С приятеля ми сме на 250 км разстояние един от друг,но не можем да се виждаме особено често. Аз започвам да го ревнувам много яко. Обичам го този човек,но не издържам вече и виждам,че така само ще съсипя връзката ни,която без това е крехка,защото не се виждаме. Адски наивно е да се поддържат такива отношения,не знам на практика възможно ли е. Не можем да правим секс(а като го правим е страхотен),когато си поискаме,не можем да се видим,когато най-много имаме нужда един от друг,съвсем взех да се сдухвам. Страх ме е да не почне да си търси сериозна приятелка и аз да отпадна като ''вариант'' още от преди това... В същото време искам да запазим уважението един към друг. Искам да държим един на друг. Той ми е много близък,споделям почти всичко с него,знае най-много за мен. Има ли начин без да сме наранени да поддържаме връзката си и какво е най-правилното решение ? Искам да го обичам,но как само по телефона ? Искам да съм с него,но как,като той е на километри и не можем да се виждаме често,защото и 2мата учим сериозно ? (а той мисли и работа да си хваща). Как да направя така,че да запазя свързването помежду ни,без да има наранени,да си останем близки ?