- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво като сме на 13
Вие дори не разбирате какво се опитвам да ви кажа.![]()
"Ти не казваш дали те обичат." - в случая местоимението е във именителен падеж. ТЕ, като обобщение за "тринадесетгодишните" а не като "тебе".![]()
Използвате изключително клиширани изрази, показателни по-скоро за нивото на интелектуалното ви развитие, отколкото за възрастта ви. Раздавате квалификации и дефинирате думата "любов", без да сте способни да разберете, че любовта е нещо абстрактно, нещо различно за всеки, изключително лично и преживяно по различен начин. Това, че сте прочели няколко книжки и сте гледали няколко романтични комедии, не означава, че сте вникнали в това чувство и то ви се е изяснило като емоция, нито че сте разгледали многобройните му аспекти в човешкия живот.
Физическата възраст, сама по себе си, не е никаква индикация за духовност и израстналост. Познавам 30 годишни, които са тотални дебили и глупаци, и 13 годишни, които са доста по-израстнали и мислещи от тях. Същото може да бъде казано за проумяването на думата "любов".
"Не ми изнасяло". Напротив, изнася ми, и с всеки следващ ваш пост се убеждавам все повече колко съм права. И как реално голословите, без да имате никакви аргументи, с които да подкрепите тезите си, ако могат да бъдат наречени така.
Не сте истински влюбени! Как така ще си влюбен на 13?..Все едно пък имате голяма база за сравнение, че да се обяснявате как "той бил по-различен от предходните".. айде моля ви се, недейте да ме разсмивате само, че ще взема да падна от стола!
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
какво мога да направа азПървоначално написано от britzy
![]()
какво че не ми е ясно
![]()
![]()
относно любовта мисля че за нея няма граници
Абе хора ... Разберете ИМА ЛЮБОВ на всякаква възраст ... Вярно е, че може да се говори за истинска любов, когато връзката ви е преминала през много трудности и т.н. Но и 13-14 годишните можем да се влюбим... Наистина... И на тази възраст да обичаш, отново значи да познаваш другия отлично, да виждаш недостатъците му и да не ти пука от тях, да бъдеш с него както в трудните така и в приятните моменти ,въпреки че не сте гаджета. ... това е любовта ... огромна привързаност и преданост![]()
можеш да спреш да се оплакваш-да отидеш да учиш и да помагаш на ваш'те доколкото можеш.това е за твоите години.Когато имаш СОБСТВЕН живот и семейство,тогава вече ще са по-коренните действия иии такаПървоначално написано от sti4i
абе най-вероятно и ние като станем на по 16-17 ще мислим така...Първоначално написано от sladuranata1112
![]()
Първоначално написано от VeNiTo0
На това му се вика ПРИЯТЕЛСТВО! Вие к'во и приятелство с любов ли почнахте да бъркате?!
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Има една тънка граница между приятелството и любовта. Когато се премине, става кофти. Знаете ли каква е разликата? Тя е, че когато си влюбен непрекъснато мислиш за другия и ... Абе любовта е нещо неописуемо... Любов не се казва, а се показва ... Всеки има право на мнение и сигурно не можем да ви убедим, че на "такава" възраст можем да се влюбим ... Може и да сте прави .. Не знам ... Ще ви кажа след около 2-3 години :Д ... Но засега .....
И аз съм на 13,но знам какво е да обичаш истински...и това,че обичаш някого нито означава,че имаме някаква връзка(тои си има аверка) нито нещо др... аз лично също съм против секса на тази вазраст![]()
и да, уча за изпитите
според мен любов е когато независимо колко те боли,че другия не е с теб а с друг или друга ,ти все пак си щастлив за него или нея и точно това щастие те прави теб щастлив или щастлива... съгласна съм,че има много момичета на тази възраст,че и по-малки,които вече са правили секс,но това не означава,че всички сме такива
![]()
Значи ти сега си на 9-10?Първоначално написано от VeNiTo0
И все още не си тийн...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Значи ти сега си на 9-10?Първоначално написано от VeNiTo0
И все още не си тийн...
Ти си за кидпроблем?
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Първоначално написано от aLeXcHyYy
![]()
![]()
![]()
Btw това са пълни филми .....![]()
--------------------------------------------------------
На 14 съм и след 2-3 години ще ви кажа дали сте правиили не сте, че на 13 години не можеш да се влюбиш!!!Първоначално написано от nerazbranoZLO
тук аз не зимам страна има момичета 6 клас на който акъла им е на 11 има и момичета 10 клас чийто акъл е на малко детенце..
абе хора вий добре ли сте бе... как можи на 13-14 год. да има истинска любов ... тва са пални глупости... на тези год човек не може да обича ...![]()
![]()
Тва, че ти не си изпитала любовта не значи, че ние не сме.![]()
пффф... абсолютни клишета... истиснска любов няма... да харесваш някого не значи че го обичаш...няма нищо лошо в това да си влюбен в някой но на тези години просто няма истинска любов по касно след няколко годинки да когато ходиш с някого и взаимно се уважавате и се обичате да но сега няма място да се говори за любов
Първоначално написано от VeNiTo0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sisi7o е права
шшШт СисА нЯЯ прАво ДА е ПрАвА![]()
![]()
![]()
Чакайте бе хора какво ни нападате аз немога да разбера?Кои сте вие,да казвате кога ние може да се влюбим.Кой знае сигурно нямат 18 години и ми дават акъл кой кога се влюбва..божее![]()
Точно ТакА !!!!! +++++++++Първоначално написано от 4o4ina
+1...ми малките стеПървоначално написано от walcheto
![]()
![]()
![]()
![]()
... обичате се още от 1вия ден.а пък се секса да не говорим
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Никой не говори за СЕКС. Говорим за любов. Стига сте са оправдавали с тоя секс. Ко си мислите, че някой кат се влюби и вместо да кажи Обичам те! Казва ай да правим секс! ли? ем ако тва ви е предствата за любов искрено ви съжелявам !!!! ....