- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Раздвоена съм.
Здравейте, имам една приятелка(най-добра)на 10 е.Скачала на леглото все едно прави...И дядо и я е видял.След време, може би години не зн точно я попитал защо го е правила(всъщност не знам точно кога я е питал, и аз се обърках но да кажем, че е така) и тя отговорила, че иска да разбере някои работи.Той и казал че м/у тях няма да има повече тайни.влезли в малка стая която нар. дупка увеличили музиката и се съблякъл.Казал да наплюнчи ръката си и да му пипне...Но тя взела вода и го направила с парцал и вода.Облизал я по врата казал че е първа стъпка.После и бръкнал долу (знам че има мн глупости.Направо ми се гади)и и разтривал...Казал че когато иска може пак.Казах на най-добрите ми приятели които всъщност са и нейни най-добри.После каза на други.решихме да кажем на техните.Отидох вечерта да нося семките които беше забраила вън Тя вика няма да излезна ето баща ми.Аз н му казах трябва да говоря с майка и.И продължих: Трябва да казжа нещо обаче за сега ще премълча.Той вика ама за нея ли?!Аз казвам да итой вика ще те утрепя.И той и казва същото и мойта фр хукна по стълбите.Аз се разревах не са държах на краката си отидохме да викнем момчето с което са било по-отдавна фрта обаче беше късно е не мн ама пак 20 и 40 някъде Момчето понеже я познава от по-отдавна не и вярва казва че е жадна за внимание. и аз знам че мн лъже и ми казва тайните.Та да се върна на въпроса.Да кажа ли всичко.Тя каза че е сложила край!
Не че разбрах много, но по-добре кажи, за да си нямаш проблеми.
Dream as if you'll live forever.Live as if you'll die today!
Но тя няма да ми се доверява повече за нищо.Моита фр вика че някой ден може да я изнасили така
НО ПЪК НАЛИ Е СЛОЖОЛА КРАЙ УЖ !
не майка й а полиция трябва да уведомиш.ако си истинска приятелка,ще го направиш,въпреки че тя може да се расърди за известно време,но по добре ли е да е жертва на педофилия!![]()
Първоначално написано от finger4o
Ама той све пак и е дядо!!!Пък не може да лъже за такова нещо.Баща и я удря с колана с железен череп!!!![]()
Каза, че ще ме убие!Не и вярвам за тва ама чесно е малко откачена ми се види.Сиг щото я обиждат мн като менЕдин път ме заключи пред входа.Ама айеде мани тва.Искала да драска и ме разкарви и викам дращи земята.И почна.И после не моише да носи потни щото аз я одрах
Закрила на детето!
Dream as if you'll live forever.Live as if you'll die today!
Е...не, че я бие само леко я удря едвам едвам
Как си мълчала до сега бе ?! След време ще разбере, какво си направила в знак на приятелството ви. ВМесто да стоиш и да си мълчиш, така можеш да и докажеш, че я обичаш и си загрижена. Тя ще бъде супер безмозъчна, ако ти се разсърди за такова нещо. Това за мен е сериозно. Вземи изплюй камъчето най накрая - това е най доброто решение! Ако не ти повярват - полиция или закрила на детето. майкоооооооо![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не тя, колкото дядото е за убиване...
И аз мисля, че по-добре да кажеш на техните, при положения, че толкова много хора знаят тази 'тайна', не може да е сигурна, че ти си го направила : )
а другото е написано
Не знам.Радвоена съм.Ми техните ако не повярват, ами ако е лъжа!!!
Първоначално написано от ILoweSea
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Казах на майка и.Преди това ревах а също малко и пред нея.Разсъри се, но и мина![]()