.
Отговор в тема
Страница 9 от 13 ПървиПърви ... 5678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 318

Hybrid View

Град
    Стара Загора
    Казах го преди,казвам го и сега - наистина явно това не е любов,пепрудки в стомаха са.Но дори и така да е,защо се косите? Че пишем че обичаме ли? А какво да пишем? "Моля за помощ,чувствам пеперудки в стомаха от едно момче/момиче" Не звучи ли тъпо,а? Освен това този вид влюбване също може да се брои любов,явно просто е по слаба. Колкото до секса,само един простак на 14 може да предложи на приятелката си,също на 13-14,да правят секс! А и ако едно момче обича (айде,и пеперудки в стомаха да са),никога няма и да си помисли за това,докато не станат и двамата на поне 17-18,поне аз съм така.(Ако са още заедно де...).На мен лично ще ми е пре-достатъчно просто да имам контакт с нея,не става въпрос за държане за ръце,или просто секс,може би,просто целуване и т.н.,а по късно,когата връзката навлезе в по нататъшен етап,така да го кажа,може да се премине дори и до петинг,естествено със съгласието на момичето.
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    на 13 може да обичаш само родителите си и домашния любимец.
    Може да се затвори темата
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    ^Във всяко стадо си има мърша, без значение от годините.

На 13 не вярвам да има любов, защото сте непостоянни, подвластни на хормони, желание да бъдете харесвани и да се вписвате в определена среда, подражавате сляпо, а и се променяте. Не мисля, че точно тогава е времето на ранните любовни трепети, късане на нерви защо той не ви е пратил целувка/мече или и двете в скайп. Много ви е рано да си тровите нервите, особено по такъв смешен начин.
    Може да има привличане/харесване/флуиди и не знам какво още, но не и силна истинска любов.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ок
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    някъде нагоре прочетох, че било нормално да се влюбиш истински на 13 било нормално... аз на 13 си играех футбол с аверите и не съм мислел за момичета много много.. а и момичетата не искаха пари от техните за грим и обувчици от мола... а за вафли, сладолед и кола... сеа вече на по 12-13 почвате диети да пазите, вкарвате се у филми яко и не се знае де ше свършите ако си нямате мяра (а ме съмнява повечето да имат)...

всъщност не - правете каквото искате, само да не стане после да се чудите от къде ви е дошло всичко...

абе как ще можи да обичате вие акъл имате ли пффф аз сащо сам на 14 да харесвам едно момче ама не мога да кажа че го обичам с извинение вчерашни пикли станали и ще ми викат че обичат истински ще ма извинявате ама тфа не е възможно когато наистина е така обадете ми са ама сига сме още малки можим само да си мечтаем за идеалния мъж защото колко пъти още ще се влюбваме докато го намерим и всеки път няма да е истинската любов щото тя е само веднъж в живота а не с всеки срещнат така че такиа работи са пълни глупости

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от sisi7o0
    абе как ще можи да обичате вие акъл имате ли пффф аз сащо сам на 14 да харесвам едно момче ама не мога да кажа че го обичам с извинение вчерашни пикли станали и ще ми викат че обичат истински ще ма извинявате ама тфа не е възможно когато наистина е така обадете ми са ама сига сме още малки можим само да си мечтаем за идеалния мъж защото колко пъти още ще се влюбваме докато го намерим и всеки път няма да е истинската любов щото тя е само веднъж в живота а не с всеки срещнат така че такиа работи са пълни глупости
    Браво ,че го осъзнаваш,но ако си оправиш селския правопис ще бъде СУПЕР

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Такова.
    Просто някои хора са ужасно ограничени или ги е яд, че на 13 са били пълни загубеняци и никой не ги е харесвал.
    Обичайте се, бе !
    +1 .. не мога да разбера кво всички седят и се заяждат като тоя форум е точно за тва .. вярно е ,че любовта на 13 и 20 е различна .. обаче тва не пречи като си на 13 да си като кон с капаци и само да седиш и да зубриш ..
    Колкото до sisi7o0 .. ми не е точно така :] .. и аз съм на 14 и кво ?! .. тва ,че някой не го е изпитал не значи ,че всички се развиват по еднакъв начин .. оф .. абе както и да е .. айде .. MAKE LOVE ,NOT WAR ! .. хД

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Децата затва са си деца.. не да се лиготят и да се правят на велики, а да си изграждат собствени представи за света и цели.
    Друг е въпроса, че има деца със сиво вещество на горния етаж и деца, на които им липсва.

Аз лично никога не съм обръщала внимание на момчета, колкото и ясно да са ми показвали,че го искат. На тази възраст ИСТИНСКА любов НЯМА. Има само моментни увлечения, дължащи се на хормони в голяма степен. Това е.

Занимайте се с нещо полезно ..

тука никой не говори за секс...всички сме прави защото за всеки любовта е различна всеки я разбиро по своему но аз пак си държа на мението не споря обаче ... не знам обичайте се ,мразете се но за истинска любов сте малки...

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от SkylineDrift
    Искат да ви кажат,че това поколение 13-годишни сте много разглезени.Гримове,парфюми и тем подобни...Не ви нападат,сравняват тяхното поколение с вашето...ако ме разбирате какво искам да обясня
    Мисля , че пича е много прав от една страна
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Хах.. ми т0 вече има и майки на 11 г0дини.. вие ми

г0в0рите за любов на 13

В днешно време ние децата си мислим за други неща..

мама ми е разказвала че на м0ята възраст 0ще си е играела с кукли..

пък и на 13 защо да не си влюбен.. навлизаш в пубертета и се мислиш

за г0ляма.. н0 мн0г0 зависи и средада в която се движиш.. приятелите..

каквито са те такъв ставаш и ти.. Аз например д0 една г0дина играех с

децата пред нас и играехме на най-различни игрички..

н0 зап0чнах да се събирам с п0 г0леми и се промених..

п0чнаха да ме вълнуват м0мчетата а с ученет0..

какво стана..

Не разбирам хората, които казват, че на 13 неможе да заобичаш някой.. Аз пък точно на 13 се запознах с едно момче.. И се влюбих в него! Сигурна съм, че е така.. Повече от 1 година го обичам Той беше единствения човек, за който правех всичко.. Надали ако не го обичах щях да правя такива неща.. Прощавала съм му за всичко каквото и да е то! Когато го видя почвам да треперя цялата.. Та.. На 13 годишна възраст може да се влюбиш. Рядкост е, но може! Детска обич била.. Еми да, но тази детска обич може да остане за цял живот

Ми то верно има майки на по 11. Ама въпросът е там че неможеш на 13 години да си достатъчно узрял че да можеш да водиш нормална врзка с някой. Освен ако не е на твойта възраст. Попринцип по голямото момче има съвсем по различни интереси от тези на едно 13 годишно момиче. Да вярно е нямои момичета съзряват доста бързо и на 13 мислят като момиче на 17. Но това не важи за всички. И да има проблем защото момичето на 13 е наивно то си мисли че всичко е като в приказките. А то не е истината е че влюбването и целия процес е една жестока игра и много често не става това което искаш. Да си на 13 и вече да мислиш за това как ще си прекараш живота с някой е доста стряскащо. Защото си малък недоузрял колкото и да ти се иска да си. И ако не го приемеш и не изчакаш може да свършиш по мноо гаден начин например да тръгнеш с някой който е с теб само заради едното мхм и да те заебе след тва. И то цялата ти психика се ебава. А и наистина новот поколение сте доста лигави. Само гримчета тоалетчета прически и кви ли не лайна. Хора само на 13 сте не ви трябват червила и мазила че д аизглеждате по млади на колко искате да сте на 5?

Незнам,незнам..
    Аз лично имам приятелки на по 12-13-14-15-16 <- и честно да ви кажа разлики не виждам! (или ако има те са незначителни..)

А ти на колко си? Абе има си разлика квото и да си говорим.

Цитирай Първоначално написано от leviafana
    Аз съм на 16.
    И отново,разлики има но те са минимални..!
    (е разбирасе зависи от момичето..има ги всякакви)

Грешно е един човек надминал тринадесетте години да види някакво момиче на центъра с двайсет чанти, нагримирана отвратително, кичозна ..
    Не всички са такива, не ни слагайте под обш знаменател.
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Цитирай Първоначално написано от CwalkIn
    Цитирай Първоначално написано от leviafana
    Аз съм на 16.
    И отново,разлики има но те са минимални..!
    (е разбирасе зависи от момичето..има ги всякакви)
    Ми ти си на 16 нормално е да имаш гадже от 12 -16 години няма чак такава разлика щото си непълнолетен. Акъла ти е колко техния. А ако си пълнолетен и на 25 да речем и да излизаш с момичета от тази възрастова група си е жива педофиля. Да не говорим за равнището на акъла. Плюс това днешната младеж е изключително необразована и непросветена. Следиш ли ми мисълта?

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Да се влюбите -Да! Любовта е сладка във всяка една възраст.
    Но да правите секс - категорично - НЕ!
    Малки сте!

абе хора на мен ми става супер гадно или как да кажа като вида момиче на 13-14 год. да варви с някав на 25 еми това не е любов това е просто надувка да ходиш с някой доста по голям от тебе това ако е любов не знам

Хм... има огромна разлика в акъла на 13-годишна и този на 16 и т.н. аз лично,сега си се чудя,колко съм била наивна и глупава на 14,когато се заблудих че обичам...
    0т друга страна,си опира до човека не до годините... и ЛЮБОВ на 13- няма ... ако има това са много редки изключения!
    Обичам те,Антонио!!!!

Според мен можеш да се влюбиш в която и да е възраст,не е казано че трябва да си на 18 за да обичаш!Но наистина има разлика между детската любов и вече зрялата..Аз имах приятел ,когато бях на 13 и наистина много се привързах към него,но не исках да стигаме до по-интимни отношения ,защото на 13 наистина е рано!Иначе не е лошо на тази възраст да излизат децата и да се забавляват,абе тази възраст беше много трудна като се замисля...

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Нови пазар
    Цитирай Първоначално написано от stern
    а и за "britzy" - кФа мислих, че се пише с В - кВа...не го казвам, за да се заяждам, а защото спомена нещо за неграмотно писане
    Ако става на въпрос "КВА" ,"КФА" и СЯКВИ други съкращения ги няма в българския речник така, че не ми се правете на много грамотни.

ПП. СЯКВИ също я няма в речника, но просто се ядосвам когато някой се прави на много грамотен и я написах с лек сарказъм (ако знаете какво е това)
    Заврете се в нета от своя дом

Защото на 13 не сте се изградили като личности, а компонентите които съдържа любовта са тясно свързани с личностните.
    Демек любовта, в завършена форма ще изпиташ тогава, когато имаш и завършена личност, допълвайки се с тази на другия...ето ти любов.
    Само 1 тип е завършената, обвързваща любов, при която няма липсващ компонент (напр. интимност - на който съотвества духовност и интелектуалност), останалите "типове любов" може и да ги изпитате, но това е все едно да ядеш кроасана без пълнежа примерно.
    Незнам за какво ти ги говоря тея неща, едва ли ще ме разбереш, ама... ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си