.
Отговор в тема
Страница 8 от 13 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 318

Hybrid View

Вие дори не разбирате какво се опитвам да ви кажа.
    "Ти не казваш дали те обичат." - в случая местоимението е във именителен падеж. ТЕ, като обобщение за "тринадесетгодишните" а не като "тебе".
    Използвате изключително клиширани изрази, показателни по-скоро за нивото на интелектуалното ви развитие, отколкото за възрастта ви. Раздавате квалификации и дефинирате думата "любов", без да сте способни да разберете, че любовта е нещо абстрактно, нещо различно за всеки, изключително лично и преживяно по различен начин. Това, че сте прочели няколко книжки и сте гледали няколко романтични комедии, не означава, че сте вникнали в това чувство и то ви се е изяснило като емоция, нито че сте разгледали многобройните му аспекти в човешкия живот.
    Физическата възраст, сама по себе си, не е никаква индикация за духовност и израстналост. Познавам 30 годишни, които са тотални дебили и глупаци, и 13 годишни, които са доста по-израстнали и мислещи от тях. Същото може да бъде казано за проумяването на думата "любов".
    "Не ми изнасяло". Напротив, изнася ми, и с всеки следващ ваш пост се убеждавам все повече колко съм права. И как реално голословите, без да имате никакви аргументи, с които да подкрепите тезите си, ако могат да бъдат наречени така.

Не сте истински влюбени! Как така ще си влюбен на 13?.. Все едно пък имате голяма база за сравнение, че да се обяснявате как "той бил по-различен от предходните".. айде моля ви се, недейте да ме разсмивате само, че ще взема да падна от стола!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Цитирай Първоначално написано от britzy
    мааа тва дете,дето не му изнася прави ли нещо по въпроса или само мрънка и се оплаква.Айде пак комунягите виновни,...Абеее човек САМ си е отговорен за грешките.Не може да слагаш под общ знаменател всички и не може да кажеш точно еди кои са виновни.Всеки малко или много е виновен по некъф начин
    Пийс
    какво мога да направа аз какво че не ми е ясно

относно любовта мисля че за нея няма граници

Абе хора ... Разберете ИМА ЛЮБОВ на всякаква възраст ... Вярно е, че може да се говори за истинска любов, когато връзката ви е преминала през много трудности и т.н. Но и 13-14 годишните можем да се влюбим... Наистина... И на тази възраст да обичаш, отново значи да познаваш другия отлично, да виждаш недостатъците му и да не ти пука от тях, да бъдеш с него както в трудните така и в приятните моменти ,въпреки че не сте гаджета. ... това е любовта ... огромна привързаност и преданост

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от sti4i
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    мааа тва дете,дето не му изнася прави ли нещо по въпроса или само мрънка и се оплаква.Айде пак комунягите виновни,...Абеее човек САМ си е отговорен за грешките.Не може да слагаш под общ знаменател всички и не може да кажеш точно еди кои са виновни.Всеки малко или много е виновен по некъф начин
    Пийс
    какво мога да направа аз какво че не ми е ясно
    можеш да спреш да се оплакваш-да отидеш да учиш и да помагаш на ваш'те доколкото можеш.това е за твоите години.Когато имаш СОБСТВЕН живот и семейство,тогава вече ще са по-коренните действия иии така
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Re: кво като сме на 13

Цитирай Първоначално написано от sladuranata1112
    здравейте!зачетох се в така доста темички за момичета които са влюбени и незнаят как да постъпят и всички ги нападат .те искат съвет а получават нападки.....аз също съм на 13 и знам какво е да искаш някой и не мисля че сме малки за да се влюбим ...може би не така както по-големите но детската любов е най-сладка......
    абе най-вероятно и ние като станем на по 16-17 ще мислим така...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от VeNiTo0
    И на тази възраст да обичаш, отново значи да познаваш другия отлично, да виждаш недостатъците му и да не ти пука от тях, да бъдеш с него както в трудните така и в приятните моменти ,въпреки че не сте гаджета. ... това е любовта ... огромна привързаност и преданост

На това му се вика ПРИЯТЕЛСТВО! Вие к'во и приятелство с любов ли почнахте да бъркате?!
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

Има една тънка граница между приятелството и любовта. Когато се премине, става кофти. Знаете ли каква е разликата? Тя е, че когато си влюбен непрекъснато мислиш за другия и ... Абе любовта е нещо неописуемо... Любов не се казва, а се показва ... Всеки има право на мнение и сигурно не можем да ви убедим, че на "такава" възраст можем да се влюбим ... Може и да сте прави .. Не знам ... Ще ви кажа след около 2-3 години :Д ... Но засега .....

И аз съм на 13,но знам какво е да обичаш истински...и това,че обичаш някого нито означава,че имаме някаква връзка(тои си има аверка) нито нещо др... аз лично също съм против секса на тази вазраст
    и да, уча за изпитите
    според мен любов е когато независимо колко те боли,че другия не е с теб а с друг или друга ,ти все пак си щастлив за него или нея и точно това щастие те прави теб щастлив или щастлива ... съгласна съм,че има много момичета на тази възраст,че и по-малки,които вече са правили секс,но това не означава,че всички сме такива

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    Има една тънка граница между приятелството и любовта. Когато се премине, става кофти. Знаете ли каква е разликата? Тя е, че когато си влюбен непрекъснато мислиш за другия и ... Абе любовта е нещо неописуемо... Любов не се казва, а се показва ... Всеки има право на мнение и сигурно не можем да ви убедим, че на "такава" възраст можем да се влюбим ... Може и да сте прави .. Не знам ... Ще ви кажа след около 2-3 години :Д ... Но засега .....
    Значи ти сега си на 9-10?
    И все още не си тийн...
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    И все още не си тийн...
    Ти си за кидпроблем?
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от aLeXcHyYy
    И аз съм на 13,но знам какво е да обичаш истински...и това,че обичаш някого нито означава,че имаме някаква връзка(тои си има аверка) нито нещо др... аз лично също съм против секса на тази вазраст
    и да, уча за изпитите
    според мен любов е когато независимо колко те боли,че другия не е с теб а с друг или друга ,ти все пак си щастлив за него или нея и точно това щастие те прави теб щастлив или щастлива ... съгласна съм,че има много момичета на тази възраст,че и по-малки,които вече са правили секс,но това не означава,че всички сме такива

Btw това са пълни филми .....

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от nerazbranoZLO
    И все още не си тийн...
    Ти си за кидпроблем?
    На 14 съм и след 2-3 години ще ви кажа дали сте правиили не сте, че на 13 години не можеш да се влюбиш!!!

а

тук аз не зимам страна има момичета 6 клас на който акъла им е на 11 има и момичета 10 клас чийто акъл е на малко детенце..

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от walcheto
    от една страна сте малки кво правите на 13 държите се за ръка ... и на тва ли му викате LOVE казвам го защото познават такива на ваща възраст...

абе хора вий добре ли сте бе... как можи на 13-14 год. да има истинска любов ... тва са пални глупости... на тези год човек не може да обича ...

Тва, че ти не си изпитала любовта не значи, че ние не сме.

пффф... абсолютни клишета... истиснска любов няма... да харесваш някого не значи че го обичаш...няма нищо лошо в това да си влюбен в някой но на тези години просто няма истинска любов по касно след няколко годинки да когато ходиш с някого и взаимно се уважавате и се обичате да но сега няма място да се говори за любов

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Тва, че ти не си изпитала любовта не значи, че ние не сме.

Sisi7o е права
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

шшШт СисА нЯЯ прАво ДА е ПрАвА

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Чакайте бе хора какво ни нападате аз немога да разбера?Кои сте вие,да казвате кога ние може да се влюбим.Кой знае сигурно нямат 18 години и ми дават акъл кой кога се влюбва..божее

Цитирай Първоначално написано от 4o4ina
    Чакайте бе хора какво ни нападате аз немога да разбера?Кои сте вие,да казвате кога ние може да се влюбим.Кой знае сигурно нямат 18 години и ми дават акъл кой кога се влюбва..божее
    Точно ТакА !!!!! +++++++++

Цитирай Първоначално написано от walcheto
    от една страна сте малки кво правите на 13 държите се за ръка ... и на тва ли му викате LOVE казвам го защото познават такива на ваща възраст...
    +1...ми малките сте ... обичате се още от 1вия ден.а пък се секса да не говорим
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Никой не говори за СЕКС. Говорим за любов. Стига сте са оправдавали с тоя секс. Ко си мислите, че някой кат се влюби и вместо да кажи Обичам те! Казва ай да правим секс! ли? ем ако тва ви е предствата за любов искрено ви съжелявам !!!! ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си