.
Отговор в тема
Страница 5 от 13 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 318

Hybrid View

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от VeNiTo0
    Клишета или не си е така. Това, че ти на 13 - 14 не си бил влюбен не означава, че и другите не са. Когато разбереш истинския смисал на думата " обичам" ми се обади, защото явно още не си. Вярно е, че човек се учи докато е жив. Сигурно сега допускаме грешки, на които вие се смеете, но всеки трябва да мини от всякъде и през всичко.
    Нямаш си и идея колко повече знам за любовта от теб
    Ти ще минеш по своя път и ще си промениш мнението за много неща В момента ти си живееш в своя свят ,в който си щастлива и това е нормално ,но от личен опит ти казвам ,че възгледите ти за живота и света ,които имаш сега,няма да са същите след 2-3 години

--------------------------------------------------------

За това и не споря. Просто повярвайте и ние можем да обичаме! ...

Град
    < 33
    Нападат ви,защото сте смешни с темите ви като "Той е момчето на живота ми,заряза ме,как ще продължа да живея" и се филмира толкова много,че просто няма накъде .. Честно казано и моето 1во гадже беше на 13,но не бях такъв филмар .. и да кфо правите друго освен държенето на ръчички? цунки от време на време заради постоянното гледане на гаджета днешното поколение не може да си напише 3те имена без правописни грешки
    Actions speaks louder then words .. >.<

Голям фен
    Те и ромите се "влюбват" на 13 после на 14 са майка и баща и така като се обичкат за 5-6 години прават една рода от 10-12 човека евала на любовта

Нали знаете, че момичетата се развиват по-бързо от момчетата.. Т.е., че едно момиче на 13 има мисъл и чувства, като едно момиче на 14-15, а едно момче на 13 има мисъл и чувства, като едно момче на 11-12 .. (Научно доказано е. )
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Те и ромите се "влюбват" на 13 после на 14 са майка и баща и така като се обичкат за 5-6 години прават една рода от 10-12 човека евала на любовта
    Еми няма лошо. То ние българите като сме прости и имаме само по 1 дете щото нямало възможност за повече.. А ромите и къща да нямат пак ще имат много деца. Просто са се научили как да вървят напред за разлика от нас.
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Ромите правят много деца,за да има работна ръка,която да проси и да докарва парички

По темата:принципно нямат значение годините,но повечето 13-годишни такива въпроси задават,че главата ти се завърта на 180 градуса и се чудиш от къде,по дяволите, е дошло това "дете". Живейте си живота и детството,не се хвърляйте да се правите на големи,ще има време и за това

Град
    Бургас ^^
    Така ме напуши на смяхх Вие малки недорасли дечица си мислите, че сте толкова умни, толкова знаещи, но както каза BlueFace след някоя-друга годинка погледни назад и ще видиш колко глупаво си изглеждала И аз като бях на 12-13 се мислех за много зряла, за много розбираща.. на 15 съм и все още не се смятам за най-най. А вашата любов е детска и наивна, вие не знаете смисъла на любовта..всеки е имал момент, в който си е мислил, че не може без човека до себе си, но може. А т`ва с пеперудките и другите клишета..ае мн филми гледате.

Аз твърдя ,че на 13 не може да има любов ,защото в днешното съвремие изпълнено с глезотии,чалга и удобства 13 годишните не са достатъчно зрели ,за да разберат истинския смисъл на думата

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MyAll
    Еми няма лошо. То ние българите като сме прости и имаме само по 1 дете щото нямало възможност за повече.. А ромите и къща да нямат пак ще имат много деца. Просто са се научили как да вървят напред за разлика от нас.
    MyAll задръж си "компетентните " изказвания за себе си
    Как българите да имат деца ,като нямат пари себе си да изхранят?Как да имат деца ,като България няма здравеопазване? Как да имат деца,като тъпите ни политици приравниха стандарта на живот към европейският,а заплатите са мизерни и непроменени?
    Мангалите нямат пари,прости са,безработни,без желание да си търсят работа (не всички,но поне едно 90% от тях) ,ебат се много и естествено никой не би дал пари за презервативи и така се раждат много деца,които родителите им изпращат да просят или да крадат.А най-гадното е ,че тия долни цигани живеят на гърба на данъкоплатеца,а не вършат нищо полезно за държавата!

Цитирай Първоначално написано от MyAll
    Еми да,"и къща да нямат".Затова домовете са пълни с 123456789 изоставени деца,които няма кой да се грижи за тях.Някои умират от глад,живеят в лишения и после стават долни крадци и престъпници.Ама няма значение понеже са голямо и щастливо семейство нали?
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Град
    София
    Добре, аз не видях къде във заглавието или постовете на момичето става въпрос за цигани? Тя пита "И к'во като сме на 13?!"
    Тъй като тук и двете страни имат право мисля да разисквам на дълго и широко.

Питаш какво като си на 13? Ами много неща като си на 13 моето момиче. Аз като бях на 13 мислех само как да си изкарам изпитите, и колко мога да прочета и науча преди да ме изпитат даскалите. А вие сте тръгнали да говорите за любов. Да - любов има, но тя е детска и съвсем наивна. Няма смисъл да си биете главата за любовта от толкова малки.

Колкото до останалите компетентни мнения от сорта на "още не знаеш пикае ли ти се, е*е ли ти се" от страна на britzyy, каквито виждам да пише във всяка втора тема, също не са правилни.
    Къде видя тя да ти пише за секс. Дори да се държат за ръчичка, какво? Любов ли не е? Любов не е секс, а чувство. А като че ли доста хора го бъркат, което ме води на мисълта - на какво ли интелектуално ниво са.

Заключение: Няма нищо лошо да си влюбен на 13, стига да знаеш мясотот на тази любов, и че тя определено не ти е преоритет.
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

Lucyy намесиха се циганите именно защото само при тях има някаква любов на 13,защото са необразовани и дори не са стъпвали в училище.Само там можем да говорим за някаква любов,ма то и те не знаят каква е.Гледай по новините за поредната 12 годишна майка (тук се намесва и секса) която казва че ще запази детето,щото е от любовта на живота й.Абе ай сиктир...и пиклите,дето правят секс на 13 - те си мислят че това е любовта.Еми не е това.И аз на 13 си мислех,че съм влюбена в един и няма да мога да живея без него.Мина един месец и напълно го забравих.А ако говорим за истинска любов - в повечето случаи тя е веднъж в живота а не през 1-2 месеца да се появява нова и след всяка рев,рев,та се къса.

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Град
    София
    Да, но аз мисля че говорим не за циганите, а за обикновените 13 годишни деца.
    Такъв сакън при тях няма!
    I look up to the sky
    I made it, I made it!!!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Lucyy
    Да, но аз мисля че говорим не за циганите, а за обикновените 13 годишни деца.
    Такъв сакън при тях няма!

Точно 13 годишните пикли, подведени от някой батко ,който им е наговорил 2-3 хубави думи и им е завъртял главата ,се ебат ,като си мислят ,че това е истинската и вечна любов.

Положението в България е много сташно.Деградацията дебне отвсякъде и всеки ден взима своите жертви.Имам познати ,които до 7ми клас бяха отличници,след това се събраха с "гъзарчета" и сега са двойкаджии и на всичкото отгоре тия газарчета ги третират като изтривалка...Абе модата е страшно нещо.Какво ли не биха дали някой хора да са "готини"...

На 13 години нашите бащи и майки са си играли пред блока и са си учили уроците.Днешните 13 годишни вече пият ,пушат и се ебат...Накъде отива света.

Град
    София
    Добре, значи аз макар и на 15, трябва да съм с доста остарял модел на мислене и възпитание.
    И като казах възпитание, не са виновни само днешните 13 годишни момичета, че стават все по-големи к*рви с всеки изминал ден. За това голяма част от вината поемат и родителите им. Защото ако имаха малко повече контрол над тях, нямаше да е така.
    Не само "кифлите" имат вина, за това че са "готини".
    I look up to the sky
    I made it, I made it!!!

Град
    Бургас
    Добре, значи аз макар и на 15, трябва да съм с доста остарял модел на мислене и възпитание.
    И като казах възпитание, не са виновни само днешните 13 годишни момичета, че стават все по-големи к*рви с всеки изминал ден. За това голяма част от вината поемат и родителите им. Защото ако имаха малко повече контрол над тях, нямаше да е така.
    Не само "кифлите" имат вина, за това че са "готини".
    Естествено ,че е така.Цялата държава има вина ,че оставя поколението да е толкова разхайтено.Трябва да има високи санкции за такива родители и естествено да не е само на хартия ,а да има контрол.
    Сега политиците искат да приемат закон ,който гласи ,че ученици с 2ки за годината могат да продължат в по-горен клас ,ако имат общ успех 4.... Как може да се дава шанс на такива глупаци,които нямат желание да се реализират...Като не ти се учи -отиваш да работиш,скъсваш си гъза от работа като общ работник и разбираш защо учението е толкова нужно.... ШОК И УЖАС НАВСЯКЪДЕ
    !!!!

Град
    София
    А сега и до учението се стигнахме.
    Ами аз си имам една моя си мисъл.
    "Всичко е последователно. Детството, училището, и после всичко останало."
    Лошото е, че повето на моята възраст а и по малки от мен са на мнение
    "Направо всичко останало!!!"
    I look up to the sky
    I made it, I made it!!!

Ами мойто мнение е така
    Детство-бебе - 1-6 клас
    Учене-7 клас
    Всичко останало-8+

SheIsAgressive

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от MishaBabyy
    Ами мойто мнение е така
    Детство-бебе - 1-6 клас
    Учене-7 клас
    Всичко останало-8+
    ++

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Ами аз си имам една моя си мисъл.
    "Всичко е последователно. Детството, училището, и после всичко останало."
    И аз така ги виждам нещата. Не знам защо всички се опитват да си приключат детството възможно най-рано със секс и връзки, които считат за невероятно сериозни и задълбочени. Колкото и да е сладко да си "влюбен" на 13, емоционалната незрялост и детското в теб си остават, така че си поредния откачил от хормони разгонен недорасляк. В тая възраст има по-важни неща от това да мислиш само за момчета/момичета и просто му не е времето тогава... гледайте си куклите и училището и не се натискайте да се правите на какички/батковци.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от MishaBabyy
    Lucyy намесиха се циганите именно защото само при тях има някаква любов на 13,защото са необразовани и дори не са стъпвали в училище.Само там можем да говорим за някаква любов,ма то и те не знаят каква е.Гледай по новините за поредната 12 годишна майка (тук се намесва и секса) която казва че ще запази детето,щото е от любовта на живота й.Абе ай сиктир...и пиклите,дето правят секс на 13 - те си мислят че това е любовта.Еми не е това.И аз на 13 си мислех,че съм влюбена в един и няма да мога да живея без него.Мина един месец и напълно го забравих.А ако говорим за истинска любов - в повечето случаи тя е веднъж в живота а не през 1-2 месеца да се появява нова и след всяка рев,рев,та се къса.
    абсолютно!!!!!!!!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Varna (:

..

Пък аз искам да кажа, че ИМА такава любов !
    На 14 съм, но се влюбих в сегашния ми преди 2-3 години.. вече сме заедно от 2 години и 3 месеца и го обичам невероятно много.. и той мен..
    Стига с тия клишета, стига с тия стереотипи..
    Познавам момичета, които са точно от тези, които описахте: курвентясали кифли, които не идват на училище без да си сложат от фон-дьо-тена
    Разбрете ОБАЧЕ, че има такива, които са видели достатъчно от живота, имат сиво вещество в главата и ЗНАЯТ какво е любов..
    Единици са, да, но мисля, че ги има все пак !
    Fear is only in our minds
    Taking over all the time
    You poor, sweet, innocent thing
    Dry your eyes and testify
    You know you live to break me -- don't deny,
    Sweet sacrifice

Amy Lynn Lee <33

Като знаеш,че ще те ебават защо искаш съвети?Всеки се присмива на 13-годишните,не можели да обичат...ДРЪНЦИ!Могат да обичат,може да се обича на всяка възраст.На 13 не си дете,повярвай ми.Поне аз не бях и не се изживявах като дете.
    И аз се влюбих на 13,сега съм на 16 и не мога да `забравя` това момче,което харесвах тогава.И оттогава не съм се влюбвала в никой друг.Това е,има и хора,които се влюбват на 13...мисля си,истински.Поне аз по себе си така ги усещам нещата.
    Да не ти пука,че си малка.Зависи си само и единствено от тебе каква си и дали можеш да се влюбиш.Тея пикльовци,които се подиграват,вярвай ми-едва ли някога са били с момиче,респективно момче.Който разбира за какво иде реч,няма да тръгне да се подиграва.
    П.П.-Mariyana,подкрепям.

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от Mariyana
    На 14 съм, но се влюбих в сегашния ми преди 2-3 години.. вече сме заедно от 2 години и 3 месеца и го обичам невероятно много.. и той мен..
    Познавам момичета, които са точно от тези, които описахте: курвентясали кифли, които не идват на училище без да си сложат от фон-дьо-тена
    Разбрете ОБАЧЕ, че има такива, които са видели достатъчно от живота, имат сиво вещество в главата и ЗНАЯТ какво е любов..
    +++ И аз мисля, че сме единици, но ....

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от VeNiTo0
    Цитирай Първоначално написано от Mariyana
    +++ И аз мисля, че сме единици, но ....

мхм..и аз съм съгласна..почти на 14 съм и никой не може да ме убеди,че само когато порасна ще изпитам истинска любов..а за ученето..не се притеснявайте,има съвестни момичета и момчета.. напълно съм съгласна и за тези с фон-дьо-тен-а .. аз нямам такова чудо вкъщи и не мисля да си купувам в скоро време.. те и момчетата не харесват такива `напластени` (nod) .. та така,,напълно подкрепям това,че и на 13 можеш да се влюбиш истински..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си