.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

какво да правя?

Проблемът ми е следния, харесвам едно момиче от класа ми. Тя стои на предния чин и почти всеки час си говорим, много лесно намираме теми за разговор и си хвърляме едни такива усмихнати погледи.. (надявам се ме разбирате). И все се каня да я поканя да излезем и да и кажа какво чувствам, но ме е страх, че тя няма да изпитва същото или пък по някъква друга причина понеже тя е много умна и се се готви за разни състезания. И както вече споменах, ме е страх от отговора и, и не сикам да си "развалим" приятелството, защтото предишния път с друго момиче стана точно това. Та моля ви дайте ми съвет.

По-добре пробвай, няма да съжаляваш, може да се окаже, че те харесва

Задължително я покани! Няма да спечелиш нищо от страховете си, само ще съжаляваш после. Човек не съжалява за нищо повече, отколкото за пропуснатите си шансове в живота. А пък едно приятелство не се разваля толкова лесно - все пак в това, че харесваш момичето, няма нищо нередно. Късмет!
    I don't care!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Мисля, че достатъчно сте се опознали, за да я поканиш. А и мисля, че ще ти хване намека. Признай и, няма какво да губиш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    Скуби Ду
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Покани я,и кажи как е минало.

Непременно!

Град
    Kyustendil

Re: какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от TheAvenged
    Проблемът ми е следния, харесвам едно момиче от класа ми. Тя стои на предния чин и почти всеки час си говорим, много лесно намираме теми за разговор и си хвърляме едни такива усмихнати погледи.. (надявам се ме разбирате). И все се каня да я поканя да излезем и да и кажа какво чувствам, но ме е страх, че тя няма да изпитва същото или пък по някъква друга причина понеже тя е много умна и се се готви за разни състезания. И както вече споменах, ме е страх от отговора и, и не сикам да си "развалим" приятелството, защтото предишния път с друго момиче стана точно това. Та моля ви дайте ми съвет.

скрий се
    [b][color=black]Espa

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Покани я, разбира се. Но недей да й споделяш чувствата си то сега - сам ще усетиш на къде бие срещата..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Пловдив : )
    Покани я ... каквото стане стане...
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Половината теми в любов са такива. Влюбих се в мойта съученичка/ник обаче сме приятели не искам да споделя да не си развалим отношенията. Ако вместо да пуснеш Нова тема беше прочел няколко теми в раздела щеше да получиш отговор на въпроса ти. Или и признавай или не ? Кво мъмриш кат путка ? Къде отидоха точните момчета Сега половината приличат на путки дето не знаят какво искат нямам думи.

Всеки се чувства объркан понякога, просто някои предпочитат да им дадат отговора, вместо да се потрудят да го разберат сами. Затова такива форуми ще има и ще продължава да има Можем ли да съдим хората, че са слабохарактерни? - Можем, но нужно ли е То си е за тях.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Фен Аватара на MilenMns
    Град
    Sofia
    В моя клас любов трудно може да има защото сме 25 момчета . но тжа е друга тема

Иначе ти си пробвай , отдавна си прексочил границата на приятелстовото , но не се надявай мн мн на успееш

давай смело момко

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Оо,кажи и..няма какво да губиш..може и тя да те харесва,откъде знаеш Не очаквай тя да напправи първата стъпка,бъди точен и честен,пък квото стане.. и после да разкажеш
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    +++

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Стрхливец си авторе. От тук си обречен на загуба. Освен ако момата не е тъпа.

Ама иначе я покани де. Така или иначе няма какво да губиш. Защото нищо нямаш в момента

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си