.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka

БЕЛИ ТОЧКИ ПОМОЩ МОЛЯ

МОЛЯ КАЖЕТЕ С КАКВО ДА ГИ ПРЕМАХНА НЕ СА МНОГО НО СЕ ВИЖДАТ

да не са едни като трънчета само че с бял връх, аз моите ги махам с игла - забивам я в началото на гадното нещо и така до края му и я предърпжам на горе става малка раничка ама като я намажа с крем и минава

такива са ама с иглааа........малко някой др да каже с игла става ли и тогава мерси все пак

Супер фен Аватара на psych0
    защо просто не ги изстискаш,след това ги намажи с кремче за да не се разранят
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на KumchoValcho

Подобни ли са? Предполагам са много по-малки, но белите точки или милиумите са това, те нямат връхче! И няма как да се изстискат освен ако не се продупчат с игла отгоре.

Цитирай Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
    такива са ама с иглааа........малко някой др да каже с игла става ли и тогава мерси все пак
    не не боли толкова ако те е страх отиди на козметик и там така правят мисля

около носа ли са ?

Т'ва с иглата е бахти мазохистичното.

Не знам от какво се появяват, по едно време ми беше излязла една и на мен под окото. Беше малка и кажи-речи само аз си я виждах, но въпреки това ме дразнеше супер много. Не съм я дупчила, не съм я мазала, изчезна си след известен период от време.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Т'ва с иглата е бахти мазохистичното.

Не знам от какво се появяват, по едно време ми беше излязла една и на мен под окото. Беше малка и кажи-речи само аз си я виждах, но въпреки това ме дразнеше супер много. Не съм я дупчила, не съм я мазала, изчезна си след известен период от време.
    е на мен ми бяха 2 3 около носа не боли толкова, от епилирането ме боли каде каде повече пък доста момичета го правят

на носа да и вече ги махнах с игличка мерси много

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И аз имах такива,козметичката ми ги махна с игла.Обаче винаги дезинфекцирай иглата добре преди да я ползваш най-добре си купувай от тия за инжекциите. И не ги махай ако са близо до очите...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Имах няколко на носа и си ги махнах с игла, но сега ми се появиха и под окото, обаче там не мога да ги махна с игла, много са близо до окото и много ме дразнят...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си