- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Срамува се че сам българин
Ти българин ли си?!Първоначално написано от drogba333
И аз се срамувам и затова заминахСега който ме пита казавам,че съм от Щатите, на дали ще ми иска акт за раждане
![]()
Ами стой си там и не се връщай. България, която има с 11 века по-дълга история от САЩ, няма нужда от такива като тебе. Това че искаш да се причислиш към друг род издава силни комплекси.Първоначално написано от MissMerryAnn
А на LENUN ще препоръчам да се насочи към някои други дестинации като Албания или Беларус например където сигурно животът много повече ще му хареса.
"Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)
Първоначално написано от MissMerryAnn
Хах, че аз скоро ще се местя в Испания, но това не значи, че ще крия, че съм българка и идвам от България, напротив, гордо ще казвам, че съм българка, за да разберат, че в България не живеят само цигани, 'щот всички мислят, че в БГ живеят само цигани. В действителнност, циганите са разпръснат народ, но те идват от Индия!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Как да уважаваш държава,в която лекарите са унижавани,а мутрите ценени?
А, то 'щото това само в България се среща...Първоначално написано от cecube
Трябва да се срамувате от себе си не защото сте българи, а защото говорите такива неща!Не мога да повярвам, и мен ме е срам, че в държавата ми има такива като вас, заминавайте и не се връщайте повече!
В Щатите съм сигурна, че ще ви хареса много - където хората се превръщат в роботи едва ли не, заради стандарта на живот, който е много по-различен от този в "гадната, гнусна България"! А и кой знае, с повечко късмет може и да не качите 5+ кила през първия месец заради храната, която е бъкана с ГМО.. мдаа... Не сте от най-бедните хора, които познаваме, като пораснете още малко - ей го 'де ви е летището - Приятен полет!
България не се нуждае от такива като вас, България не се нуждае от мрънкащи същества, които са един от най-големите й проблеми.
Concussion не съм от бедно семейство,но съм бил от бедно семейство.Точно така преди 5-6 години имаше период когато едвам вързвахме 2та края.Да ти кажа ли защо?Защото майка ми е лекър,баща ми инжинер.Познай колко печели 1 лекър в България?Нямаш представа какво унижение е.За справка лекъри в по-бедни държави печелят повече от тези в България.Внимавай,защото скоро като легнеш на операционната и усетиш сумата от рушвета за хирурга,липсата на анестезиолог,и като няма кардиолок да ти прегледа сърцето ще видиш каква е България.Всеки ден по 1 лекър напуска Булгаристан и по 30 икономистчета се пръкват да крадът.Държава,в която всички се имат за тарикати.Айде излез от София и дерзай...
Да, наясно съм с тези неща и това са нещата, които мразя в страната ни - абсурдите, които за нещастие са много. Но това не се случва само тук! Не си мислете че навън е рай, защото на всякъде си има трески за дялане. И имам предвид не да обичате България заради тези абсурди и заради държавата, а да се гордеете с Родината си... Има толкова неща, с които можем и трябва да бъдем горди!Първоначално написано от cecube
П.С.:За съжаление досега дори не съм стъпвала в София, както и да прозвучи, напротив, от сравнително малък град съм.![]()
Обичай родината,критикуват държавата
Не, не се срамувам от народа. Държавата има нужда от оправяне. За това ние младите представляваме народа, бъдещето, и трябва да съградим България такава, каквато я искаме. Ако избягаме в чужбина и България загине, ето защо ние всички ще трябва да се срамуваме, че сме българи.
даПървоначално написано от tarlyo
България под всичко![]()
И аз се срамувам, че си българин като гледам колко си неграмотен....аман от тъпири, дето не са чували за "ъ".
Аз пък се чудя как може да има толкова тъпо парче като теб...Първоначално написано от drogba333
![]()
по тъпо същество от тебе немаПървоначално написано от Concussion
![]()
Срамувай се...Аз пък съм горда,а ти се срамуваш,защото не знаеш нищо за родината си.Заради такива като тебе сме на тоя хал...и се срамувам единствено от вас.
drogba333, човече, спри да се правиш на интересен, въобще не си забавен, някой те е излъгал!Първоначално написано от drogba333
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Не е сигурно дали е българин.. Пробвай се в евроромаПървоначално написано от raduna
Много ме дразните ей такива,само се оплаквате!Ами махай се от тук като се срамуваш! Ей такива нерези като теб само знаят да мрънкат!
Срамувам се от това, срамувам се от онова България е зле , България е нз кво си .... Ми зле си е няма спор, ама някой задавал ли си е въпроса защо е така? Как по-точно да се променят нещата ако всеки чака на готово и не си мърда пръста да направи нещо? То всеки може да иска и да има претенции ама някой дава ли нещо? Ама знае ли човек ... някоя сутрин Обама може да се събуди с мисълта "Я, България ! Дай да и решим проблемите, че да не мърмори народа." Никога не ме е било срам да кажа че съм българин, напротив гордея се от този факт, но ме е срам от хора като автора на този пост, който само знае да иска без да се замисли, че трябва и да дава освен да изисква.Авторе, братко мой, извади си главата от г*за и се замисли малко по-реално на нещата ти какво право имаш да мърмориш? Та нали те е срам че си българин тогава какво искаш от България? Земи си ходи там в Англия ли или където искаш и МОЛЯ те лиши държавата от поне един умствено недоразвит и интелектуално осакатана капацитет като твоя, защото тогава има по-голям шанс нещата да потръгнат![]()
You believe but what you see
You receive but what you give
A срамуваш ли се,че не можеш да пишеш ?
![]()
Обичай родината си не защото е силна или богата, а защото е ТВОЯ! (:
Ако се срамуваш от България,по-добре се срамувай от самият себе си!
^ точно! А относно темата,направо нямам думи!Как може един българин да каже,че се срамува от родината си.Преди векове хора като Васил Левски и Христо Ботве са се борели за България,а ти говориш,че се срамуваш от нея.Може да имаме дупки по улиците и да има хора които просят,обаче за това са виновни политиците които сами си избриаме! Както каза някой преди мене научи се да пишеш правилно, прочети история славянобългарска,изгледай това клипче > http://vbox7.com/play:2f17eee5 и тогава ми говори,че се срамуваш,че си българин!
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Първоначално написано от kissmewhileisleep
Точно ! (-;
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Аз пък се срамувам от факта,че има толкова много неграмотни същества в България и като за капак едно такова същество е тръгнало да обяснява,колко много се срамува от факта,че е българин ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
+1 с двата крака и двете ръце...........................кво да ви кажа обичай българия мрази държавата...Първоначално написано от 3oPuTy