Ми защото на тези години не знаете какво е да обичаш истински..
И аз на 13 (не че сега съм по-голяма) мислех,че обичам дадено момче адски много и бях готова на всичко,заради него..
Тъпо е !!!
А пък,когато започнете да пишете,че го обичате адски много,а момчетата обръщали внимание на игрите ,а не на гадженцата им - падам на пода от смях

Да не говорим,че някои си "пикли" на тези години започват да правят секс,при уссловие,че не знаят какво е секс,как да се предпазят от евентуална бременност и болести..

--------------------------------------------------------------------------------------
Цитирай Първоначално написано от roshavkotof
И откъде по-големите знаете че не сме влюбени? Всеки човек има право да се влюбва когато си иска. И даже мисля ,че нашата любов е по-сладка и неболезнана от вашата( тия дето сте над 16-17). Даже и вие незнаете какво е истинска любов ... за такива неща се питат възрастна двойка заедно от 40-50 години... Не казвайте ,че не сме влюбени... всеки сам чуства когато това стане.
И после се чудите,защо 13 годишните ги смятаме за тъпи..Ми ето,доказателство за това е тъпото ти изказване..
Та да ти отговоря на въпросите:
1.Откъде ли ? Ми май забравяш,че всъщност и ние сме били малки и сме минали по този път..

2.Окей..Ние не знаем какво е любов,ама и вие на 13 не я знаете..Точно пък на 13 години няма как да изпитваш истинската любов..Пък камо ли да имаш сериозна връзка..