Цитирай Първоначално написано от sladuranata1112
аз също съм на 13 и знам какво е да искаш някой и не мисля че сме малки за да се влюбим ...може би не така както по-големите но детската любов е най-сладка......
А знаеш ли каква голяма разлика има между това да искаш някой и да го обичаш а?? НЕ ЗНАЕШ!!

НЕ ЗНАЕШ какво е компромис, прошка, истинска болка (душевна), доверие, разбиране, НЕ ЗНАЕШ колко е трудно да предпочетеш него пред себе си .. да дадеш последното, което имаш за някой друг! НЕ ЗНАЕШ какво е да искаш някой без да ти отвръща със същото, но ти въпреки това да продължаваш да даваш ВСИЧКО за него, за да виждаш усмивката му всеки ден .. НЕ ЗНАЕШ какво е отговорност в една връзка .. НИЩО от това не разбираш!! Защо? Защото си просто едно ДЕТЕ и не си изпитала тези неща .. не си минала през тях, не си ги усещала, не си разбрала защо се случват и какво всъщност са (не само като думи) .. Продължавайте да си спорите, че децата могат едва ли не да се оженят, защото "изпитвали истинска любов" .. .. но всички по - големи знаете, че има хора, които дори на 30-40 не са я изпитали .. какво остава за едни деца ..