- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя?
Проблемът ми е следния, харесвам едно момиче от класа ми. Тя стои на предния чин и почти всеки час си говорим, много лесно намираме теми за разговор и си хвърляме едни такива усмихнати погледи.. (надявам се ме разбирате). И все се каня да я поканя да излезем и да и кажа какво чувствам, но ме е страх, че тя няма да изпитва същото или пък по някъква друга причина понеже тя е много умна и се се готви за разни състезания. И както вече споменах, ме е страх от отговора и, и не сикам да си "развалим" приятелството, защтото предишния път с друго момиче стана точно това.Та моля ви дайте ми съвет.
Задължително я покани! Няма да спечелиш нищо от страховете си, само ще съжаляваш после. Човек не съжалява за нищо повече, отколкото за пропуснатите си шансове в живота. А пък едно приятелство не се разваля толкова лесно - все пак в това, че харесваш момичето, няма нищо нередно.Късмет!
I don't care!
Мисля, че достатъчно сте се опознали, за да я поканиш. А и мисля, че ще ти хване намека. Признай и, няма какво да губиш.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Скуби Ду
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Покани я,и кажи как е минало.![]()
Непременно!![]()
Първоначално написано от TheAvenged
скрий се![]()
[b][color=black]Espa
Покани я, разбира се.Но недей да й споделяш чувствата си то сега - сам ще усетиш на къде бие срещата..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Покани я ... каквото стане стане...![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
Половината теми в любов са такива. Влюбих се в мойта съученичка/ник обаче сме приятели не искам да споделя да не си развалим отношенията. Ако вместо да пуснеш Нова тема беше прочел няколко теми в раздела щеше да получиш отговор на въпроса ти. Или и признавай или не ? Кво мъмриш кат путка ? Къде отидоха точните момчетаСега половината приличат на путки дето не знаят какво искат нямам думи.
Всеки се чувства объркан понякога, просто някои предпочитат да им дадат отговора, вместо да се потрудят да го разберат сами. Затова такива форуми ще има и ще продължава да имаМожем ли да съдим хората, че са слабохарактерни? - Можем, но нужно ли е
То си е за тях.
В моя клас любов трудно може да има защото сме 25 момчета . но тжа е друга тема![]()
Иначе ти си пробвай , отдавна си прексочил границата на приятелстовото , но не се надявай мн мн на успееш![]()
Оо,кажи и..няма какво да губиш..може и тя да те харесва,откъде знаешНе очаквай тя да напправи първата стъпка,бъди точен и честен,пък квото стане.. и после да разкажеш
![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Стрхливец си авторе. От тук си обречен на загуба. Освен ако момата не е тъпа.
Ама иначе я покани де. Така или иначе няма какво да губиш. Защото нищо нямаш в момента![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House