.
Отговор в тема
Страница 11 от 13 ПървиПърви ... 78910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 318
    Добре.С някои неща съм съгласен, с други не съм.
    Вярно, детската любов най-боли, но това не значи, че човек не е готов да превъзмогне това.
    Вярно, детството е кратко, но не е невъзможно да го изживееш, осъзнал/а някои неща.
    Вярно, НЯКОИ момчета не са на нивото на акъл на момичетата(в една и съща възраст), но това според мен са само "полово развитите" и тези които вече даже имат и опит(демек, с извинение, смотаняците, а това не са малко хора.).
    "Залягай над уроците!".Вярно трябва да се учи, но какво пречи човек да отделя време и за други неща?

Самият аз съм на 12.
    Вярно, не всичко сме осъзнали, но по незнайно какъв начин, любовта кара човек да осъзнае много неща, стремейки се да я достигне или задържи (поне при мен е така).

Благодаря за обърнатото внимание.

Дела трябват,не думи.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    [quote="Madara1233"] [quote]

Всички се радваме ,че си осъзнал някои неща ,но мога да те посъветвам за сега да продължиш да си гледаш Наруто,защото си нямаш идея колко още неща за живота ще научиш в идните години

--------------------------------------------------------

Madara1233 - хареса ми как се изрази

Другото - Аз лично си живея детските години, наблягам на уроците, но намирам време и за влюбване... Тва прозвуча тъпо...

Абе няма значение на колко години си !
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Първо сте още малки и наивни.Колкото и тъпо да звучи,изобщо не знаете как да се пазите.Може да сте чували за всякакви предпазни средства и тн,обаче като ви дойде някой батко и ви каже "Айде имай ми доверие,аз те обичам" и веднага ще се подлъжете.
    Като си на 13 трябва да си гледаш безгрижието и детството,а не да ходиш по момчета.Просто не му е времето.Тъпо е.Никога няма да ви се върне това време,а цял живот ще има да ходите с някой,да късате,да ревете,да се чудите и тн.Така че си бъдете деца.На 13 не може да обичаш истински,защото няма кой.13 годишното момченце до теб хабер понятие си няма къде му се намира половия орган и за какво служи,а тия на по 20 гледат на вас като на лесна плячка.
    От поста ти разбирам ,че след като са на по 13 години нямат ПРАВО да си имат някой по специален за тях... гадже или както искаш го наречи... за истинска любов на 13... не няма но има хора към който изпитваш по различни и силни чувства на симпатий... според мен дори и да не знаеш какво е истинската любов на 13 не ти пречи да имаш някой на който да казваш "Обичам Те" дори и да не знаеш какво означава ... и дали наистина е така
    П.С : Съжалявам за правописните грешки свикнал съм с латиницата...

Ние нямаме пртотив, че сте на 13. Нормално е и ние сме били на толква. Въпроса е, че при вас свободата си е чиста свободия. Говоря за повечето. Винаги има изклщчения. Аз кат бях на 13 в акъла ми хич не бяха момчета. И не ми казвай, че учите. Щом там където аз учих (и се води за елтно училище ) сега влизате с 3 или 4(максимум) представи си за какво велико учене ства дума. За всички си има време. Има време да си дете има време да растеш и има време в което вече си узрял. Да, за всеки това време може да е на различна възраст, но според мен тази възраст определено не е 13. Като станете на 25 ли смятате да изживеете детството, което не сте имали. Замислете се малко! Саамо мъничко....

Супер фен Аватара на lyfche
    Цитирай Първоначално написано от walcheto
    от една страна сте малки кво правите на 13 държите се за ръка ... и на тва ли му викате LOVE казвам го защото познават такива на ваща възраст...

еми да това на тяхната възраст е любов вие пък не знаете кво говорите .. един път на 13 били малки за секс ( да така е ,на същото мнение съм ) след това .. е кво .. държите се за ръка .. и на тва ли му викате LOVE ..
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Мега фен
    Едно време една комшийка ми каза, че е влюбена в мене, пък аз и казах да мълчи, че ще ме издаде къде съм се скрил и ще трябва аз да жомя...Мразех да жомя.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Малки сте и още как.Хубаво харесвайте си някого,но за връзка наистина сте малки.Защо ли?Връзка е да се целувате,да правите любов,да сте си верни,....Е,на 13 можеш ли да дадеш такива неща на някое момче?Не вярвам.

Град
    ForSaken city (:
    К`во като сте на 13.. влюбвате се бързо в батковци на по 16 годинки които са в разгара на пубертета си и мислят само за еб*не [не всички, но повечето], разбиват ви сърцата след като са ви изе*али.. [не винаги .. ] и после ни реевете по форумите.. `Здрасти аз съм на 12 .. много обичам некъв си там.. спахме и после ме заряза` бляяяяяяя бля бля бляяяяяяяяяяяяя .. ем да.. к`во като сте на 13..

13 годишни? хех всички като са били на ваща възраст са се "влюбвали" и рано или късно са се осъзнавали за кво става въпрос колкото и да казвате че сте израснали духовно xах сте малки дори и да не го осъзнавате дори и да сте умни и можете да разсъждавате акъла ви стига като за някой на 15 не повече
    FIRE! FIRE! GO GO GO!!!

Голям фен Аватара на BlueKnife
    лошо нема, че сте на 13.. проблема е, че сички много бързате да пораснете и си мислите, че сичко знаете. за сичко си има време.
    the sky is the limit.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    К`во като сте на 13.. влюбвате се бързо в батковци на по 16 годинки които са в разгара на пубертета си и мислят само за еб*не [не всички, но повечето], разбиват ви сърцата след като са ви изе*али.. [не винаги .. ] и после ни реевете по форумите.. `Здрасти аз съм на 12 .. много обичам некъв си там.. спахме и после ме заряза` бляяяяяяя бля бля бляяяяяяяяяяяяя .. ем да.. к`во като сте на 13..
    Абсолютно вярно и аз съм бил на 13(то всички сме били )Искаш да пораснеш бързо и си мислиш че като си хванеш някоя кака/батко и айдее порасна Е неможе да се отрече че има и 13 годишни който са надраснали годините си и може да разбират какво е любов и т.н. но все пак не мисля че 13 годишните могат да се влюбват истински...

Цитирай Първоначално написано от BlueKnife
    лошо нема, че сте на 13.. проблема е, че сички много бързате да пораснете и си мислите, че сичко знаете. за сичко си има време.
    + малко съм си променил мнението от първия ми пост тука ама имах дота време да помисля...
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от sladuranata1112
    но опитвам се да кажа че е съвсем нормално да се влюбиш истински на 13
    ей тука ме уби, о да НАПЪЛНО Е НОРМАЛНО!!!

no comment

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    защото,моето момиче,вместо да изживявате детството си и да залягате над книгите(особено 7мокласниците),пишете по форуми и искате съвети...защото нещо прекалено бързо започнахте да растете,и ако е нормално на 12-13 да водите полов живот-то на 20 какво ще правите се чудя....
    На 20 вече са баби

Според мен няма значение възрастта.На който когато му дойде времето,тогава ще се влюби.Пък и не всички момичета на 13 са такива каквито вие ги определяте:Разглезени,със високо самочувствие,гримирани и т.н.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Кво като сте на 13 лии ?? Вашето не е любов .. И аз съм била на 13 и повярвайте ми тогава раздялата с гаджето беше край на света След като срещнах точния човек ( преди 2 години ) просто осъзнах,че всички преди него колкото и да съм ги мислила за единствени,не са значили нищо за мен.

Повече от фен Аватара на Gllory
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Оф сега така си мислиш, но след години като усетиш любовта ще си викаш малее ,защото съм си мислила, че обичам.
    Просто дестката представа за влюбване е винаги ужасна драма. .
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    айде тука стана големи vs малки
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Олее не .. Преди месец и аз писах коментар ама ... Както и да е ... Сега кака ви (на 14 съм ) ще ви обясни някои нещица ... На 13 може да се влюбиш, на 14 също както и на 15. Това, че 18-19 годишните спорят че на нашата възраст можело само да си играем на улицата и да си учим уроците ..еми .. това че вашето поколение е такова, не означава че и ние трябва да правим това ... приемете го любовта си е любов и не пита на колко си и дали си си научил уроците

колкото пъти вляза в тая тема, толкова повече ми се засилва желанието да се обеся на кабела на мишката.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    колкото пъти вляза в тая тема, толкова повече ми се засилва желанието да се обеся на кабела на мишката.
    мн си мил

Zashto vsichki se dyrjat taka s po malkite tova,che vie veche ste na po 20 i sig.neznaete kakvo e da obichash istinski neznachi,che po malkite ne sa go izpitali mislq,che e glupavo da... "izolirate" po malkite ot vas...az sym na 14 i moga da kaja sys sig.,che sym se vliubvala (no pri men e slojno) ....i tova,che sega kogato vie ste na po 18/19 neznachi,che ste golqmata rabota i razbirate ot vsichko...

Защо всички се държат така с по малките това,че вие вече сте на по 20 и сиг.незнаете какво е да обичаш истински незначи,че по малките не са го изпитали мисля,че е глупаво да... "изолирате" по малките от вас...аз съм на 14 и мога да кажа със сиг.,че съм се влюбвала (но при мен е сложно) ....и това,че сега когато вие сте на по 18/19 незначи,че сте голямата работа и разбирате от всичко...

Пиши на кирилица!
    Бедна ти е фантазията колко ми е болен мозъка....

:D :D Няма значение на колко си, ама неможе лапетта на по 13-14г да казват че са влюбени вие те първа ще видите какво е истинска любов в живота и ще смените още мн приятел/ки.Иначе както казват някой има и хора на по 13г който са разбрали какво е любов а има такива дето са на 18-19 и незнаят дали им се яде или спи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си