.
Отговор в тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 318

Hybrid View

...

също искам да допълня,,че това да се влюбиш в някого не значи да правиш секс .. в никакъв случай..да,има и такива,но аз все пак не го одобрявам..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Знам, че сега ще има много възражения от страна на малолетните, но вие сте ДЕЦА. Колкото и да не ви се иска, колкото и порастнали да се чувствате, това е истината. Не може едно ДЕТЕ на 14 да ми казва, че е видяло достатъчно от живота. Мила, ти не си видяла истински живот. Говоря ти от опит. Докато проблемите ти се изчерпват с училище, гадже и приятели, докато родителите ти вземат решенията и те издържат, не можеш да говориш за зрялост и опит.
    Относно любовта. Ами може и любов да е. Вярвам, че вие си вярвате. Но истинската любов е тази преминала през камари от истински проблеми и е оцеляла. Може и да се обичате по детски, но докато не поживеете малко и не натрупате опит не можете да направите реална преценка на собствените си чувста, да не говорим за чуждите.
    Затова не говорете глупости като "Аз съм преживяла достатъчно на 13-14" и не спорете излишно. Знам, че се чувствате много големи и много знаещи, но след време ще осъзнаете, че не е било така.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Знам, че сега ще има много възражения от страна на малолетните, но вие сте ДЕЦА. Колкото и да не ви се иска, колкото и порастнали да се чувствате, това е истината. Не може едно ДЕТЕ на 14 да ми казва, че е видяло достатъчно от живота. Мила, ти не си видяла истински живот. Говоря ти от опит. Докато проблемите ти се изчерпват с училище, гадже и приятели, докато родителите ти вземат решенията и те издържат, не можеш да говориш за зрялост и опит.
    Относно любовта. Ами може и любов да е. Вярвам, че вие си вярвате. Но истинската любов е тази преминала през камари от истински проблеми и е оцеляла. Може и да се обичате по детски, но докато не поживеете малко и не натрупате опит не можете да направите реална преценка на собствените си чувста, да не говорим за чуждите.
    Затова не говорете глупости като "Аз съм преживяла достатъчно на 13-14" и не спорете излишно. Знам, че се чувствате много големи и много знаещи, но след време ще осъзнаете, че не е било така.
    Вярно, напълно вярно е, но повярвайте ми и вие, неща които ние на 13-14 виждаме и проблеми, които решаване на вас са ви непонятни дори. Светът изглежда различно през очите на нас, 13-14, и на вас, 18+.

Град
    София
    Ще ти кажа само, че и по-големите сме били на 13. Да и аз преди 2-3 години смятах, че съм безумно влюбена в едно момче, което познавам от както се помня сигурно, но не бях. Такова животно като любов на 13 го има само при няколко единици, и това е. Не дейте да правите прилика между любов на 13 и секс на 13, защото често доста хора го бъркат ;]

Цитирай Първоначално написано от VeNiTo0
    Вярно, напълно вярно е, но повярвайте ми и вие, неща които ние на 13-14 виждаме и проблеми, които решаване на вас са ви непонятни дори. Светът изглежда различно през очите на нас, 13-14, и на вас, 18+.

За това не мисля, че светът изглежда различен през очите на едните от нас. Нали и ние сме били на по 13?!
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

За последно нещо от мен:
    на 13 години любов - НЕ
    силно приятелство и привързаност - ДА
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

Re: кво като сме на 13

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Цитирай Първоначално написано от sladuranata1112
    аз също съм на 13 и знам какво е да искаш някой и не мисля че сме малки за да се влюбим ...може би не така както по-големите но детската любов е най-сладка......
    А знаеш ли каква голяма разлика има между това да искаш някой и да го обичаш а?? НЕ ЗНАЕШ!!

НЕ ЗНАЕШ какво е компромис, прошка, истинска болка (душевна), доверие, разбиране, НЕ ЗНАЕШ колко е трудно да предпочетеш него пред себе си .. да дадеш последното, което имаш за някой друг! НЕ ЗНАЕШ какво е да искаш някой без да ти отвръща със същото, но ти въпреки това да продължаваш да даваш ВСИЧКО за него, за да виждаш усмивката му всеки ден .. НЕ ЗНАЕШ какво е отговорност в една връзка .. НИЩО от това не разбираш!! Защо? Защото си просто едно ДЕТЕ и не си изпитала тези неща .. не си минала през тях, не си ги усещала, не си разбрала защо се случват и какво всъщност са (не само като думи) .. Продължавайте да си спорите, че децата могат едва ли не да се оженят, защото "изпитвали истинска любов" .. .. но всички по - големи знаете, че има хора, които дори на 30-40 не са я изпитали .. какво остава за едни деца ..

+1 \/

I'm inlove with a criminal...

Супер фен
    Еееех деца деца... ще порастнете няма страшно.. Не разбирам само защо толкова бързате xD Каза големия батко ... ще се изцепи някой оО Не определено не се мисля за голям Просто бих дал всичко отново да съм на 13 оО Нали се сещате =] И мисля че не съм само аз.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Абе, в любовта на 13 винаги има особен чар. И аз съм била малка, и аз съм се влюбвала в батковци, и аз съм страдала и съм си мислела, че знам какво е любов и съм се самонавивала. Е и? На тая възраст на повечето момичета вече им е дошъл мензиса, тялото им се променя и хормоните бушуват. Вие на 13 да не би с кукли да сте си играли? Според мен няма нищо лошо в тези вълнения. Няма лошо да си мислиш че обичаш. Все от някъде се почва нали?
    Напълно подкрепям!!! Евала... шапка ти свалям един човек дето да го каже добре без да напада другите и да се изкарва супер голям и мъдър!

Цитирай Първоначално написано от vilityyy96
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Абе, в любовта на 13 винаги има особен чар. И аз съм била малка, и аз съм се влюбвала в батковци, и аз съм страдала и съм си мислела, че знам какво е любов и съм се самонавивала. Е и? На тая възраст на повечето момичета вече им е дошъл мензиса, тялото им се променя и хормоните бушуват. Вие на 13 да не би с кукли да сте си играли? Според мен няма нищо лошо в тези вълнения. Няма лошо да си мислиш че обичаш. Все от някъде се почва нали?
    Напълно подкрепям!!! Евала... шапка ти свалям един човек дето да го каже добре без да напада другите и да се изкарва супер голям и мъдър!
    \/
    Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    защото,моето момиче,вместо да изживявате детството си и да залягате над книгите(особено 7мокласниците),пишете по форуми и искате съвети...защото нещо прекалено бързо започнахте да растете,и ако е нормално на 12-13 да водите полов живот-то на 20 какво ще правите се чудя....
    Може би ще летим с уши...

Цитирай Първоначално написано от sladuranata1112
    за ученето ние си учим (поне аз)но опитвам се да кажа че е съвсем нормално да се влюбиш истински на 13 защо трябва постоянно да ни нападате .......
    Вярно е!

Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    Не е важна възрастта, а сивото вещество в черепната кутия...А половин-един час във форума няма да отнеме крайно много от времето на 13-годишните. И наистина има хора на 13, които са разбрали какво е истинска любов и без секс..иначе и аз съм против воденето на полов живот на тази възраст, но все пак всеки си решава сам...Относно съветите..за какво е този форум, освен да си помагаме без да се има предвид възрастта, етноса и т.н.

Цитирай Първоначално написано от SkylineDrift
    Искат да ви кажат,че това поколение 13-годишни сте много разглезени.Гримове,парфюми и тем подобни...Не ви нападат,сравняват тяхното поколение с вашето...ако ме разбирате какво искам да обясня
    Повечето да, но има и нормални хора, разбрали колко жесток е света...

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Aбе има хора дето са на 13 и са разбрали какво е истинска любов и такива дето са на 20 и незнаят какво е това.Сигурен съм че ма доста деца който и на 13 знаят какво е истинската любов.И ккаво като примерно само се държат за ръце???Ми то има доста дето правят секс ама това лубовта не го знаят какво животно е...
    Вярно е, един фр на брат ми е на 20 и още не е имал приятелка...
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

гледам и не вярвам на очите си.Чуда се какво да напиша??? Според вас по големите кой е виновен защо сме такива защо не се замислите и не се огледате в какво общество растем и живеем в страна кояти е била велика но сега наистина прилича на един турски кенев в който само се краде HELP

еми да 12-13 години още сте лапенца да си призная ... щото вмомвнта съм влюбен в едно момиче което е колкото теб и е мн объркана (харесва ме но не иска все още връска) , познавам мн хора които са колкото теб и незнаят какво е да обичаш истински ;]

Нарастващата тенденция сред шестнадесет годишните да се правят на богове, е изумителна. Милички, по-голямата част от вас едвам съумяват да си напишат имената правилно, камо ли да спорят по поставена тема.

По темата: Любовта е абстрактно понятие. Всеки разбира нещо различно, когато се спомене въпросната дума. И, драги подкрепящи тезата "няма любов на 13", това, че вие не сте били привлечени от представител на противоположния пол на тази възраст, не означава, че имате правото да казвате на хората какво реално чувстват. Те знаят доста по-добре от вас. И, елементарното разбиране на повечето дечурлига, че държането на ръце не е израз на обич, е просто трагикомично. Това, че в момента любовта за вас се изразява в хакане на нещо дълго в нещо дълбоко, не означава, че тя се изчерпва с това. И ако смятате, че с 3 години повече от тринадесетгодишните, сте схванали много повече от живота и различните му проявления, жестоко се лъжете.

В тая тема просто не остана човек, който да не се е изказъл с глупостите си! Темата тъне в клишета! Прочетох до петата страница, сигурно продължават до този пост. Това, че вие не сте изпитвали любов на 13 години, не значи, че трябва да си изливате проблема тук. Комплексари.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от sti4i
    гледам и не вярвам на очите си.Чуда се какво да напиша??? Според вас по големите кой е виновен защо сме такива защо не се замислите и не се огледате в какво общество растем и живеем в страна кояти е била велика но сега наистина прилича на един турски кенев в който само се краде HELP
    Тя заради такива изметяги като теб е такава
    Значиии като не ти харесва-вратата е там
    като не ти харесва обществото вместо тука да раздаваш морал,си мръдни гъза и НАПРАВИ нещо,не само да дрънкаш yada yada yada
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    като не ти харесва обществото вместо тука да раздаваш морал,си мръдни гъза и НАПРАВИ нещо,не само да дрънкаш yada yada yada
    Хах.... и как ще направи нещо като очевидно е на 13- 14?? Виж, че казва "големите". Тва дето ти го каза, е много грешно. Не 13-годишните са виновни за това, че държавата е бедна. Точно дъртите комунисти от миналите поколения са виновни.

Град
    мааа тва дете,дето не му изнася прави ли нещо по въпроса или само мрънка и се оплаква.Айде пак комунягите виновни,...Абеее човек САМ си е отговорен за грешките.Не може да слагаш под общ знаменател всички и не може да кажеш точно еди кои са виновни.Всеки малко или много е виновен по некъф начин
    Пийс

Град
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    По - скоро не вратата а границата...
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.

Град
    хаха,да всъщност

ami az ve4e sum na 14 no na 13 ne be6e koi znae kakvo e moje bi malko po razli4no no doly-gore s16ototo

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Това ,че мисленето на човек не можело да се промени за 3-4 години е пълна глупост.Всяко нещо ,което преживееш те учи и променя.Животът е едно голямо училище и всеки се учи докато е жив.

--------------------------------------------------------

Град
    Винаги съм на среща ( в преносен смисъл, иначе в пряк - само когато не съм на училище) за такива неща
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.

BlueFace, говориш клиширани неща, вероятно прочетени и цитирани по памет от някоя книжка.

Град
    Разбий клишетата -
    убий хлапетата!
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.