- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Срамува се че сам българин
искам обяснение....мисля,че трябва и го дължиш...поне на родителите ти!Първоначално написано от drogba333
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
100% си от тези, които никога не са излизали извън България, освен на екскурзия. Щом говориш такаа...![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
бил сам 3 пати в австралияПървоначално написано от alex4et0y
и съм живял в германия 5 години , ся се каня да отида в испания![]()
Ами пък ти да ли си излизала от Б-я.Има хора,които мечтаят за това.![]()
Rich Boy - Throw Some D's![]()
Първоначално написано от DimovB
аз пък се срамувам ,че заглавието на темата е "Срамува се че сам българин" и ,че правиш правописни грешки ,не на някакви сложни думи ,а на думата сЪм!
``О ти неразумни юроде, що се срамиш да се наричаш българин`` БЪЛГАРИЯ над всичко. Колкото и да успея в живота си, ще остана в родината си, защото тя има нужда от такива като НАС - Българи!
Прост си. (ако случайно на съфорумниците не им е станало ясно досега)срамувам се от тапите нахакани копелета
:Д :Д :Д горе казах зашто се срамува, а по поста ти личи колко ште оспееш , не повече от българските отрепки , България под всичкоПървоначално написано от diksi
![]()
знаеш ли колко ме боли фара че права грешки на български , от такива български отрепки нито се засягам нито ми пукаПървоначално написано от kerata
П.П Плюя на българския език и култура![]()
Ти, като пишеш така на български, ми е ясно колко може да пишеш и на друг език.
Ти си срам за България.Ти не искаш България - и тя теб също. На България не и трябват утрепки... Освен това като гледам колко елементаризъм лъха от теб, ако ще и на Марс да отидеш, пак ще си просто работна ръка...и то от тия дето чистят тоалетните и берат зеле.
или меркантилните крайни егоисти, на които заглавният пост би паснал идеално?Първоначално написано от DENKAZ
//а темата е толкова безумна, че вони на ебавка, но вие си знаете, де. 'сЕк'ви ги има. идиотите - в излишък.
Срамувай се от себе си,не от това,че си българин.България е твоята родина!Тя си има своите недостатъци.Но българите са една велика нация,макар и това да го знаем само ние.Явно не си достатъчно запознат с нашата история.А не виждаш ли колко красиви места има...?! Да,положението ни в момента не е прелестно като това на наглите американчета,които се мислят за центъра на света.Но заради такива като теб България не може да се оправи!!!
Емии да така е прав си .. ама ако отидеш някъде на друго място и после ще викаш .. Леле България е ЗЛАТОО![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
\Първоначално написано от ZipFail
/
И аз се срамувам от теб,че си българин,'щот си много грамотен!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
на к*** ми е че не сам грамотен на български, по важно е че мога да пиша на другите езициПървоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
И к'во?!И аз мога,даже говоря на няколко езика,но не съм тръгнала да се хваля!Първоначално написано от drogba333
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Тука усещам негативни емоций към американцитеПървоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
и те подкрепям
![]()
Относно автора и темата,ъъъъъ.....ПИЧ! Вземи прочети малко история ,а ако не те задоволи славното ни минало помисли за бъдещете все пак сме в Евро Съюза и бат Бойко гледа да ни оправи държавата,строи се метро ,арести всеки ден.Или аз или ти не разбираш думата срам.Може би нещата които си казал те дразнят а от какво те е срам ?Кажи ми? Човек го е срам от нещо,когато това нещо го е изложило пред другите.Така стигам до заключението че ти си боклук който не разбира нищо и се прави на важен!
Българският народ избира своите управляващи.
е такива като тебе са срам за България ,ако щеш иди на другия край на света пак ще си останеп същия мизерник!Първоначално написано от drogba333
Ти си един объркан малък мухльо, който е гледал няколко холивудски филма и е потънал в мечти и блянове. Едва ли имаш навършени 14 години и си тотално объркан, защото такъв е един човек, който плюе на корените си и е забравил от къде е сукал мляко. Пожелавам ти бързо излекуване от болестта българофобия.Първоначално написано от drogba333
Срамувал се бил.... ти сигурно все още незнаеш какво е това срам! И като мрънкаш какво ще постигнеш? Това е все едно да се срамуваш от майка ти защото е била красива и слаба, но след като те е родила сега вече е пълничка и не до там красива.... и пак повтарям - това е ПРИМЕР! Че като ти чета мненията не си от хората, които схващат!
Заради такива като теб България няма да се оправиЗащото вместо да положат усилия, да станем единни и лека-полека да се справим с помиите, седят по цял ден по форуми и плюят собсвената си родина, която до голяма степен е такава заради подобия като теб!
Няма да се хабя да ти обяснявам защо трябва да се гордеееш с България! Просто.... махай се от тука, като не ти харесва, бе!
И мен ме е срам и гнус даже
К'во се срамуваш, като България е в такова положение заради такива като теб?!Ами като се срамувате направете нещо, за да не ви е срам, бе. Както казах в една друга тема, пак на някой "огорчен българин", ми е омръзнало от мрънкащи хора, на които все държавата им е виновна! Махайте се от тук, вие не заслужавате да се наричате българи!