.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78

Re: Срамува се че сам българин

Цитирай Първоначално написано от drogba333
    срамувам се от ниския начин на живот
    срамувам се от простите хора
    срамувам се от тапите нахакани копелета дето живеят тука ( маикави проста да е**)
    и тн , благодаря за вниманието
    искам обяснение....мисля,че трябва и го дължиш...поне на родителите ти!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

100% си от тези, които никога не са излизали извън България, освен на екскурзия. Щом говориш такаа...
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    100% си от тези, които никога не са излизали извън България, освен на екскурзия. Щом говориш такаа...
    бил сам 3 пати в австралия
    и съм живял в германия 5 години , ся се каня да отида в испания

Ами пък ти да ли си излизала от Б-я.Има хора,които мечтаят за това.
    Rich Boy - Throw Some D's

Цитирай Първоначално написано от DimovB
    Да, точно заради такива младежи страда държавата

Faltera е пич и си прави шоуто на ваш гръб, а вие се изживявате като големите моралисти и съдници.

?

аз пък се срамувам ,че заглавието на темата е "Срамува се че сам българин" и ,че правиш правописни грешки ,не на някакви сложни думи ,а на думата сЪм!

Супер фен Аватара на diksi
    ``О ти неразумни юроде, що се срамиш да се наричаш българин`` БЪЛГАРИЯ над всичко. Колкото и да успея в живота си, ще остана в родината си, защото тя има нужда от такива като НАС - Българи!

срамувам се от тапите нахакани копелета
    Прост си. (ако случайно на съфорумниците не им е станало ясно досега)

Цитирай Първоначално написано от diksi
    ``О ти неразумни юроде, що се срамиш да се наричаш българин`` БЪЛГАРИЯ над всичко. Колкото и да успея в живота си, ще остана в родината си, защото тя има нужда от такива като НАС - Българи!
    :Д :Д :Д горе казах зашто се срамува, а по поста ти личи колко ште оспееш , не повече от българските отрепки , България под всичко

Re: ?

Цитирай Първоначално написано от kerata
    аз пък се срамувам ,че заглавието на темата е "Срамува се че сам българин" и ,че правиш правописни грешки ,не на някакви сложни думи ,а на думата сЪм!
    знаеш ли колко ме боли фара че права грешки на български , от такива български отрепки нито се засягам нито ми пука
    П.П Плюя на българския език и култура

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ти, като пишеш така на български, ми е ясно колко може да пишеш и на друг език.

Ти си срам за България. Ти не искаш България - и тя теб също. На България не и трябват утрепки... Освен това като гледам колко елементаризъм лъха от теб, ако ще и на Марс да отидеш, пак ще си просто работна ръка...и то от тия дето чистят тоалетните и берат зеле.

Цитирай Първоначално написано от DENKAZ
    Цитирай Първоначално написано от Mooo6no
    Работата е, че обикновено мрънкалата остават, а способните се изнасят. ;/
    точно така
    или меркантилните крайни егоисти, на които заглавният пост би паснал идеално?

//а темата е толкова безумна, че вони на ебавка, но вие си знаете, де. 'сЕк'ви ги има. идиотите - в излишък.

Голям фен Аватара на ImTheBest
    Срамувай се от себе си,не от това,че си българин.България е твоята родина!Тя си има своите недостатъци.Но българите са една велика нация,макар и това да го знаем само ние.Явно не си достатъчно запознат с нашата история.А не виждаш ли колко красиви места има...?! Да,положението ни в момента не е прелестно като това на наглите американчета,които се мислят за центъра на света.Но заради такива като теб България не може да се оправи!!!

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Емии да така е прав си .. ама ако отидеш някъде на друго място и после ще викаш .. Леле България е ЗЛАТОО
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Аз пък се срамувам от такива като теб, дето знаят само да се оплакват и винаги другите са им виновни
    \/

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    И аз се срамувам от теб,че си българин,'щот си много грамотен!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    на к*** ми е че не сам грамотен на български, по важно е че мога да пиша на другите езици

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    на к*** ми е че не сам грамотен на български, по важно е че мога да пиша на другите езици
    И к'во?!И аз мога,даже говоря на няколко езика,но не съм тръгнала да се хваля!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    И аз се срамувам че има хора като тебе, ма какво да се прави

но едва ли щеше да се срамуваш ако беше "американец" и свързваше Европа с Лондон и нищо др
    или пък си мислеше че в Европа караме с десен волан, или че само с десен волан се прави дрифт
    или пък че хонда е кола...
    или пък като викаш на макдоналдс "Ресторант"
    или че всички от твоя народ са 200 килца +

и тн...
    Тука усещам негативни емоций към американците и те подкрепям

Относно автора и темата,ъъъъъ.....ПИЧ! Вземи прочети малко история ,а ако не те задоволи славното ни минало помисли за бъдещете все пак сме в Евро Съюза и бат Бойко гледа да ни оправи държавата,строи се метро ,арести всеки ден.Или аз или ти не разбираш думата срам.Може би нещата които си казал те дразнят а от какво те е срам ?Кажи ми? Човек го е срам от нещо,когато това нещо го е изложило пред другите.Така стигам до заключението че ти си боклук който не разбира нищо и се прави на важен!

Българският народ избира своите управляващи.

знаеш ли колко ме боли фара че права грешки на български , от такива български отрепки нито се засягам нито ми пука
    е такива като тебе са срам за България ,ако щеш иди на другия край на света пак ще си останеп същия мизерник!

Ти си един объркан малък мухльо, който е гледал няколко холивудски филма и е потънал в мечти и блянове. Едва ли имаш навършени 14 години и си тотално объркан, защото такъв е един човек, който плюе на корените си и е забравил от къде е сукал мляко. Пожелавам ти бързо излекуване от болестта българофобия.

Голям фен Аватара на revolver

Цитирай Първоначално написано от Patriot
    Ти си един объркан малък мухльо, който е гледал няколко холивудски филма и е потънал в мечти и блянове. Едва ли имаш навършени 14 години и си тотално объркан, защото такъв е един човек, който плюе на корените си и е забравил от къде е сукал мляко. Пожелавам ти бързо излекуване от болестта българофобия.
    Грубооо

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Срамувал се бил.... ти сигурно все още незнаеш какво е това срам! И като мрънкаш какво ще постигнеш? Това е все едно да се срамуваш от майка ти защото е била красива и слаба, но след като те е родила сега вече е пълничка и не до там красива.... и пак повтарям - това е ПРИМЕР! Че като ти чета мненията не си от хората, които схващат!
    Заради такива като теб България няма да се оправи Защото вместо да положат усилия, да станем единни и лека-полека да се справим с помиите, седят по цял ден по форуми и плюят собсвената си родина, която до голяма степен е такава заради подобия като теб!

Няма да се хабя да ти обяснявам защо трябва да се гордеееш с България! Просто.... махай се от тука, като не ти харесва, бе!

да

И мен ме е срам и гнус даже

Мега фен Аватара на Concussion
    К'во се срамуваш, като България е в такова положение заради такива като теб?! Ами като се срамувате направете нещо, за да не ви е срам, бе. Както казах в една друга тема, пак на някой "огорчен българин", ми е омръзнало от мрънкащи хора, на които все държавата им е виновна! Махайте се от тук, вие не заслужавате да се наричате българи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си