.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

здравейте!

искам да споделя нещо и аз.не държа толкова да ми отговаря някои,но ако искате приемам всичко което се кажe.Така и по моят въпрос!Имам връзка с едно момче вече 4 месеца.Страшно много го обикнах за това време мисля че за толкова крако време немога да кажа че го обичам ...но съм хлътнала доста.На въпроса:Имаше едно момиче което бях видяла че са си писали некви работи като например (ангелче любов моя и такива) докато сме били заедно но последните им писма са до преди 2 месеца.И на мен казваше това сега се чудя дали да го попитам за скъпе и да ми покаже дискусиите си за да съм сигорна дали наистина е така.Но от друга страна много ме е страх да не ми каже че наистина е така а към мен няма никакви чуства.Питам се дали все още си пише с нея на скъпе примерно и дали изпитва към вече нещо повече а нея я е забравил?Незнам просто реших да споделя ...ако някои каже нещо ще ми е от полза.Моля само без гадни коментари просто споделям!

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    чао
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Град
    Пловдив : )
    Говори с него.. най-важното е да си имате доверие...! Няма значение дали те е страх от това,което ти каже... ако то е нещо ,което би те наранило по-добре да го узнаеш сега, отколкото по-късно ... а ако ли не - значи няма нищо лошо ! : ))
    Ohne dich kann ich nicht sein...

ах милата ами предлагам ти да го питаш все пак,ако наистина си е писал такива работи с друго момиче,то значи един вид си е имал втора приятелка докато е ходил с теб..Поговорете

Ти луда ли си? Естествено, че няма да го питаш. Кажи му да ти напише паролата си на скайп на компа му у тях и влез и виж хронологията. Надявам се, че си наясно - хронолигиите могат да се трият. Ако го предуяпредиш най-вероятно това ще направи.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

здравейте

благодаря много за бързите отговори...и мисля да послушам последният.като отидем в тях направо да влезне в скъпе и пред мен до отвори вс хроноги с нея.Въпреки че ме е страх много от нещата коите ще видя.Благодаря на всички!

Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже! Ама душицо кво се врягаш ма ?? Ццц на по 12 годинки и вече оОоОо не мога ше режа вени Живейте си живота излизайте сутринта и вечерта се връщайте висете по кафетата каквото обичате ,а той просто ще те вкара в леглото 2-5 пъти и ще му миряса кефа. Сори ,че трябваше да го чуеш от мен.

Ко се впрягаш бре пич, не виждаш ли, че не си заслужава. Лиготия...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

dushici ne sym myj i sym na 18 ne na 12

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    На 18 щом не сте се научили елементарни разговори да водите..
    Не си врачка, със чудене няма да се сетиш какво изпитва той..
    Седнете и поговорете, няма от какво да те е страх, ако е влюбен в нея по - добре да приключите докато не е започнал да ти прави мръсни номера зад гърба, защото ще го разбереш един ден и това и ще се почувстваш унижена..
    Разговори му е майката.. опитай.. може пък нищо да няма.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    попитай го,само той може да ти каже,не оставяй съмнението да те разяжда
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    На 18 щом не сте се научили елементарни разговори да водите..
    Не си врачка, със чудене няма да се сетиш какво изпитва той..
    Седнете и поговорете, няма от какво да те е страх, ако е влюбен в нея по - добре да приключите докато не е започнал да ти прави мръсни номера зад гърба, защото ще го разбереш един ден и това и ще се почувстваш унижена..
    Разговори му е майката.. опитай.. може пък нищо да няма.
    Хаха разговори дрън дрън... Ако мислиш,че ти каже''аз ти изневерявам'' лъжеш се

Отделяйте повече време един за друг,направете нещо заедно
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    ах милата ами предлагам ти да го питаш все пак,ако наистина си е писал такива работи с друго момиче,то значи един вид си е имал втора приятелка докато е ходил с теб..Поговорете

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ахахахахаха

Сериозно - заслужаваш да ти се изсмеят с пълно гърло. Тва твойто е лиготия. На 18 и елементарни работи не са ти ясни.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Тия неща се усещат.
    най-много да провериш някак си дали не продължава и до днес да прави подобни неща, защото ако всичко е било само за тогава,жто вече е приключило и сега е с теб и онова е минало.
    Но като цяло съм привърженик на директността и отворените разговори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си