Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
"кво като сме на 13" ... ми к'во, тъпи сте. Дечковци за секс и любов ще ми пишат и ще очакват да ги вземем на сериозно..
Не разбирам защо трябва да слагаш всички под един знаменател...и на всичкото отгоре той да е "тъпи". За секс все още никой не ти говори, детската любов всеки я изживява, мисли, че е любов, има гаджета, ала-бала, но не разбирам защо не ги взимате на сериозно...кво като са под 15 са ненужни във форума или нямат право да говорят за любов...Не са важни годините, а сивото вещество в черепната кутия, което при доста от 16-17-18годишните не е кой знае колко, затова смятам, че трябва да бъдат приемани наистина на сериозно и именно затова, че още са деца, вместо да им правим забележки, не е ли по-добре да ги подкрепим..не разбирам защо всеки трябва да направи забележка от сорта "Ти си на 13, гледай си ученето, не се занимавай с любов, рано ти е..малка си, глупава си, не ти е времето...,къде си тръгнала?"-за мен просто е глупаво...И не, не казвам, че е нормално само за "любов" да мислят, но какво се очаква, да играят с кукли и да учат само?...Е, не може да стане.