го харесвам и нищо не става - ами прекалено ме е страх да му го кажа, защото си станахме с времето бая близки и ме е страх, че ако му кажа той ще започне да ме игнорира или няма да разбере или и аз нз, просто ме е страх....

а и за "britzy" - кФа мислих, че се пише с В - кВа...не го казвам, за да се заяждам, а защото спомена нещо за неграмотно писане
    е и аз не съм от най-грамотно пишещите на компютър, защото пиша бързичко..sry

PEACE

забележи ,че съм една от малкото ,които пишат най-грамотно във форума и е пунктуационно издържано
    Колко много хора живеят в заблуда.

А авторката ще я посъветвам да изчака малко ,за да може сама да разбере защо биват нападани тя и връстниците и.

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Оф сега така си мислиш, но след години като усетиш любовта ще си викаш малее ,защото съм си мислила, че обичам.
    Просто дестката представа за влюбване е винаги ужасна драма. .
    абсолютно съгласна!
    и много е смешно като кажете 'що пък на 13 да не си разбрал какво е истинска любов'
    алооо, къде видяхте пък фалшива любов за мизерните си четири двуцифрени години през живота си... е така, супер смешните изказвания
    не че аз съм на кой знае колко повече, ама го карам по-спокойно
    Medusa…abuser…both beast and beauty. Seducer…she'll use you…bring you to your knees.

Цитирай Първоначално написано от loliii
    съгласна :P
    FUCKтически не ме интересува

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    На мен пък темата ми харесва, въпреки че оттадвна надживях тези години. Не удобрявам ограниченото мислене на някои хора, които до толкова се влиаят от възрастта. Добре, влюбване е прекалена дума. Но предполагам всеки помни първата си по-силна любов и как се срещаш с едно ново чувство, за които всички ти говорят, а ти сам не можеш да се справиш с него и се притесняваш много, много... Това, че децата не са подбрали най-подходящите думи за изказа си и са казали влюбване, вместо силно привличане, не ви дава правото да се присмивате над проблема им. Съгласна съм, че има някои много идиостки теми, но има и някои много нормални за онази възраст на 13-14 години. И също така съм срещала хора на тази възраст, които мислят много по-зряло отколкото някои 18 годишни.
    П.п. Споменах възрастта около 14. Затова да добавя, че аз съм на 15, но далеч не се чувствам на толкова. И е глупаво да съдиш за интелекта на хората по годините им.

Не Удобряваш ли ограниченото мислене.. ? И хора които се влиаят от възраста Мале толкова си неграмотна и тъпа ,че вземи седни учи български ,а любовта я остави за момента. Или ти оттадвна забрави да учиш ?Ти си ги надживяла тези години ,ама пак трябва да те върнат ,че си проста българка,пък имаш претенции на друга.

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    барай потни чорапи с уста
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Абе, в любовта на 13 винаги има особен чар. И аз съм била малка, и аз съм се влюбвала в батковци, и аз съм страдала и съм си мислела, че знам какво е любов и съм се самонавивала. Е и? На тая възраст на повечето момичета вече им е дошъл мензиса, тялото им се променя и хормоните бушуват. Вие на 13 да не би с кукли да сте си играли? Според мен няма нищо лошо в тези вълнения. Няма лошо да си мислиш че обичаш. Все от някъде се почва нали?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Всъщност имам претенции и ще продължавам да имам. [Не] съжалявам, че не се замислям, когато пиша, нито ми се занимава да си редактирам грешките, нито смятам, че с две-три такива няма да ми се разбере какво съм написала. А именно смисълът е важен. Така че не се чуди за какво да се хванеш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Коментарите и са свестни,поне за тази 1г в,която съм тук не съм прочел един тъп неин кометар.Мисля,че подобни провокации нямат място тук!
    ОДИН!!!

Първо сте още малки и наивни.Колкото и тъпо да звучи,изобщо не знаете как да се пазите.Може да сте чували за всякакви предпазни средства и тн,обаче като ви дойде някой батко и ви каже "Айде имай ми доверие,аз те обичам" и веднага ще се подлъжете.
    Като си на 13 трябва да си гледаш безгрижието и детството,а не да ходиш по момчета.Просто не му е времето.Тъпо е.Никога няма да ви се върне това време,а цял живот ще има да ходите с някой,да късате,да ревете,да се чудите и тн.Така че си бъдете деца.На 13 не може да обичаш истински,защото няма кой.13 годишното момченце до теб хабер понятие си няма къде му се намира половия орган и за какво служи,а тия на по 20 гледат на вас като на лесна плячка.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Абе, в любовта на 13 винаги има особен чар. И аз съм била малка, и аз съм се влюбвала в батковци, и аз съм страдала и съм си мислела, че знам какво е любов и съм се самонавивала. Е и? На тая възраст на повечето момичета вече им е дошъл мензиса, тялото им се променя и хормоните бушуват. Вие на 13 да не би с кукли да сте си играли? Според мен няма нищо лошо в тези вълнения. Няма лошо да си мислиш че обичаш. Все от някъде се почва нали?
    Моите спомени от тогава са следните:Отивах на даскало в осем и се връщах в пет.Пиша си домашните.Излизам на двора,викам си съседката и почваме да си разменяме листчета,салфетки и тем подобни простотии.Изобщо не съм мислила за момчета.
    А иначе наистина няма лошо да си имаш някакви вълнения,но не може да твърдиш,че обичаш истинки,да правиш секс и да ходиш като някаква ***** по улиците...

любовта идва независимо на колко години си,но дали е привличане или любов-зависи от годините и това колко хората са преживяли в живота си

Град
    in my weird world
    ни въ бива...
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Голям фен Аватара на Callisto
    Ще ти кажа, защо ви правят проблем за прословутите "13 години". Това е, защото на тази възраст не може да се говори за любов. Може да се говори за привързаност, привличане..., но любов твърдо не. Като станете на 17/18 ще се побъркате от въпроси, понеже на тази възраст ще се чудите дали още сте деца и трябва да се правите на олигофрени или дали вече сте възрастни и трябва да се стягате за образование, кариера и нещо по-сериозно. Когато стигнете тези години ще гледате много по-трезво на нещата. Аз лично все още съм на един кръстопът и хем гледам като възрастен, хем като 5 годишно хлапе. Сигурна съм, че все още от част живея в свят на илюзии и като порастна още малко ще си се смея на глупостите, така както другите се смеят на тези "13 години".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си