Вие дори не разбирате какво се опитвам да ви кажа.
"Ти не казваш дали те обичат." - в случая местоимението е във именителен падеж. ТЕ, като обобщение за "тринадесетгодишните" а не като "тебе".
Използвате изключително клиширани изрази, показателни по-скоро за нивото на интелектуалното ви развитие, отколкото за възрастта ви. Раздавате квалификации и дефинирате думата "любов", без да сте способни да разберете, че любовта е нещо абстрактно, нещо различно за всеки, изключително лично и преживяно по различен начин. Това, че сте прочели няколко книжки и сте гледали няколко романтични комедии, не означава, че сте вникнали в това чувство и то ви се е изяснило като емоция, нито че сте разгледали многобройните му аспекти в човешкия живот.
Физическата възраст, сама по себе си, не е никаква индикация за духовност и израстналост. Познавам 30 годишни, които са тотални дебили и глупаци, и 13 годишни, които са доста по-израстнали и мислещи от тях. Същото може да бъде казано за проумяването на думата "любов".
"Не ми изнасяло". Напротив, изнася ми, и с всеки следващ ваш пост се убеждавам все повече колко съм права. И как реално голословите, без да имате никакви аргументи, с които да подкрепите тезите си, ако могат да бъдат наречени така.