.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Голям фен

Искам да му отмъстя...

zdraveite!istoriqta mi e slednata.hodih s edno mom4e okolo mesec i polovina.mnogu se vlubih v nego i bqh mnogu shtastliva.toi prave6e vsi4ko za men i bqhme nerazdelni.no se slu4i taka 4e toi hlutna po edno dr momi4e,i skusahme.dr momi4e e ot dr grad.te se vijdat mn rqdko.iskah da si ostanem v dobri otno6eniq s nego,no toi mi kaza mn grubi ne6ta sled koito az ne sum mu progovorila i do dnes.mina dosta vreme otkakto sme skusali i az ne moga da go zabravq,znam 4e nqma da buda pak s nego i golqma 4ast ot men iska da mu otmusti za vsi4ko koeto mi e pri4inil.ako imate nqkakfi suveti molq vi pishete

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Гледай напред... от къф зор ще му отмъщаваш,той не те е излъгал,казал ти е това което чувства..живей си твоя живот и най-добре не се бъркай в неговия.Не виждам смисъл в това, да разваляш щастието му.

и защо имаш толкова голямо желание за мъст ?
    забрави го, отърсе се от мислите за него като излизаш с приятели, забавлявай се и т.н. и го избий от главата си

Абе кво си тръгнала и ти да се правиш...съвсем нормално е момче да хареса друго момиче, той ти е казал и сте скъсали, а можеше да те ебава насам-натам и накрая да стане по-гадно. Така че седи грей се...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тва момичетата са странни същества се искат да си отмъстяват за нещо... и да са прави и да не са се търсят отмъщение
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    тва момичетата са странни същества се искат да си отмъстяват за нещо... и да са прави и да не са се търсят отмъщение
    После викат че ние не сме нормалните....абе мани, нема оправия.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Простак
    една жена кога и да я биеш се и е късно... те са като съдиите
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от Простак
    една жена кога и да я биеш се и е късно... те са като съдиите

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Кви сте гадни... вземи си намери друг, няма връщане назад...
    или вземи един трион и го накълцай...

Мега фен Аватара на koalka
    Няма начин да му отмъстиш, защото той не те харесва вече...Единствения вариант е да не поддържаш никакви отношения с него, от което може да го заболи, но не ми се вярва.
    Съветвам те да го забравиш, да положиш истински усилия и да си приятелка с него.Все пак сме хора, правим грешки и той не е искал да те нарани.

Защо си мислиш ,че отмъщението ще ти донесе облекчение...
    Направи и ти като него и си намери друг
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Няма смисъл от отмъщение.Незнам той с какво те е обидил,но мисля,че е постъпил коректно,казвайки ти за другото момиче.В друг случай можеше да ти изневерява и да се подиграва с теб зад гърба ти...Той не го е направил.А с каквото и да те е обидил след това,не го мисли,светът се върти и всичко се връща.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    и за к'во ще му отмъщаваш ... защото ти е било хубаво с него ?
    няма смисъл .. правете любов а не война !
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Скейтъри, хейтъри, мейтъри - мир вам!!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    За какво ще му отмъстиш.....за това,че се е влюбил?Нима това е нещо неправилно?Стига... стъпи на земята не всичко в този живот е така,както ти искаш да бъде.Остави момчето на мира нега си живее живота,не виждам причина за отмъщение...
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на maybelline
    Не се дръж като малко детенце. Какъв е смисълът да му отмъщаваш? Човекът продължава живота си, а ти тъпчеш на едно място и кроиш планове за отмъщение. Порасни малко де! Обичала си го, ОК, харесал си е друга - еми нормално е, на тази възраст връзките не са особено продължителни точно по тази причина - хората опитват нови неща, разглеждат света около себе си, харесват си различни момичета/момчета и в това няма нищо лошо. Влюбването е нещо нормално и не е лошо. Не може всички да са влюбени в теб. Не го оправдавам за грубите думи - той също трябва да порасне малко, но до една определена възраст момчетата са дечица и просто не трябва да им се обръща внимание като говорят глупости (или поне трябва да бъдат скастрени навреме, не да си въобразяват че могат да приказват глупости на хората и да ги нараняват). Най-голямото ти отмъщение е факта, че си разбрала какъв тъпак е, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ дали той знае че го мислиш за такъв. Спри да се интересуваш от неговото мнение. Забрави го и продължи живота си. Такива неща стават. Отмъщението показва само твоята незрялост, а и оправдава него, каквото и да е направил.

I kak smqtash da mu otmustish , pri polojenie , che na nego ne mu dreme za teb ? Puk i da mu pukashe nqma smisul ot otmushteniq ! Tova sa detinski raboti!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Животът е пред теб, спри да мислиш за него и най-вече за отмъщение! Знам че ти е тежко, но не го мисли!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Не се дръж като малко детенце. Какъв е смисълът да му отмъщаваш? Човекът продължава живота си, а ти тъпчеш на едно място и кроиш планове за отмъщение. Порасни малко де! Обичала си го, ОК, харесал си е друга - еми нормално е, на тази възраст връзките не са особено продължителни точно по тази причина - хората опитват нови неща, разглеждат света около себе си, харесват си различни момичета/момчета и в това няма нищо лошо. Влюбването е нещо нормално и не е лошо. Не може всички да са влюбени в теб. Не го оправдавам за грубите думи - той също трябва да порасне малко, но до една определена възраст момчетата са дечица и просто не трябва да им се обръща внимание като говорят глупости (или поне трябва да бъдат скастрени навреме, не да си въобразяват че могат да приказват глупости на хората и да ги нараняват). Най-голямото ти отмъщение е факта, че си разбрала какъв тъпак е, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ дали той знае че го мислиш за такъв. Спри да се интересуваш от неговото мнение. Забрави го и продължи живота си. Такива неща стават. Отмъщението показва само твоята незрялост, а и оправдава него, каквото и да е направил.
    Браво, отговори ти достатъчно! Подкрепям мнението
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    В АдА
    Не отмъщавай и аз отмъстих и всичко ми си върна двойно и продължава да ми се връща

Няма смисъл. Рано или късно съдбата връща всичко.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Стой си мирно и само наблюдавай как много неща ще се срутят около него.Аз така правя

Град
    NqKyDe TaM
    Nqma kak da mu otmystish prosto go zabravi.
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: Искам да му отмъстя...

Цитирай Първоначално написано от gerinceto
    zdraveite!istoriqta mi e slednata.hodih s edno mom4e okolo mesec i polovina.mnogu se vlubih v nego i bqh mnogu shtastliva.toi prave6e vsi4ko za men i bqhme nerazdelni.no se slu4i taka 4e toi hlutna po edno dr momi4e,i skusahme.dr momi4e e ot dr grad.te se vijdat mn rqdko.iskah da si ostanem v dobri otno6eniq s nego,no toi mi kaza mn grubi ne6ta sled koito az ne sum mu progovorila i do dnes.mina dosta vreme otkakto sme skusali i az ne moga da go zabravq,znam 4e nqma da buda pak s nego i golqma 4ast ot men iska da mu otmusti za vsi4ko koeto mi e pri4inil.ako imate nqkakfi suveti molq vi pishete

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    Няма смисъл да му отмъщаваш...

Животът е адът описан в Библията!

Za kakvo shte padash na tova nivo-da mu otmashtavash-detski raboti! Gledai napred,vse shte go preodoleesh i shte sreshtnesh drugiq princ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си