- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво като сме на 13
ето и една идея за демотиватор:
ХУМОР
някои хора просто го имат
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Жалко,че така си мислиш.Говоря от личен опит.И аз си мислех преди 4 години ,че съм влюбен ,мислех си всички тези неща ,които написаха момичетата защитавайки своята теза,но в последствие се оказа ,че изобщо не съм бил вюбен.Първоначално написано от ThroughStruggle
Много хора си мислят ,че наргилето било безвредно,много хора си мислят ,че английската дума Earth идва от древногръцки ,много хора си мислят ,че хороскопите им казват истината ,но това ,че те си го мислят ,не го прави истина![]()
П.П. Колкото и да спорм по този въпрос нито аз ,нито ти ще си променим тезите ,така че е по-добре да не задълбаваме![]()
--------------------------------------------------------
Първо,като видях по горните постове за държавата и т.н. мога да кажа само едно нещо...така...пригответе се...
КОСТОВ Е ВИНОВЕН![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Та по темата...абе аз каквото и да кажа,"каките и батковците" все ще ме нахокат и т.н., но все пак ще кажа,вероятно ще ви се сторят празни приказки,не знам дали любовта след 13 годишна възраст е по силна (има два вида любов след 13г. едната може би е по силна щом казвате,а на другата и викат просто секс) но аз лично по силна любов от последната не съм изпитвал,и щом казвате че има,значи наистина съм твърде млад и нищо не разбирам от живота...
Е,в крайна сметка смятам че любов на 13 има,но просто е по слаба (може би) от тази след това.
П.С. Забележете пунктоацията,а съм на 13![]()
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
ПунктУацията добре ,но до къде стигнахме щом вече е постижение на 13 да можеш да слагаш правилно запетаите ,тиретата и т.н. ....![]()
На 13 нашите родители са рецитирали оди и стихотворения ,а ние сега сме невежи.А да не говорим ,че в съзнанието на много хора името Левски се свързва само с футболен отбор ....
П.П. Искам само да кажа ,че засегнах темата за училището,защото то има голяма роля в растежа и развитието на младите хора.
И любовта...Първоначално написано от BlueFace
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Е,стига де! Не съм казал че е постижение! Просто отбелязвам,и то със нужния сърказъм. Аз съм много разочарован от абсолютно всички мои съученици,защото те не само че не рецитират,о,не,как ще обиждат себе си със подобна гадост като рецитирането (много от тях дори не могат да произнесат тази дума правилно!),що по добре да не изпушат една цигара! Ето това е в ума на всичките ми "приятели" с малки изключения! Ами да,всички те това правят! А най лошото е че си мислят че са вече големи за да пушат,пият и дори да правят секс! Че те не могат да кажат пенис,или вагина без да се разхилят! Все едно,аз,надявам се,не съм от тази тълпа,и това е защото никога не съм играл по плавилата на масата,и няма и да го правя! Не че някой го е грижа за мен,не искам да налагам само факти от моя живот.Надявам се че има и други които (става въпрос за 13-14г ) не правят само това! Всъщност с това се занимават предимно момчетата,аз познавам твърде много свествни момичета,за да твърдя че всички са такива! Но поне едно 60-70% от момчетата са си такива! Колкото до това че Левски се свързва със отбор-ами че то почти всички го свързват с това.Огледай се.Първоначално написано от BlueFace
Тази гротеска ,която представлява днешното поколение ,ми е пределно ясна. Модата на мутресите и батките, загърбването на учението и заместването му с цигари ,алкохол и чалга,безхаберието в управлението на държавата и във възпитанието на децата-всичко това са причини за затъването и деградацията на младите хора a.k.a.бъдещето на държавата.
В тази тема става дума за това ,че 13 годишните бъркат любовта с резлултата от бушуващите им хормони + химичните реакции в мозъка им ,които ги карат да изпитват това усещане - "пеперудки в стомаха".Има толкова много статии за това в интернет ,но няма кой да ги прочете![]()
Така е,но ти самия (или самата,така и не разбрах момче ли си,момиче ли си ) не може да не си изпитвал/а "пепрудки в стомаха".Това е подготовка за истинската любов,и без тях не може.Както е казъл Оскар Уайлд "Разликата между истинската любов и обинковения каприз е че каприза продължава малко по дълго". Аз съм изпитвал тези чувства два пъти,и човек не страда малко ако "любовта" е несподелена.Ето и защо 13г се оплакват!
П.С. Голям/а си скептик/чка![]()
2 П.С. Обърни внимание на главното съобщение,не на послеписа![]()
![]()
Кви пеперуди, кви пет лева?
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
+1
I love my girl <3
От изморителното четене на темата от 11 страници, стигнах до извода, че няма какво да се спори по въпроса. Всичко беше обсъдено до най-малка подробност.
13- годишните са си просто малки, с МАЛКИ изключения.
И всичко им влияе до възможно най голяма степен. Семейство, приятели, училище, обкръжение като цяло, ако щете квартала дори.
И да - повечето 13 годишни хлапета смятат, че като се обличат като к**ви, като правят секс, като ходят по дискотеки, като пушат, пият, бягат от вкъщи, като правят всичко това изглеждат "готини". А всъщност само си провалят живота.
Едно кратко обобщение на всичко обсъдено до сега ;]
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Нападат те,защото наистина са прави. Децата на твоята възраст са повлияни от някакви незначителни работи и все още ви е рано да осъзнаете какво е любов. Затова.![]()
Детска любов, както каза, наистина има. Проблема е там,че " 13 годишните ", се бутате в някакви драми за последна,единствена, истинска любов. Ама от любов до любов има голяма разлика.Годините също си оказват влияние при взимане на решения.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Много сапунки гледате и си мислите че всичко така става , но не е точно като по филмите![]()
1во -момче съм.Първоначално написано от teo96
2ро-Аз не съм скептик ,а реалист.Няма смисъл да повтарям всичко което написах до сега.На 13 висчки сме си мислили ,че сме влюбени и т.н. ,но след това разбираме ,че всичко е плод на бушуващите ни хормони![]()
Не е точно така. Те не си провалятживота, защото има и такива момичета, които ги харесват такива чихмудиПървоначално написано от Lucyy
![]()
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Аз съм на почти 14 и половина, и да, смея да кажа, че съм видяла изключително много от живота! Предимно лоши неща, не искам да се обеснявам, просто ще каже, че не се отнася до гаджета, приятели, финансови проблеми и така нататъка ..Първоначално написано от TheBeliever
![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Въпрос към всички, подкрепящи тезата, че тринадесетгодишните не могат да обичат. Вие откъде знаете какво е любов? Дайте ми точна и ясна дефиниция на думата "любов" и ми докажете, че всеки го чувства по един и същ начин и после ще си говорим.
+1Първоначално написано от ThroughStruggle
![]()
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
когато някой е на 13 хвърчи дооо небесата,а вече от няколко год тенденциите на току що превърналите се пубертети е да се правят на големи,а под това разбират да имат по нз колко гаджета,което в бонус трак се включва и секса..може да има и нормално развиващи се деца,вече си нямам и понятие какво да мисля.13 годишните са като луди калинки...бъъърр!!
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Точна дефиниция на любов?Първоначално написано от nerazbranoZLO
Грижа за човека до теб - значи да ти пука за него!
Да знаеш че другият ще е до теб дори и в лошите мигове, както и ти до него.
Когато мислиш, да се допиташ и да неговите мисли по въпроса.
И още куп неща.
Любовта не е само думи, нали знаете. Тя се доказва и с действия, който покриват думите! А 13 годишните хлапета имат само думи!
I look up to the sky
I made it, I made it!!!
И сега, като питам още 8-9 човека същия въпрос, ще ми дадат 8-9 коренно различни отговора.
Има тринадесетгодишни, и тринадесетгодишни. Убедена съм, че доста от тях са на твоя акъл (например), а и доста са те надминали, като гледам.
Разбери, не си ти тази, която казва какво е "любов". Това, че твоята представа ене означава, че и на другите хора е същата. Ти не казваш дали те обичат.Да знаеш че другият ще е до теб дори и в лошите мигове, както и ти до него.
Аз не ти казвам нещо, което го мисля само аз. Аз ти казвам нещо, което е факт не само за мен.
ЛЮБОВТА НЕ Е ДУМИ А ДЕЙСТВИЯ!!! Това може да го каже всеки, който е обичал.
Ти не можеш да ми кажеш на какъв ъкъл съм, защото ако сега не спореше с мен, щеше да се съгласиш с думите ми, нали :]
Естествено, че винаги има изключения, но те са МАЛКО.
Къде видя, да съм казала, че ме обичат. Ти искаш определение за любов, аз ти давам ;]Първоначално написано от ThroughStruggle
Колкото до ъкъла, явно и ти си с малко, щом след като не ти изнася, събеседника ти автоматично е с по-малко мозък от тебе =]
I look up to the sky
I made it, I made it!!!
На колко си?
А по въпроса какво е любов -Любов изпитваш ,когато познаваш напълно човека до себе си,знаеш всичките му недостатъци ,но те не те интересува;когато си готов да пожертваш нещо скъпо за теб в името на връзката ви;когато в труден за партньора ти момент ти си до него и го подкрепяш;когато имаш пълно доверие на човека до себе си и можеш да му споделиш дори и най-съкровенните си тайни и мисли.Любовта е съвкупност от много неща.
Аз смятам,че на такава ранна възраст не може да се изпита истинска любов ,защото няма какво да тества връзката ,да я направи истинска и да покаже дали това е любов или просто хормониКолко много случаи знам ,в които хора (на по 13,14,15 години) се "обичат" безгранично,всеки ден си го повтарят и накрая късат заради скандал породен от закъснение за среща,говорене с момиче/момче и всякакви подобни тъпоти....
Едит: Напълно съм съгласен с това ,че любовта е действия ,не думи![]()
Лелее 12-13 страници за няква си такава тема?![]()
Към авторката:Не,не сте малки за да се влюбвате и да си имате гаджета.Това и бебетата от тедстката градина го могат.Въпроса е че повечето от вас ходят със 17-20-23 годишни батковци и не разбирате,че те искат от вас само СЕКС.Говорите за сериозни връзки,а всъщност той просто знае какво да ви каже,за да спи с вас.През това време вие се самозалъгвате,че едва ли не това е мъжът на живота ви и сте готови да разкъсате всеки,който не мисли така.Мислите се за големи да пушите,да пиете твърд алкохол,да взимате наркотици,да се държите като курви и курвари,да правите секс и какво ли още не.След време сама ще разбереш(може би) за какво ти говоря.До тогава не мисля,че има някой,който ще може да издържи да ти обясни всичко и ти да го разбереш.