Очевидно много хора още не са срещали истинската любов... не са я изживели съдейки по НЯКОИ от мненията. Няма значение какво ще правите ако сте влюбени ... Любовта е 20% действия и 80% чувсто, а дали ще се стига до целувки и полови контакти си е изцяло ваша работа. Правете каквото ще правите стига да е с предпазни средства... Таа " Любов на 13 години " а ? такава любов, Истинска шанса да я срещнеш е 1 на 1000 всичко друго са глупости и простотии само защото лапетата си мислят че " Йехеее айде иам си гадже аз съм господ " Да ама не.. Мислят си " Ехааа вече не съм девствен/а, вече съм голям/а "... а всъщност истината е че ако родителите ви ( Свестните родители ), първо ще ви съсипат от бой, след това 1 месец с белезници за мивката и ще ядете хляб и сол... Това са простотии, не се занимавайте с глупости моля ви се има много по-интересни, по-важни неща с които да се занимавате. За 13 годишните живота тепърва започва... Има време за любов, секс и прочее.. ама тези години от 10.. до 15 годишна възраст вие трябва да си намерите интереси, цели и да мислите как да ги постигате.. да сте наясно със себе си какви ще ставате, какви искате да ставате, какво ще правите с живота си.