- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво като сме на 13
Познавам едно момиче на 13 , казва се Кали . По думите на хора от класа й [ аз им вярвам, виждала съм го милион пъти] тя се лакира в час и стаята замирисва на ацетон, гримира се ярко и си слага молив извън очната линия [ кат` не знае къде е мноого смешно ] ; ходи с .... см токчета, носи прозрачни блузки , слага си червило, не й пука за ученето ама грам, покзва среден пръст на учителите и се държи непристойно .
Познавам и друго момиче на 13, казва се Ели . Тя е нормално и сдържано момиче, танцува през свободното си време, отличничка е, учителите я харесват, облича се с дънки и тениска [ без деколтета] - мирно хлапе, което постига целите си .
А кажете ми сега, как може да има такива разновидности? Та относно темата - и двете страни грешат . Не може на 13 да си опознал пътят до, но пък какво - това все пак са 7класници, някои от тях са наистина зрели за възрастта си. И докато някои се лигавят пред компютъра и се правят на 20 - годишни, то други налягат над учебниците и си знаят, че когато се влюбят, ще се влюбят . Не насилват нещата и не мислят само за това ...
Love is everything!
Сладка, наивна, но в последно време 13 годишните имат повече опит от жриците на E79 .
С празни за истината глави,
Пълни само със лъжи
Жалко стадо вървящо без цел....
Като правиш секс говори пак. Сексът е точно едно от нещата, които сплотяват двама души емоционално и то много силно. Една връзка, в която момчето и момичето са се отдали един на друг и са споделили това изживяване е мнооого нива над детските истории, където се държите за ръчичка, целувате се и се шматкате по кафенета. Може да сте увлечени, да имате тръпка с някой и тн, но не изпитвате истинска любов. Нито можете да правите секс без да е грозно и много не-на-време, нито можете да бъдете сериозни, верни и изобщо.
От опит го казвам, защото и аз на 13 имах "Голяма любов", без която не мога да живея и сега ми е смешно като се сетя.[/quote]
не съм казала че секса не е важен...,но любовта не е само секс... защото можещ да си легнеш и с човек който дори не познаваш
което е тъпо
и можеби а 13 неможеш да срещнеш истинската любов.. но пак може да я има
Бедна ти е фантазията колко ми е болен мозъка....
Първоначално написано от SemperFidelis
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
седнала тука да ни учи кво е аджеба влюбване
и как тя го е изживяла-аре бегай бе,кфа любов на 13?
ти не знаешоще пикае ли ти се,е** ли ти се
само родителска обич може да усещаш по това време
някои хора цял живот не се влюбват истински,че ти ли бееее хахахахахахаха
върви учи,че пишеш "леко" неграмотно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/color][/quote]
хахаха![]()
![]()
ами не ми се вярва да си на повече от 15 години, за да говориш така
Ти знаеш ли какво е влюбване? Ае знаете ли, че тука половината дето са "големи" са точно на 13
всмисъл и аз съм на толкова и не твърдя,че знам какво е влюбването, но на 13 ако не е, на 20 ли да е за първи път.. хахах 21 век сме.. проумейте го!
хахахаПървоначално написано от britzy
![]()
![]()
ами не ми се вярва да си на повече от 15 години, за да говориш така
Ти знаеш ли какво е влюбване? Ае знаете ли, че тука половината дето са "големи" са точно на 13
всмисъл и аз съм на толкова и не твърдя,че знам какво е влюбването, но на 13 ако не е, на 20 ли да е за първи път.. хахах 21 век сме.. проумейте го![/quote]
абсолюто!!Първоначално написано от ForzaFelipe
Чакайте, чакайте малко. Още сте на 13, има време и за вас. Цял живот ви чака. Не бързайте, за всяко нещо си има време. Да срещнеш истинската любов на 13 е голяма рядкост. Лично аз съм имал шанса да го направя, но не го сметнах за сериозно и все още си мисля, че сериозна връзка под 16-17 рядко може да се намери. То и там няма гаранция, но все пак е доста по-добре.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Айде да се спрете вече ... Разбрахме че всеки има мнение и го защитава ама се не уляхте ам преляхте ... Ясно е, че според някои има, а според други не .. ама тва можи и до 222222 страници да продължи ..![]()
възраста не е от значение![]()
Бях на 13 когато се влюбих .... сега съм на 20 и не съм изпитвала такива чувства ... Тогава беше много детско, много чисто ... без тия простотии - “довечера ще трябва да спим заедно “ --- Не мислех за секс ... но не можех да живея без това момче. От тази детска любов остана едно истинско приятелсво без лоши чувства !!!
Може да има любов на 13 !! Но тя не е онази която ще те отведе до брак... а просто нещо неописуемо ... и прекрасно ... ако е истинско !!!
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Много ми е интересно тия дето пишат че няма любов на 13 на колко са? На 15? Ми то все същото.
Тука съм едва от 2 дена но видях че има мнооого хора които подценяват любовта на 13. Аз съм 13 и мога да ви кажа че съм влюбена. Не говоря за голямата любов. Говоря за нещо детско, наивно и прекрасно. Защото точно това е детската любов. Нито съм тръгнала да правя секс нито правя нещо ненормално за възрастта си. Нека се има предвид че ние момичетата растем малко по-бърозо от момчетата и за нас това е нормално. Това което изпитвам всъщност не е истинско влюбване това просто ДЕТСКАТА ЛЮБОВ. Аз осъзнавам че няма да е единствена и нетрябва да се впрягам толкова. Съгласна съм че има някои момичета на моята възраст които изобщо не се държат като 13годишни а се държата като "малолетни курвички" но не всички сме такива. На авторката мога да каже че темата е много умесна защото някой хора съдят другите по възрастта им а това не е много приятно.
П.П. Много съжелявам ако има правописни или пунтуационни грешки просто не ми се занимава с правопис.
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
А ти знаеш?![]()
![]()
Хора.. кога ще разберете ,че всичко е до самия човек ?
Някои се държат детински и мрънкат за глупости.. и наистина историите им са бебешки, лапешки.. както искате ги наречете..
НО защо трябва всички да бъдат такива ?
Държали се за ръчичка ..дрън, дрън..
Глупости само..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
![]()
![]()
![]()
станете на по 20 там е любовта
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт