.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен Аватара на JackSparrow

Объркан съм..

Има едно момиче от новия ми клас, с което сме големи приятели. Аз съм момчето, което учи и спортува, не излиза много много, не ходи по дискотеки и кафенета. Тя иска да учи френски, но тъй като няма френска паралелка, трябваше да влезе или в немската или в някоя от двете английски паралелки, и сега се мъчи с немския. Тя ходи по кафета с приятелки и няма гадже (колкото и да ненавиждам тази дума) в момента, т.е. е свободна. Но какво се случва- задяваме се в даскало, но след като нейна приятелка - не от най-близките - ме отряза, сега нямам смелост да ѝ призная чувствата ми.
    Проблема е, че не съм наясно с чувствата си. Мисля, че не съм готов за нови премеждия. Сякаш предпочитам да си останем приятели, но като я видя.. Гълтам си езика, граматиката и всичко останало.

Моля ви за съвет! Какво бихте направили в подобна ситуация?
    Съжалявам за дългата тема!!
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс

Re: Объркан съм..

Не взимай прибързани решения щом не си наясно с чувтвата си. Остави нещата така и виж как ще се развие всичко.

Цитирай Първоначално написано от JackSparrow
    но след като нейна приятелка - не от най-близките - ме отряза, сега нямам смелост да ѝ призная чувствата ми.
    Проблема е, че не съм наясно с чувствата си.
    това не го разбрах ...

Цитирай Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
    Не взимай прибързани решения щом не си наясно с чувтвата си. Остави нещата така и виж как ще се развие всичко.

но след като нейна приятелка - не от най-близките - ме отряза, сега нямам смелост да ѝ призная чувствата ми.
    Проблема е, че не съм наясно с чувствата си.
    това не го разбрах ...
    Ем сигурно иска да каже,че ако и на тая каже че я харесва и тя го отреже и после си споделят тия две приятелки ще стане кофти..

ъъъ,ти си наясно със твойте чувства,ама наясно ли си (или поне долу-горе знаеш ли) дали тя има симпатии (поне) към теб ? ако да,няма смисъл да губиш повече време,ако те отреже,споко има толкова много други "рибки" в "морето"

@Rounder, да, това имам впредвид.

и да, според мен има симпатии към мен, но сякаш ме чувства като приятел.. незнам вече, защо винаги се сприятелявам с всяка, която харесвам. защото ако не си приятел с някой, ако не го познаваш добре, ако нямате общи интереси, между вас няма да се получи, ДА!. но от друга гледна точка, те ме приемат като момчето-приятел, а не като момчето, което обичам.. веднъж щяхме да ходим на кафе, но с моя късмет нищо не се получи - имахме нова програма, с която ни добавиха още два часа немски за деня, а след това тя имаше своя си работа.
    по принцип съм адски срамежлив и чувствителен, но се старая да не го показвам и понякога сам се усещам, че изглеждам като непукист..

п.п. На 14 сме и двамата.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Да прекараш време с нея?
    all day... all night... what the fuck?!

Който рискува той печели...който не печели...изтъркано но ФАКТ. Просто опитай, ако това е премеждие...аз съм самолет...фиииууу

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Kyustendil
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Който рискува той печели...който не печели...изтъркано но ФАКТ. Просто опитай, ако това е премеждие...аз съм самолет...фиииууу
    Те го па тоя
    [b][color=black]Espa

Цитирай Първоначално написано от yanev4
    Те го па тоя
    Мда много полезно мнение...нещо друго dumbass?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Kyustendil
    Те го па тоя
    Мда много полезно мнение...нещо друго dumbass?
    dumbass ?? научи английски и коя дума как се пише .. умочко
    [b][color=black]Espa

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    чезвай ливърпул
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

[quote="CrAzYanDlaZy"] Не взимай прибързани решения щом не си наясно с чувтвата си. Остави нещата така и виж как ще се развие всичко.

+1

Град
    Kyustendil
    Цитирай Първоначално написано от pentxayc
    чезвай ливърпул
    ти бегай в кофата!
    [b][color=black]Espa

Град
    Цитирай Първоначално написано от pentxayc
    чезвай ливърпул
    ти бегай в кофата!
    я съм двама
    задник съм

Щом още не си готов за нови "премеждия" тогава недей да предприемаш нищо, защото след това може да си развалите приятелството напразно.Предлагам ти, когато станеш сигурен в чувствата си тогава да и признаваш каквото и да е било

стига спамихте бе!

благодаря много на всички! аз също съм на това мнение - да почакам малко.. а че така де, за къде бързам? откакто си променихме отношенията един към друг, от момента в който си знаехме само имената, дотогава до когато си споделяме почти всичко, тя ходеше с 2-3 момчета (в различни периоди от време все пак), с които се раздели. в моя клас сме 5 момчета и 23 момичета, от момчетата само с мен разговаря най-спокойно. другите само за лафа си бъбрят с нея. не е някоя грозотия, даже смея да кажа, че е най-красивото момиче от нашия випуск, по душа също е мила, услужлива, добра.. просто е перфектна във всяко едно отношение. но ще се примиря със своя страх, ще почакам и ще ви кажа как приключва/продължава всичко това, когато събера увереност. благодаря отново!

Изчакай първо си изясни собствените чувства. Сближете се повече, опитай да намериш време за нея и да излезете, не е задължително да е кафене

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    накарай ме

задник съм

пак заповядай джак

Има едно момиче от новия ми клас, с което сме големи приятели. Аз съм момчето, което учи и спортува, не излиза много много, не ходи по дискотеки и кафенета. Тя иска да учи френски, но тъй като няма френска паралелка, трябваше да влезе или в немската или в някоя от двете английски паралелки, и сега се мъчи с немския. Тя ходи по кафета с приятелки и няма гадже (колкото и да ненавиждам тази дума) в момента, т.е. е свободна. Но какво се случва- задяваме се в даскало, но след като нейна приятелка - не от най-близките - ме отряза, сега нямам смелост да ѝ призная чувствата ми.
    Проблема е, че не съм наясно с чувствата си. Мисля, че не съм готов за нови премеждия. Сякаш предпочитам да си останем приятели, но като я видя.. Гълтам си езика, граматиката и всичко останало.

Моля ви за съвет! Какво бихте направили в подобна ситуация?
    Съжалявам за дългата тема!!
    а, според мен, давай смело напред - какво му мислиш! после ще съжаляваш (ако не пробваш), няма какво да губиш!!!
    Страстна почитателка на хубавите парфюми

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    Щом още не си готов за нови "премеждия" тогава недей да предприемаш нищо, защото след това може да си развалите приятелството напразно.Предлагам ти, когато станеш сигурен в чувствата си тогава да и признаваш каквото и да е било
    +1 :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си