- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много тъпо стана...
Абе... ти слушаш ли се? Как можеш да си играеш така с момичетата?! Постави се малко на тяхно място.. или се изнясни какво искаш и го кажи на всички от тях ... а после кажете че момичетата са к**ви...![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
Започни начисто. Остави и трите ....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Едва разбрах какво искаш да обясниш, прочетох го 4 пъти, че да може да симилирам ясно информацията ти.Таа останових следното: не можеш да си с К. поради простата причина, че нямаш нужните чувства, за да бъдеш с нея.Да-ако скъсаш с нея ще я боли, но много повече ще я нараниш, ако си с нея без да изпитваш онова чувство, от което ти се обръща стомаха . . без да я има тръпката.От друга страна пък не може да си с В. тя все пак си има приятел и какво ако все още има някакви чувства към теб ? Тя ще си остави сериозния приятел (поне аз разбрах, че е такъв), с който е от година и половина вече, за да бъде с теб - момчето, което едно време се е направило на оригинален и не е бил с нея.Няма да го остави според мен, а и разбере ли, че имаш чувства вече няма да си и интересен.Поне това е моето мнение, когато чуе за някоя друга започва да се интересува очевидно от теб, през другото време си невидим.Както и да е, остана ВЛ, която от думите ти разбирам, че обичаш, по свой си начин, но все пак я обичаш.Тя теб може би също, тръпката я има и двамата сте свободни, защо просто не бъдеш с нея ? Лично за мен тя е най-доброто решение в момента.
![]()
Вече по-ясно те разбирам. Съгласна съм, че след като една любов е несподелена, това не значи че трябва да си САМ и то ЦЯЛ ЖИВОТ. Само че, всяка следваща с която си, била тя К, М, ВЛ, Г... ще бъде сравнявана с В, която истински обичаш, и докато не я забравиш едва ли ще почувстваш нещо по-така към някоя друга.. Имам чувството, че си с К за да не мислиш за В, или по-скоро чрез К се опитваш да забравиш В.. ВЛ е просто някъде там измежду капките, с нея си имал няколко хубави момента и това е.. Само не разбирам, след като си видял че с В няма да го бъде, защо не пробва с ВЛ, а се хвана с К...По това, което пишеш разбирам че ВЛ>К. Ясно е че искаш В, ама забрави за момент за нея и си помисли хубаво, първо дали искаш да си с някоя ей така, колкото да забравиш В или предпочиташ да не се занимаваш с момичета известно време. Като си отговориш на тоя въпрос, ако мислиш че ще забравиш В по-лесно като си с друго момиче, помисли КАКВО ИСКАШ по-точно, да бъдеш с ВЛ или да останеш с К. Бъди наясно със себе си преди всичко и после действай... и най-важното, ако сгрешиш, не съжалявай, а виж къде е грешката, за да не я повтаряш след време..Първоначално написано от MP