Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
защото,моето момиче,вместо да изживявате детството си и да залягате над книгите(особено 7мокласниците),пишете по форуми и искате съвети...защото нещо прекалено бързо започнахте да растете,и ако е нормално на 12-13 да водите полов живот-то на 20 какво ще правите се чудя....
Може би ще летим с уши...

Цитирай Първоначално написано от sladuranata1112
за ученето ние си учим (поне аз)но опитвам се да кажа че е съвсем нормално да се влюбиш истински на 13 защо трябва постоянно да ни нападате .......
Вярно е!

Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
Не е важна възрастта, а сивото вещество в черепната кутия...А половин-един час във форума няма да отнеме крайно много от времето на 13-годишните. И наистина има хора на 13, които са разбрали какво е истинска любов и без секс..иначе и аз съм против воденето на полов живот на тази възраст, но все пак всеки си решава сам...Относно съветите..за какво е този форум, освен да си помагаме без да се има предвид възрастта, етноса и т.н.

Цитирай Първоначално написано от SkylineDrift
Искат да ви кажат,че това поколение 13-годишни сте много разглезени.Гримове,парфюми и тем подобни...Не ви нападат,сравняват тяхното поколение с вашето...ако ме разбирате какво искам да обясня
Повечето да, но има и нормални хора, разбрали колко жесток е света...

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
Aбе има хора дето са на 13 и са разбрали какво е истинска любов и такива дето са на 20 и незнаят какво е това.Сигурен съм че ма доста деца който и на 13 знаят какво е истинската любов.И ккаво като примерно само се държат за ръце???Ми то има доста дето правят секс ама това лубовта не го знаят какво животно е...
Вярно е, един фр на брат ми е на 20 и още не е имал приятелка...