Цитирай Първоначално написано от MP
Приятел,не знам как реши,че обичам повече от една ? Обичам единствено В,но сигурно си наясно,че в живота не винаги получаваш това,което искаш и си принуден да се съобразяваш с това.Разглеждам нещата твърде философски,за да страдам от това.И какво трябва да прави човек,чиято любов е несподелена ? Да чака цял живот САМ ?Не знам те за какво могат да страдат,след като не съм извършил нищо ? Това,което се случи с ВЛ се случи отдавна и не съм имал приятелка тогава, с В не съм ходил дори,а целувката беше съвсем безобидна,макар и важна за мен. К е първата ми СЕРИОЗНА приятелка и нито съм и изневерил,нито смятам да го правя.Човек не може (за жалост) да контролира сърцето си,но не бива то да замъглава напълно преценката му...
Вече по-ясно те разбирам. Съгласна съм, че след като една любов е несподелена, това не значи че трябва да си САМ и то ЦЯЛ ЖИВОТ. Само че, всяка следваща с която си, била тя К, М, ВЛ, Г... ще бъде сравнявана с В, която истински обичаш, и докато не я забравиш едва ли ще почувстваш нещо по-така към някоя друга.. Имам чувството, че си с К за да не мислиш за В, или по-скоро чрез К се опитваш да забравиш В.. ВЛ е просто някъде там измежду капките, с нея си имал няколко хубави момента и това е.. Само не разбирам, след като си видял че с В няма да го бъде, защо не пробва с ВЛ, а се хвана с К...По това, което пишеш разбирам че ВЛ>К. Ясно е че искаш В, ама забрави за момент за нея и си помисли хубаво, първо дали искаш да си с някоя ей така, колкото да забравиш В или предпочиташ да не се занимаваш с момичета известно време. Като си отговориш на тоя въпрос, ако мислиш че ще забравиш В по-лесно като си с друго момиче, помисли КАКВО ИСКАШ по-точно, да бъдеш с ВЛ или да останеш с К. Бъди наясно със себе си преди всичко и после действай... и най-важното, ако сгрешиш, не съжалявай, а виж къде е грешката, за да не я повтаряш след време..