Повечето същества на 13 имат "гадже" само за да се правят на интересни и да не ги помислят за задръстени другите.Някои стигат до секс, други само лъжат колективно, че са се чукали с някой... Това в най - лошиите случаи.Други просто се млещят като невидяли, задължително пред хора.Трети са невероятно влюбени през седмица в различен и го раздрънкват на целия град.Тези екземляри са доста и наричат стремежа си да се харесат на другите "любов".Затова има такова отрицателно мнение за влюбването на 13/14.
Аз съм склонна да вярвам, че истиската детска любов все още съществува... Но тя е чиста, за разлика от горепосочените ми примери.Тя е ценна, емоционална, тя е истинска.Тя не е желание да не те мислят за задръстен.Децата могат да изпитват любов, според мен.Не свъързана със секса, а взаимствана от... Да речем приказките.Но повечето екземпляри на 13 са задушили нарочно детското в себе си, невинността им е чужда. Те са безмозъчни порцеланови кукли, които буквално си продават акъла за одобрение от другите като тях.
Има и друго - хора, които се харесват.Просто се харесват и тръгват.Но не претендират, че са невероятно влюбени.Не парадират с "безсмъртна любов", "изгаряща ревност" и "разбити сърца".
Вероятно има и други видове двойки, не претендирам, че съм напълно наясно и познавам всички разклонения.
Апропо, аз съм на 13.Това мнение съм си изградила, наблюдавайки хората около мен.Детско невинно влюбване не съм преживявала, не мисля и че ще го преживея.Влюбчива безмозъчна кукла не съм.И при все това, имам мнение по темата - това за форумци от типа на KpucmuHa.Да не ми се нахвърлят заради възрастта.