.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Не мога да си я избия от главата..

Ъм..Здравейте съфорумници. Не знам от къде да започна.. преди 3 години се преместих в ново училище, намерих приятели всичко ок.Запознах се с едно момиче от моя клас.. не беше някак задръстена както другите момичета и ни беше много забавно.. говорехме си, пишехме си всеки ден по скайп и така.. станахме много добри приятели и все още сме, обаче аз тъпака взех, че миналата година се влюбих в нея, но не й го казах, зощото реших, че не искам да я изгубя като приятел - стори ми се, че това е най-възмжния изход и така си затраях...накрая на годината (бяхме 7 клас миналата година) си взехме изпитите и лятото се вядхме само няколко пъти щото аз нямах време.. тази година се преместихме в нови училища, обаче преди седмица пак се видяхме, и от тогава не съм спрял да мисля за нея..Мисля, че не трябва да й казвам, защото ми е най-добрата приятелка и не искам да я загубя както казах..Искам съвет- вие как бихте постъпили на мое място?

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

Re: Не мога да си я избия от главата..

Цитирай Първоначално написано от DraWy00
    Как да подтисна това чувство ?
    с морфин,но не прекалявай

ем ко да праиш-намери я,говорете,изяснете се и така,на 14 ли си?
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Ъм..ти освен да се ебава6 друго не праиш.. добре, че нося на майтап

Иначе...на 15 съм

Град

Иначе...на 15 съм
    ee кво ве-виж ,че по-долу съм писала
    ах аман

Добре дее

Да видя и други какво ще кажат..

ЕДИТ: най-лошото е, че всички така ще кажат!

Град
    Добре дее

хах еми истината боли,ноооо може това пък да е точката и денят ,от който ще започнете заедно
    нищо не се знае,докато не опитате
    а тва за ебаването-за добре дошъл

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Добре дее

хах еми истината боли,ноооо може това пък да е точката и денят ,от който ще започнете заедно
    нищо не се знае,докато не опитате
    а тва за ебаването-за добре дошъл
    Доста гостоприемно от твоя страна

Град
    естествено

Град
    Kyustendil

Иначе...на 15 съм
    добре, че носиш.. иначе ко щехме да праим.. ?
    [b][color=black]Espa

Кажи й. Или ще те разкара, или ще те приеме и в 2та случая чувството ще изчезне, ако не... морфин е трудно да се намери, ползвай херион.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не й казвай.
    Ще бъдете двойка година, две, три, след това ще се разделите и шанса да възобновите старите си отношения е минимален.
    Ще я загубиш.

Приятелство м/у момче - момиче казват, че е невъзможно. Възможно е, обаче има период, в който единия от двамата изпитва нещо повече от другия... в такъв момент ако си наложи воля, ако страда мълчаливо известно време без да дава признаци на променилите се чувства... те си отиват. Тогава приятелството може да е пълноценно.
    (Всъщност... това са някакви мой шантави мисли, не са доказани или нещо такова. ^^ Аз мислих и постъпик така преди време и сега не съжалявам... та затова ти го казвам)

Сигурно ако не опиташ сега, след време ще се питаш какво е можело да бъде... но някак в този случай ми се струва безмисленно.
    На твое място бих запазила приятелските си отношения с нея.
    И все пак избора е само твой.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

до колкото разбрах вие не подържате кой знае каква връзка като приятели в момента... не разбирам защо да не се пробваш...виж дали и тя ти праща сигнали.. може би ще се получи нещо прекрасно между вас двамата но все пак ако не ти праща сигнали и ако сте в близки приятелски отношения е възможно и да развалиш приятелството ви

Фен Аватара на MilenMns
    Град
    Sofia
    От личен опит ще ти кажа да не правиш та'я грешка защото е мн кофти след тв'а , а и приятелството мн трудно се запазва , а и с времето чувствата ти ще охладнеят и ще си намериш друга.

Пробвай да я извадиш през другаде тогава.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    А как може да ти е най-добрата приятелка след като не се виждате? Аз моя най-добър приятел се виждам всеки ден или ако не се виждам поне си говорим по телефона или по скайп. Едва ли може да загубиш нещо толкова ценно, ако и споделиш чувствата си. Действай!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    по-добре й признай
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    до колкото разбрах вие не подържате кой знае каква връзка като приятели в момента... не разбирам защо да не се пробваш...виж дали и тя ти праща сигнали.. може би ще се получи нещо прекрасно между вас двамата но все пак ако не ти праща сигнали и ако сте в близки приятелски отношения е възможно и да развалиш приятелството ви
    Нъц няма да си развалят отношенията,на мен 3 пъти добри приятелки са ми казвали ''не'' и още подържаме същите отношения,че даже и по-добри.
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    Нъц няма да си развалят отношенията,на мен 3 пъти добри приятелки са ми казвали ''не'' и още подържаме същите отношения,че даже и по-добри.
    ама чети малко де... казах "възможно е" ... не съм баба Ванга че да знам какво ще стане

Не искам да ти променям мнението, но ти споделям моя опит. Аз също съм 7ми клас и имах някакви симпатии към най-добрия си приятел (с който имахме дъъъълга история, доста физически болезнена). Реших, че ми е най-близкия човек и мога да му го кажа без проблеми. Моя "приятел" ме излъга, че ходи с друго момиче и тинтири-минтири (за да ревнувам или за да не ми "дава напразни надежди" все още не знам). Той се подигра с мен и ме лъга за страшно много неща, аз знаех, разбира се. Дойде прекрасния момент, в който му казах, че съм му БИЛА най-добра приятелка, стиснах му ръката, гушнах го и му казах, че не искам нищо общо с него. От 2 месеца не си говорим. Кофти тръпка е. Може това да ти е полезно с нещо. Успех с нея и имай в предвид, че момичетата сме по-чувствителни.
    П.П. Не го "зарязах", защото се почувствах отблъсната, просто не искам професионални лъжци да смятат, че могат да ми бъдат близки или приятели.

Заповядай, този клип ще те ободри и ще ти помогне - http://www.vbox7.com/play:75a351c5
    Za cs 1vs1 pi6ete na skype outlawz.95

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си