- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво като сме на 13
Кво от тва, че на 13 са влюбени съвсем нормално е. Всеки има право да чуства каквото си иска тва че и харесва някой не значи че непремено ще правят секс и др такива неща . верно на 13 са малки за секс ама може да обичат защо пък не ?човек се чуства по щастлив когато обича някой ( е не винаги
) според мен няма нищо лошо може пак да си учи тва не пречи
![]()
Първоначално написано от ForzaFelipe
глупостии.. как на 13 може да изпиташ истинска любов ?! Все пак на 12-13-14 децата не са толкова зряли.. тоо и на 20 да си пак може да си с детски ъкъл.. амаа моето мнение е, че на такава възраст да изпитваш истинска любов е невъзможно..може някой да те привлича амаа чак пък любов![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Първоначално написано от d3n17yy
![]()
![]()
Те на 13 са влюбени в гадже, което не знае, че са гаджета - нормално е да.
малки сте и сте наивни. Това е факт!Но и в това има някакъв чар и е полезно ако си вземете поука от последствията за в бъдеще!![]()
И откъде по-големите знаете че не сме влюбени? Всеки човек има право да се влюбва когато си иска. И даже мисля ,че нашата любов е по-сладка и неболезнана от вашата( тия дето сте над 16-17). Даже и вие незнаете какво е истинска любов ... за такива неща се питат възрастна двойка заедно от 40-50 години... Не казвайте ,че не сме влюбени... всеки сам чуства когато това стане. :P
Колкото повече ,толкова по добре!
Не многото години , а многото живот в малко години прави човека ценен. :P
Да обичаш, значи да намериш в щастието на друг своето лично щастие!![]()
Обичам те !
Първоначално написано от roshavkotof
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НАИВНИ
Първоначално написано от roshavkotof
![]()
Когато аз бях на 13 (а това не беше много отдавна) бях влюбена и не виждам нищо грешно или лошо. Доста момичета се влюбват на 13, някои се целуват и прегръщат. Воденето на полов живот на тази възраст е вече ненормално според мен, макар че познавам лично такива хора.![]()
Повечето сте 1-2-3 год. по- големи. И какво? Няколко си години не променят нищо, ако самия човек е яко тъп. Така че не поставяйте всички под общ знаменател..има и изключения, повярвайте.
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
aз съм на 18-мисля,че гледните ни точки сега и преди 5 години се разминават
Точно в годините между 12 и 18 човек се променя най-много и си изгражда личността.Първоначално написано от rrrawrrr
Не разбирам защо трябва да слагаш всички под един знаменател...и на всичкото отгоре той да е "тъпи". За секс все още никой не ти говори, детската любов всеки я изживява, мисли, че е любов, има гаджета, ала-бала, но не разбирам защо не ги взимате на сериозно...кво като са под 15 са ненужни във форума или нямат право да говорят за любов...Не са важни годините, а сивото вещество в черепната кутия, което при доста от 16-17-18годишните не е кой знае колко, затова смятам, че трябва да бъдат приемани наистина на сериозно и именно затова, че още са деца, вместо да им правим забележки, не е ли по-добре да ги подкрепим..не разбирам защо всеки трябва да направи забележка от сорта "Ти си на 13, гледай си ученето, не се занимавай с любов, рано ти е..малка си, глупава си, не ти е времето...,къде си тръгнала?"-за мен просто е глупаво...И не, не казвам, че е нормално само за "любов" да мислят, но какво се очаква, да играят с кукли и да учат само?...Е, не може да стане.Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
защо ми четеш мислите..Първоначално написано от SemperFidelis
май съм пропуснала да спомена, че има голяма разлика между изказване на мнение и нападкаПървоначално написано от sladuranata1112
![]()
Ми защото на тези години не знаете какво е да обичаш истински..
И аз на 13 (не че сега съм по-голяма) мислех,че обичам дадено момче адски много и бях готова на всичко,заради него..![]()
Тъпо е !!!
А пък,когато започнете да пишете,че го обичате адски много,а момчетата обръщали внимание на игрите,а не на гадженцата им - падам на пода от смях
![]()
Да не говорим,че някои си "пикли" на тези години започват да правят секс,при уссловие,че не знаят какво е секс,как да се предпазят от евентуална бременност и болести..
--------------------------------------------------------------------------------------
И после се чудите,защо 13 годишните ги смятаме за тъпи..Ми ето,доказателство за това е тъпото ти изказване..Първоначално написано от roshavkotof
Та да ти отговоря на въпросите:
1.Откъде ли ? Ми май забравяш,че всъщност и ние сме били малки и сме минали по този път..
2.Окей..Ние не знаем какво е любов,ама и вие на 13 не я знаете..Точно пък на 13 години няма как да изпитваш истинската любов..Пък камо ли да имаш сериозна връзка..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз също съм на 13. Интересно ми е това, че много хора (по-големи от мен) казват, че такова нещо като любов на тази възраст не съществува. Обаче, има и такива които смятат, че съществува. Проблема е там, че както казвате има много голяма разлика в поколенията ни, в момента повечето 13 годишни се опитват да се правят на по-големи и мислят всяко нещо за любов. В повечето случаи то наистина не е любов... ноо да сте чували, че всяко правило си има изключение. Какво като сме на 13, да не би на тази възраст любовта да не съществува? Любовта съществува на която и да е възраст. Това, че по-големите от нас (13 годишните) когато са били на нашата възраст не са били влюбени, незначи че ние също неможем да сме влюбени на 13. Всеки човек е различен, всеки си има собствен живот и това, че някой не са били влюбени на 13, незначи че всички останали също не са били. Истина е, че в момента сме в пубетета.. хормоните бушуват и разни такива глупости и всеки си мисли, че е влюбен, че неможе да живее без даден човек. Ясно ми е това и аз съм била така, но това незначи, че наистина си влюбен. Но пък от къде знаете, че между тези фалшиви любови не се крие и някоя истинска.. Така, че не нападайте всяко 13 годишно момиче, което каже, че е влюбено. Може пък да говори сериозно, може пък точно тя, няистина да е влюбена. Е, аз също съм на 13, аз не съм истински влюбена, незнам какво е истинска любов, но това значи ли, че всички 13 годишни момичета са като мен? Не!
Ей, аз съм на 14, но бях на 13, когато се влюбих. Остави ученето, който му се учи-учи. Повярвай дори на 13 може да се влюбиш. Никъде не пише на каква възраст ти е позволено и на каква не. Така че като не сте се влюбвали не ми се правете на много знаещи. Да си влюбен е прекрасно и подкрепям всички, които са изпитали и изпитват това чувство.Първоначално написано от SemperFidelis
![]()
Ти сега си на 13,в твоите очи вече не си малка,но когато минат 2-3 години ще се вгледаш назад и ще разбереш колко незряла всъщност си сега.
За каква любов изобщо говорим.Останаха ли вече хора ,които знаят истинското значение на думата.Всички започнаха да я използват за щяло и нещяло,без дори да влагат смисъл в нея.А да не говорим за хилядите случаи ,в които на 2рата седмица от връзката им хората вече са "лудо влюбени"(нищо,че след 3-4 седмици повечето от тях късат заради скайп скандал породен от най-малката простотия).
Аз твърдя ,че на 13 не може да има любов ,защото в днешното съвремие изпълнено с глезотии,чалга и удобства 13 годишните не са достатъчно зрели ,за да разберат истинския смисъл на думатаЗа да обичаш наистина трябва да натрупаш житейски опит ,да ти влезе малко акъл в главата и тогава ,когато наистина разбереш какво означава думата "любов" ,можеш да я изпиташ
![]()
--------------------------------------------------------
Не е така!!! АЗ ТВЪРДЯ, ЧЕ ЗНАМ КАКВО Е ОБИЧ И ЧЕ СЪМ ВЛЮБЕНА. Няма никакво значение дали си живял 10 20 или 30 години. Щом, когато го/я видиш, в стомаха ти запърхкват пеперуди, щом дните, през които не сте заедно, са изпълнени с тъга и сълзи. Щом, вечер заспиваш празен и с месълта за него/нея, а сутринта се будиш с надеждата, че днес е денят. Денят, в който той/тя може да ти каже думите, които чакаш да чуеш от много време. Е ТОГАВА СИ ВЛЮБЕН. Любовта не те пита на колко си. Просто, когато си толкова близък с някой и до такава степен можеш да му се довериш, любовта идва. Просто идва ...
Ах,този текст пълен с клишета...Кой знае може и да си влюбена,въпреки че жестоко се съмнявам....Първоначално написано от VeNiTo0
Но едно ще ти кажа-годините имат огромно значение,защото хората докато са живи се учат и с всяка изминала година узряваш все повече,поумняваш и си променяш виждането за света![]()
--------------------------------------------------------
Клишета или не си е така. Това, че ти на 13 - 14 не си бил влюбен не означава, че и другите не са. Когато разбереш истинския смисал на думата " обичам" ми се обади, защото явно още не си. Вярно е, че човек се учи докато е жив. Сигурно сега допускаме грешки, на които вие се смеете, но всеки трябва да мини от всякъде и през всичко.