- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво като сме на 13
На мен пък темата ми харесва, въпреки че оттадвна надживях тези години. Не удобрявам ограниченото мислене на някои хора, които до толкова се влиаят от възрастта. Добре, влюбване е прекалена дума. Но предполагам всеки помни първата си по-силна любов и как се срещаш с едно ново чувство, за които всички ти говорят, а ти сам не можеш да се справиш с него и се притесняваш много, много... Това, че децата не са подбрали най-подходящите думи за изказа си и са казали влюбване, вместо силно привличане, не ви дава правото да се присмивате над проблема им. Съгласна съм, че има някои много идиостки теми, но има и някои много нормални за онази възраст на 13-14 години. И също така съм срещала хора на тази възраст, които мислят много по-зряло отколкото някои 18 годишни.
П.п. Споменах възрастта около 14. Затова да добавя, че аз съм на 15, но далеч не се чувствам на толкова. И е глупаво да съдиш за интелекта на хората по годините им.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.