.
Отговор в тема
Страница 10 от 13 ПървиПърви ... 678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 318
    Цитирай Първоначално написано от BladeOfMySoul
    Защото на 13 не сте се изградили като личности, а компонентите които съдържа любовта са тясно свързани с личностните.
    Демек любовта, в завършена форма ще изпиташ тогава, когато имаш и завършена личност, допълвайки се с тази на другия...ето ти любов.
    Само 1 тип е завършената, обвързваща любов, при която няма липсващ компонент (напр. интимност - на който съотвества духовност и интелектуалност), останалите "типове любов" може и да ги изпитате, но това е все едно да ядеш кроасана без пълнежа примерно.
    Незнам за какво ти ги говоря тея неща, едва ли ще ме разбереш, ама... ;д
    Само да ти кажа ,че човек изгражда личността си цял живот.Какво според теб означава изградена личност и кога човек вече я е изградил изцяло??Според мен това става с доста годинки,докато разбереш какво искаш и се реализираш с това и много други неща ...

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Има една поговорка, която казва: "Любовта е сляпа." Разбира се, че една любов се изпитва коренно различно на 13 годишна възраст и на 20. В това няма спор, но никой не може да ти каже кога и как да се влюбиш. Лично аз познавам много момичета и момчета, които са обичали истински на тази възраст. За всеки е различно и никой няма право да критикува другиго за подобно нещо.
    ~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от wwe11
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    На мен пък темата ми харесва, въпреки че оттадвна надживях тези години. Не удобрявам ограниченото мислене на някои хора, които до толкова се влиаят от възрастта. Добре, влюбване е прекалена дума. Но предполагам всеки помни първата си по-силна любов и как се срещаш с едно ново чувство, за които всички ти говорят, а ти сам не можеш да се справиш с него и се притесняваш много, много... Това, че децата не са подбрали най-подходящите думи за изказа си и са казали влюбване, вместо силно привличане, не ви дава правото да се присмивате над проблема им. Съгласна съм, че има някои много идиостки теми, но има и някои много нормални за онази възраст на 13-14 години. И също така съм срещала хора на тази възраст, които мислят много по-зряло отколкото някои 18 годишни.
    П.п. Споменах възрастта около 14. Затова да добавя, че аз съм на 15, но далеч не се чувствам на толкова. И е глупаво да съдиш за интелекта на хората по годините им.

Не Удобряваш ли ограниченото мислене.. ? И хора които се влиаят от възраста Мале толкова си неграмотна и тъпа ,че вземи седни учи български ,а любовта я остави за момента. Или ти оттадвна забрави да учиш ?Ти си ги надживяла тези години ,ама пак трябва да те върнат ,че си проста българка,пък имаш претенции на друга.

А от такива грамотни българчета като теб ми се повръща.
    Много плоско мислене имаш, ако съдиш за хората по правописните им грешки. Аз също допускам грешки на моменти, защото пиша бързо и е съвсем нормално това. Хвани се за нещо друго, тук не ти се получи.

По темата : Пеперудките в стомаха са една начална фаза на любовта и според това как се развият обстоятелствата между двама души, чувствата може да станат по- силни и да се получи нещото "любов" или просто малкото пламъче между двамата да угасне. Това е моето разбиране ии понеже е сложно да се каже "имам някакви симпатии към него/ нея" или "между нас има някакво привличане" накратко може да се употреби израза "влюбен/а съм" .. това отново си е вид влюбване .. дори и в някакви малки аспекти.

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Защото на 13 не сте се изградили като личности, а компонентите които съдържа любовта са тясно свързани с личностните.
    Демек любовта, в завършена форма ще изпиташ тогава, когато имаш и завършена личност, допълвайки се с тази на другия...ето ти любов.
    Само 1 тип е завършената, обвързваща любов, при която няма липсващ компонент (напр. интимност - на който съотвества духовност и интелектуалност), останалите "типове любов" може и да ги изпитате, но това е все едно да ядеш кроасана без пълнежа примерно.
    Само да ти кажа ,че човек изгражда личността си цял живот.Какво според теб означава изградена личност и кога човек вече я е изградил изцяло??Според мен това става с доста годинки,докато разбереш
    какво искаш и се реализираш с това и много други неща ...
    Еми ти си отговори сама.
    Поради това любов, във цялостния смисъл на думата, не може да има на 13, нито на моите години (17), за нея се иска "много повече"...
    А за личността, когато минеш дадена възраст имаш базата, от там надграждаш, на всички са ни ясни фразите "човек се учи докато е жив" и т.н. Представи си изградената личснот като построена къща, на която поставяш мебелите с течение на времето.

Интересува ме само мнението на близките ми и то е положително! А щом те са с мен не ме интересува другите какво мислят . Това ,че някои не са се влюбвали на 13 не означава ,че никой не може да се влюби За ученето -аз си уча имам добри оценки ... Това че доста момичета са разглезени и доста момчета са несериозни не означава ,че всички са такива и че не могат да направят нещо като хората. Преди години не е било така знам .. майка ми е разказвала как винаги са учили усърдно и първата целувка най-рано в 8ми клас както и да е..Сега е различно не можем да живеем все в едни времена (въпреки че не отиваме към по-добри .. ) Най-добрата ми приятелка е 2 години с приятеля си ,а аз 1 и съм сигурна ,че ще станат повече. Много съм щастлива и много влюбена ,ама много .Както искате го разбирайте. Сигурно и аз не знам какво е любов спред вас,ама СПРЕД ВАС ..

п.п не съм на 13 по-голяма съм ,но няма значение! Пак съм на същото мнение.

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..

Re: кво като сме на 13

Цитирай Първоначално написано от sladuranata1112
    здравейте!зачетох се в така доста темички за момичета които са влюбени и незнаят как да постъпят и всички ги нападат .те искат съвет а получават нападки.....аз също съм на 13 и знам какво е да искаш някой и не мисля че сме малки за да се влюбим ...може би не така както по-големите но детската любов е най-сладка......
    ВЛЮБЕНИ Мале като чуя тази думичка направо полудявам .Ето съвет от някаква 14 годишна пикла (азз) : престанете да преувиличавате. Влюбени ?! ХАХХ казват ти, че не си влюбена не защото си ПРЕКАЛЕНО малка, а защото си малка. Няма какво да ми доказвате 11-16 годишни лапета колко били влюбени. Просто днес- един, утре друг. И не се влюбваме, а харесваме някого.Моля ти се не ми казвай, че не съм се "влюбвала"- напротив аз съм най- "влюбвания" човек на земята, обаче когато не стане с един не си режа вените и рева в ъгъла, а излизам да срещна някой друг, но аз даже без гадже ми е просто неописуемо страхотно. Незнам сега какво да добавя. Ако съвсем случайно нещо те интересуваМ питаай.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Град
    Пловдив : )
    ПОРАСНЕТЕ!
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от Desole
    Аз съм на 14,но нищо.
    Тъпо е да обяснявате как ние,мъничките момиченца не знаем какво е да обичаме.

Любовта е чувството,заради което съществуваме,и с което израстваме,и което всеки може да почувства.Точно детската любов е най - чиста и истинска.За любовта не се искат години,за любовта не се иска определен етнос или религия.За любовта се искат двама човека и нищо повече.

Може да съм малка,но има един човек,който винаги ще обичам.Винаги ще мисля за него,винаги ще се грижа за него.

Очаквам коментари от типа "излез от филма",но това е любовта за мен и аз съм я изпитвала.
    Запази си разсъжденията за есетата в час по литература. Не можеш да класифицираш едно чувство като "любов" без да имаш достатъчно голяма база за сравнение. Ако, когато станеш на 40, още мислиш, че на 14 си обичала истински и това е била голямата ти любов, напиши книга и ни опровергай. Дотогава спри да ръсиш клишета и захаросани изказвания без покритие.
    И тъй като се нареди сред милионите, повтарящи как детската любов е "най-чиста", ще можеш ли да се обосновеш защо?
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    здравейте!зачетох се в така доста темички за момичета които са влюбени и незнаят как да постъпят и всички ги нападат .те искат съвет а получават нападки.....аз също съм на 13 и знам какво е да искаш някой и не мисля че сме малки за да се влюбим ...може би не така както по-големите но детската любов е най-сладка......
    ВЛЮБЕНИ Мале като чуя тази думичка направо полудявам .Ето съвет от някаква 14 годишна пикла (азз) : престанете да преувиличавате. Влюбени ?! ХАХХ казват ти, че не си влюбена не защото си ПРЕКАЛЕНО малка, а защото си малка. Няма какво да ми доказвате 11-16 годишни лапета колко били влюбени. Просто днес- един, утре друг. И не се влюбваме, а харесваме някого.Моля ти се не ми казвай, че не съм се "влюбвала"- напротив аз съм най- "влюбвания" човек на земята, обаче когато не стане с един не си режа вените и рева в ъгъла, а излизам да срещна някой друг, но аз даже без гадже ми е просто неописуемо страхотно. Незнам сега какво да добавя. Ако съвсем случайно нещо те интересуваМ питаай.
    А, що бе? Влюбваме си се, даже отвреме-навреме обичаме. Ама... на игра.

Цитирай Първоначално написано от Neutral
    Интересува ме само мнението на близките ми и то е положително! А щом те са с мен не ме интересува другите какво мислят . Това ,че някои не са се влюбвали на 13 не означава ,че никой не може да се влюби За ученето -аз си уча имам добри оценки ... Това че доста момичета са разглезени и доста момчета са несериозни не означава ,че всички са такива и че не могат да направят нещо като хората. Преди години не е било така знам .. майка ми е разказвала как винаги са учили усърдно и първата целувка най-рано в 8ми клас както и да е..Сега е различно не можем да живеем все в едни времена (въпреки че не отиваме към по-добри .. ) Най-добрата ми приятелка е 2 години с приятеля си ,а аз 1 и съм сигурна ,че ще станат повече. Много съм щастлива и много влюбена ,ама много .Както искате го разбирайте. Сигурно и аз не знам какво е любов спред вас,ама СПРЕД ВАС ..

п.с не съм на 13 по-голяма съм ,но няма значение! Пак съм на същото мнение.
    О, да. И ти си мислиш, че си изключение на всяко възможно правило. И ти ръсиш банализмите за поколенията, "другите момичета" и "не ми пука кво мислите вие".
    Разсмях се от сърце, благодаря ти!

Напълни ми душицата! Браво, браво, браво, браво, браво, браво... ! Искам сега всички да ти прочетат поста и да им влезе нещо в чайниците! =D>

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ако любовта беше толкова проста, колкото я описахте...

ScarletBite, говориш за елементарни разсъждения, а изобщо препрочитала ли си си постовете?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

еми малки сте и не знаете още к'во искате...
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Ако любовта беше толкова проста, колкото я описахте...

ScarletBite, говориш за елементарни разсъждения, а изобщо препрочитала ли си си постовете?
    Въобще не знам и не ме интересува накъде биеш.

Защото сме малки и сме доверчиви,влюбваме се и сякаш живеем в друг свят.

Както и да е,няма да се обяснявам такива хора,като вас.Мислете си,че на 13 е забранено да се влюбиш,макар че това е една огромна простотия.

И мога да ръся клишета,но са истина.
    Мда, влюбвате се. Ноуп, не е забранено да се влюбиш, даже е естествено.
    Ама не правите разликата между "влюбване" и "любов". Чаткаш ли?
    И може ли без "мислите си... " и "такива хора като вас"?

Ти каква/какъв се водиш ,че да казваш кой може да се влюби и кой не ? И ЗАПОВЯДАЙ ПАК ДА ТЕ РАЗСМЕЯ ! Ти си ми още по забавна 1 тема половината коментари са твои как казваш,че хората не могат да се влюбват
    а с pebals съм съгласна ! Наистина по-голямата част от 13-годишните не знаят какво искат и се ,,влюбват " всеки ден !

@ britzy хора, които не използват точки и запетайки не могат да ме убедят, че пишат пунктуационно издържано. И не се заяждам, само констатирам.

Братовчедка ми се опитва да ме убеди, че има любов на 13, сигурно има. Но пък със сигурност е много по-различно от тази на 17-18 и от тази на 25. И това, че някои се държат само за ръце не значи, че не се обичат. Фактът, че никога не сте спали с родителите си и най-добрия/ата си приятел/ка не значе, че не ги обичате. Само, че всичко е някак чисто и невинно. Макар, че като ги гледам 13-годишните днес и се чудя аз ли не съм наред или просто всички се държат и обличат все едно са на 18.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi
    @ britzy хора, които не използват точки и запетайки не могат да ме убедят, че пишат пунктуационно издържано. И не се заяждам, само констатирам.

да спомена,че повечето пъти слагам!

Whatever...............
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен Аватара на razores
    Изчакай поне до 14 за 1 година много ще се промени

Цитирай Първоначално написано от Hayashi

Братовчедка ми се опитва да ме убеди, че има любов на 13, сигурно има. Но пък със сигурност е много по-различно от тази на 17-18 и от тази на 25. И това, че някои се държат само за ръце не значи, че не се обичат. Фактът, че никога не сте спали с родителите си и най-добрия/ата си приятел/ка не значе, че не ги обичате. Само, че всичко е някак чисто и невинно. Макар, че като ги гледам 13-годишните днес и се чудя аз ли не съм наред или просто всички се държат и обличат все едно са на 18.
    много ми хареса как се изказа! :]

Цитирай Първоначално написано от walcheto
    от една страна сте малки кво правите на 13 държите се за ръка ... и на тва ли му викате LOVE казвам го защото познават такива на ваща възраст...
    само 4е напоследак някои 13 годишни правят и много други нешта които неса им за вазраста ......

Цитирай Първоначално написано от eminem4y
    Цитирай Първоначално написано от walcheto
    от една страна сте малки кво правите на 13 държите се за ръка ... и на тва ли му викате LOVE казвам го защото познават такива на ваща възраст...
    само 4е напоследак някои 13 годишни правят и много други нешта които неса им за вазраста ......
    +

Ами простички сте, кво друго... друго, друго, ами на 13 сте...
    Мислите се за големи, но не виждате колко сте смешни, така леко отстрани!

Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Ами простички сте, кво друго... друго, друго, ами на 13 сте...
    Мислите се за големи, но не виждате колко сте смешни, така леко отстрани!
    Днеска видях едни момичета 7-8 клас да са биле. Като ги видях и като се сетих какви теми пускат в този форум момичетата на тяхната възраст, и ми стана сУпер смешно Просто като си го представех и ме избиваше на смях
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Аз съм на 14,но нищо.
    Тъпо е да обяснявате как ние,мъничките момиченца не знаем какво е да обичаме.

Любовта е чувството,заради което съществуваме,и с което израстваме,и което всеки може да почувства.Точно детската любов е най - чиста и истинска.За любовта не се искат години,за любовта не се иска определен етнос или религия.За любовта се искат двама човека и нищо повече.

Може да съм малка,но има един човек,който винаги ще обичам.Винаги ще мисля за него,винаги ще се грижа за него.

Очаквам коментари от типа "излез от филма",но това е любовта за мен и аз съм я изпитвала.
    никой не еказал,че не може да обичате-напротив..но по онзи детински наивен начин..и да,детската любов е най-невинна и затова от нея най-боли..защото ще ме извиняваш ама на 14 няма как да преценяваш хората правилно..то някои и цял живот не се научават ама това едруг отделен въпрос..та просто сте толкова хвръкнали и падайки така ви боли,че няма смисъл...всеки ще пада и то не 1 път ама защо от толко рано сами си подлагате крак не мога да разбера...

И аз съм на 13 и кво?! Може да съм малка за вас, ама мисля, че няма определена възраст за влюбването. Аз също съм изпитвала такова чувство (което сега ще ми се смеете и прочие, но не ми пука! ). Всеки може да се влюбва независимо колко е голям нали? Да, за секс може да кажете, че сме малки, ама не и за др. Такаче недейте толкова да се присмивате, че сме уж малки за влюбване.. А другите на 12-13 просто да не ви пука като някой по - голям ви се присмее. Ако наистина изпитвате това, не обръщайте внимание на др. мнение. (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си