- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- БЕЛИ ТОЧКИ ПОМОЩ МОЛЯ
МОЛЯ КАЖЕТЕ С КАКВО ДА ГИ ПРЕМАХНА![]()
![]()
![]()
НЕ СА МНОГО НО СЕ ВИЖДАТ
![]()
да не са едни като трънчета само че с бял връх, аз моите ги махам с игла - забивам я в началото на гадното нещо и така до края му и я предърпжам на горе става малка раничка ама като я намажа с крем и минава
такива са ама с иглааа........малко някой др да каже с игла става ли и тогава![]()
![]()
мерси все пак
защо просто не ги изстискаш,след това ги намажи с кремче за да не се разранят![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Подобни ли са? Предполагам са много по-малки, но белите точки или милиумите са това, те нямат връхче! И няма как да се изстискат освен ако не се продупчат с игла отгоре.![]()
не не боли толкова ако те е страх отиди на козметик и там така правят мисляПървоначално написано от sLaDkagRe6ka
около носа ли са ?
Т'ва с иглата е бахти мазохистичното.![]()
Не знам от какво се появяват, по едно време ми беше излязла една и на мен под окото. Беше малка и кажи-речи само аз си я виждах, но въпреки това ме дразнеше супер много. Не съм я дупчила, не съм я мазала, изчезна си след известен период от време.
е на мен ми бяха 2 3 около носа не боли толкова, от епилирането ме боли каде каде повече пък доста момичета го правятПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
И аз имах такива,козметичката ми ги махна с игла.Обаче винаги дезинфекцирай иглата добре преди да я ползвашнай-добре си купувай от тия за инжекциите. И не ги махай ако са близо до очите...
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Имах няколко на носа и си ги махнах с игла, но сега ми се появиха и под окото, обаче там не мога да ги махна с игла, много са близо до окото и много ме дразнят...![]()