- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много тъпо стана...
ох човек, ебаси кашата
виж сега, знаеш, че не мога да говоря общовалидно, но ще нахвърлям аз какво мисля.
не бъди с К. просто защото момичето може да развие нещо по-особено към теб, а ти да трябва да го секнеш, защото няма да си доволен. с 4годишна история щом в началото тръгваш без желание и без реален поглед за нещо оптимистично с К. май и на теб, и на мен, и на който и да е читател му става ясно накъде вървят нещата..
Какво е отношението на К. към теб имаш ли идея?
за В. ... може да иска да си й резервният план винаги и просто да пази индиректно /с намеци за по-директни действия/ територията си, но така я представям в негативни отсенки, а не знам дали точно така стоят нещата. просто си имай едно наум. и й виж хубаво отношенията с нейния, ама хубаво, а не голи предположения.
според мен имаш нужда от едно наистина чисто начало, щото си в карамбол, в който нито една от трите реално не ти дава пълноценната нужда, която имаш. освен В., която най-много се доближава, но явно все пак не е Идеята.
не знам, това мисля..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."