Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
Знам, че сега ще има много възражения от страна на малолетните, но вие сте ДЕЦА. Колкото и да не ви се иска, колкото и порастнали да се чувствате, това е истината. Не може едно ДЕТЕ на 14 да ми казва, че е видяло достатъчно от живота. Мила, ти не си видяла истински живот. Говоря ти от опит. Докато проблемите ти се изчерпват с училище, гадже и приятели, докато родителите ти вземат решенията и те издържат, не можеш да говориш за зрялост и опит.
Относно любовта. Ами може и любов да е. Вярвам, че вие си вярвате. Но истинската любов е тази преминала през камари от истински проблеми и е оцеляла. Може и да се обичате по детски, но докато не поживеете малко и не натрупате опит не можете да направите реална преценка на собствените си чувста, да не говорим за чуждите.
Затова не говорете глупости като "Аз съм преживяла достатъчно на 13-14" и не спорете излишно. Знам, че се чувствате много големи и много знаещи, но след време ще осъзнаете, че не е било така.
Вярно, напълно вярно е, но повярвайте ми и вие, неща които ние на 13-14 виждаме и проблеми, които решаване на вас са ви непонятни дори. Светът изглежда различно през очите на нас, 13-14, и на вас, 18+.