Познавам едно момиче на 13 , казва се Кали . По думите на хора от класа й [ аз им вярвам, виждала съм го милион пъти] тя се лакира в час и стаята замирисва на ацетон, гримира се ярко и си слага молив извън очната линия [ кат` не знае къде е мноого смешно ] ; ходи с .... см токчета, носи прозрачни блузки , слага си червило, не й пука за ученето ама грам, покзва среден пръст на учителите и се държи непристойно .

Познавам и друго момиче на 13, казва се Ели . Тя е нормално и сдържано момиче, танцува през свободното си време, отличничка е, учителите я харесват, облича се с дънки и тениска [ без деколтета] - мирно хлапе, което постига целите си .

А кажете ми сега, как може да има такива разновидности? Та относно темата - и двете страни грешат . Не може на 13 да си опознал пътят до , но пък какво - това все пак са 7класници, някои от тях са наистина зрели за възрастта си. И докато някои се лигавят пред компютъра и се правят на 20 - годишни, то други налягат над учебниците и си знаят, че когато се влюбят, ще се влюбят . Не насилват нещата и не мислят само за това ...