.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Искам да съм с нея, но не мога ??!!??

Здравей, аз съм момче на 14 години (почти 15) от не много голям град.Историята е малко дългичка, затова ще гледам да я посъкрата малко.Началото на 2009 година започнах да си чатя с едно момиче от другия седми клас (сега сме осми клас - и тя е колкото мене ) .Постепенно си разкрихме чувствата един към друг и решихме да опитаме да станем гаджета.До тука добре,но след това почти не се срещахме (1-2 пъти на 2 седмици). Лятото на 2009 решихме да се разделим и спряхме почти всякакви контакти, но не задълго.Началото на тази година започнахме пак така да си пишем и тя ми сподели, че още ме харесва.Така след време излязохме един път на среща(началото на февруари) и отново тръгнахме двамата ръка за ръка .Но и таз същата история. .Пак се разделихме (аз пожелах). В училище, като се срещаме все едно сме си приятели и аз искам да сме гаджета, но има един проблем.Тя е малко срамежлива и даже едни ми са подиграваха, че съм ходил с нея.Не е грозна да речеш - просто не е от тези хора, които со център на компанията.Веднъж сънувах как тръгвам да я целувам, тя нямаше устни.Наистина много беше странен съня ми.В момента тя още се надява да тръгнем.От една страна зараи другите не искав да тръгва с нея, а от друга, защото ме мързи. Без майтап - Темата е сериозна !!!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Ти си супер олигофрен,просто нямам думи....няма смисъл да се хабя да ти обеснявам защо си олигофрен...

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>

Re: Искам да съм с нея, но не мога ??!!??

Цитирай Първоначално написано от SkiCatA
    Здравей,
    желая да ми говориш в учтивата форма.
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Олигоооо
    Ти тъп ли си или да ?

Как моежда кажеш приятелите ми не искат
    ОДИН!!!

Хвърли се от някъде филмар...

може ли да си толкова прост, бе...

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Олигоооо
    Ти тъп ли си или да ?

Как моежда кажеш приятелите ми не искат
    като няма мозък, някой друг ще му казва какво да говори той самия ;>

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Мързи те ? И да мислиш със собствената си глава ли те мързи ? Ей на такива като тебе знаеш ли какво ми идва да им причиня ?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Остави момичето намира...ти си пропадняк...луусър или както искаш го разбирай. Такива като теб просто не трябва да се размножават (не че сте малко и сега) и по възможност да не се пречкат в жиота на други хора.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Kyustendil

Re: Искам да съм с нея, но не мога ??!!??

Цитирай Първоначално написано от SkiCatA
    Здравей, аз съм момче на 14 години (почти 15) от не много голям град.Историята е малко дългичка, затова ще гледам да я посъкрата малко.Началото на 2009 година започнах да си чатя с едно момиче от другия седми клас (сега сме осми клас - и тя е колкото мене ) .Постепенно си разкрихме чувствата един към друг и решихме да опитаме да станем гаджета.До тука добре,но след това почти не се срещахме (1-2 пъти на 2 седмици). Лятото на 2009 решихме да се разделим и спряхме почти всякакви контакти, но не задълго.Началото на тази година започнахме пак така да си пишем и тя ми сподели, че още ме харесва.Така след време излязохме един път на среща(началото на февруари) и отново тръгнахме двамата ръка за ръка .Но и таз същата история. .Пак се разделихме (аз пожелах). В училище, като се срещаме все едно сме си приятели и аз искам да сме гаджета, но има един проблем.Тя е малко срамежлива и даже едни ми са подиграваха, че съм ходил с нея.Не е грозна да речеш - просто не е от тези хора, които со център на компанията.Веднъж сънувах как тръгвам да я целувам, тя нямаше устни.Наистина много беше странен съня ми.В момента тя още се надява да тръгнем.От една страна зараи другите не искав да тръгва с нея, а от друга, защото ме мързи. Без майтап - Темата е сериозна !!!
    ти си прост и неозрял.. палячо..
    [b][color=black]Espa

Като сте тръгнали да редите нека и аз:
    ТИ СИ ХАКНАТ!Ама разбираш ли в централния процесор си хакнат и немаш охлаждане!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

ти не си от малак град,а от СЕЛО... не била центъра на компанията...мързяло те...заради другите не искаш да ходите... Знаеш ли какво бих ти казала не тя е някаква загубенячка,а ТИ... Ходи се гръмни бе.. Пффф толкова ме ядосват такива като тебе дето се мислят за голямата работа пък няма никакво покритие твоето самочувствие...като те гледам на снимката започвам да съжелявам момичето,че се е хванала с такъв като теб..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    При толкова чудеса и загадки във вселената хората успели да измислят скуката.

Поради факта че живота ни е пренаситен с физически наслади и изживявания а емоционалните такива са буквално изсмукани.. си измисляме всякакви глупости, само и само да попълним белите петна.

Което пък е следствие от .. безхаберни любопитни родители, които не могат да си приоритизират нещата в живота.

Автора за жалост е един от многото експерименти на съвременното общество.

А сега по темата - авторе, знаеш ли какво е тояга? Ако не - попитай дядо ти. Даже го помоли да те запознае отблизо с нея.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Не ние никак не го грабнахме(нахранихме)

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Не ние никак не го грабнахме(нахранихме)
    по принцип съм доста мила... и не обичам когато хората тук се заяждат с тези които искат помощ...НО този индивид ме изкара извън нерви просто.. мразя надути хора

Е значи ти два дни си в бахти яката криза...

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Е значи ти два дни си в бахти яката криза...
    аз ли?

Град
    Шумен
    Пиятелите пред приятелките. Ако са ти истински приятели ,нямь да имат нищо против.
    Ако можеш да си орел не се напъвай да си пръв сред гаргите.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    темата може да е сериозна ама ти не си.
    трагичен случай,най-мразя на по 14-15 да се мислите за големите плейбои.

в

Просто си преглътни гордостта.Защо всички момчета се правите на клоуни,а всъщност искате са сте богове в очите на всички. Соли,нищо няма да ти се поднесе на тепсия.
    мечтата ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си