Цитирай Първоначално написано от moon_flower
Първо сте още малки и наивни.Колкото и тъпо да звучи,изобщо не знаете как да се пазите.Може да сте чували за всякакви предпазни средства и тн,обаче като ви дойде някой батко и ви каже "Айде имай ми доверие,аз те обичам" и веднага ще се подлъжете.
Като си на 13 трябва да си гледаш безгрижието и детството,а не да ходиш по момчета.Просто не му е времето.Тъпо е.Никога няма да ви се върне това време,а цял живот ще има да ходите с някой,да късате,да ревете,да се чудите и тн.Така че си бъдете деца.На 13 не може да обичаш истински,защото няма кой.13 годишното момченце до теб хабер понятие си няма къде му се намира половия орган и за какво служи,а тия на по 20 гледат на вас като на лесна плячка.
От поста ти разбирам ,че след като са на по 13 години нямат ПРАВО да си имат някой по специален за тях... гадже или както искаш го наречи... за истинска любов на 13... не няма но има хора към който изпитваш по различни и силни чувства на симпатий... според мен дори и да не знаеш какво е истинската любов на 13 не ти пречи да имаш някой на който да казваш "Обичам Те" дори и да не знаеш какво означава ... и дали наистина е така
П.С : Съжалявам за правописните грешки свикнал съм с латиницата...