Здравей, аз съм момче на 14 години (почти 15) от не много голям град.Историята е малко дългичка, затова ще гледам да я посъкрата малко.Началото на 2009 година започнах да си чатя с едно момиче от другия седми клас (сега сме осми клас - и тя е колкото мене )

.Постепенно си разкрихме чувствата един към друг и решихме да опитаме да станем гаджета.До тука добре,но след това почти не се срещахме (1-2 пъти на 2 седмици). Лятото на 2009 решихме да се разделим и спряхме почти всякакви контакти, но не задълго.Началото на тази година започнахме пак така да си пишем и тя ми сподели, че още ме харесва.Така след време излязохме един път на среща(началото на февруари) и отново тръгнахме двамата ръка за ръка

.Но и таз същата история.

.Пак се разделихме (аз пожелах). В училище, като се срещаме все едно сме си приятели и аз искам да сме гаджета, но има един проблем.Тя е малко срамежлива и даже едни ми са подиграваха, че съм ходил с нея.Не е грозна да речеш - просто не е от тези хора, които со център на компанията.Веднъж сънувах как тръгвам да я целувам, тя нямаше устни.Наистина много беше странен съня ми.В момента тя още се надява да тръгнем.От една страна зараи другите не искав да тръгва с нея, а от друга, защото ме мързи.

Без майтап - Темата е сериозна !!!