.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: въпрос.....

въпрос.....

Какво бихте направили ,ако гаджето ви ви каже 'хайде да не се търсим,за да видим кой колко ще издържи и кой пръв ще се предаде' и какво бихте си помислили след като чуете тези думи.....

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Че е незрял идиот.И бих го зарязала веднага.
    Но вие май сте мънички.Вероятно иска да й се обадиш, за да се начеше крастата, че не можеш без нея
    all day... all night... what the fuck?!

Че е най-тъпото нещо което може да чуеш от нея...не всъщност има и по тъпи, но това със сигурнот е в топ 5. А да и със сигурност има нещо друго като причина...дай малко повече инфо, ако се надяваш на сериозен отговор.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

всъщност 'той' го казва,не 'тя'..... ами няма нищо по-конкретно за казване,всичко м/у нас е ок и точно заради това се чудя и не знам как така изведнъж му дойде тази '
    гениална' идея............и аз не знам какво съм си мислела,че се съгласих да направя тая простотия и от вече седмица не сме се чували....колкото и да не се сдържам,не мога да си преглътна гордостта и да го потърся...знам,че е супер тъпа цялата история,но.... :/
    Вие какво бихте направили в такава ситуация?

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Ама тя е той, така ли?
    Демек, гаджето ти е мъжко?
    Ама че той е педал!
    all day... all night... what the fuck?!

бих се почувствала тъпо в първия момент, после бих му теглила една майна. като не ме иска вече, защо не ми го каже директно, ами ще ме кара да си играем като 10-годишни? жалко е.

може пък и да му е писнало да сте все заедно.

Объркал съм се значи, за което се извинявам. Какво бих направил, бих му се обадил и ще му кажа, че е кретен. За какво да си причинявате излишно страдание? Може би се опитва да докаже нещо...но има ли смисъл? Аз не мисля така.

Lupus in fabula

Град
    Kyustendil
    неозрял боб..
    [b][color=black]Espa

Град
    Пловдив : )
    Детски истории... обаждаш му се и му казваш,че не струва и т'ва е lol
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Май просто иска да те зареже, обаче не знае как да го направи.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Фен Аватара на MilenMns
    Град
    Sofia
    Еми като цяло е голяма глупост . а ти като му се обидиш дори и да му простиш , ще се правиш на инат и ще видиш как ще те потърси първи

според мен момчето иска да не го търсиш,за да може да си хойка с други мацки докато ти не подозираш дори или иска да те зареже... иначе ако моят приятел ми каже така щях да му кажа "Ама че си мъж,ако беше поне малко мъж щеше да ми кажеш просто и ясно,че късаме,а не да си играеш тук..."

Нали осъзнаваш, че в момента и насаждаш мисъл, която може да се окаже грешна? Смисъл да може и да си права, но както казах е идиотско тотално. Какво значи едва ли някой от нас може да каже категорично, то ще си покаже след време.

Решението е просто - питай скапаняка

Lupus in fabula

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Нали осъзнаваш, че в момента и насаждаш мисъл, която може да се окаже грешна? Смисъл да може и да си права, но както казах е идиотско тотално. Какво значи едва ли някой от нас може да каже категорично, то ще си покаже след време.

Решението е просто - питай скапаняка
    е аз и за това казах "Според мен" не съм на 100% сигурна...Просто казвам,че аз това бих си помислила... Пък тя да му мисли...

Ама ся не разбрах кой е момчето и кое е момичето. Или ? Аз не загрявам или тука има нещо гнило АААА да зацепих ами за мен тва си е класическо зарязване

Цитирай Първоначално написано от wwe11
    Ама ся не разбрах кой е момчето и кое е момичето. Или ? Аз не загрявам или тука има нещо гнило
    1во кефи ме подписа ти както и да е... а на въпроса ти авторът на темата е момиче,а нейното гадже й е казало това...

Класическо зарязване? Вече така ли се зарязва...чувствм се изостанал. Едно време си казвахме "Не искам повече да сме заедно." "Късаме!" И всякакви такива изтъркани "клишета" Явно има нова мода...

Lupus in fabula

Че си няма пи*ка с която да си играе..и с право.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Класическо зарязване? Вече така ли се зарязва...чувствм се изостанал. Едно време си казвахме "Не искам повече да сме заедно." "Късаме!" И всякакви такива изтъркани "клишета" Явно има нова мода...

Айде ся ми коригирай мнението Еми та класическо е тва да не е някаква игра та то е ясно играта зарязвам те е тва :P

Фен Аватара на MilenMns
    Град
    Sofia
    Те хубаво ще си играят играта ма ако и на двамата им е писнало един от друг

Безсмислено е според мен... и глупаво, ако ще зарязваш някой - кажи му го, какво да ти вади с ченгел думите ли? Какво толкова няма да свърши света...просто някой хора са ограничени. Не, че и аз не съм, просто някои прекаляват

Lupus in fabula

Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    според мен момчето иска да не го търсиш,за да може да си хойка с други мацки докато ти не подозираш дори или иска да те зареже... иначе ако моят приятел ми каже така щях да му кажа "Ама че си мъж,ако беше поне малко мъж щеше да ми кажеш просто и ясно,че късаме,а не да си играеш тук..."
    +++

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ха-ха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си