.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 171
    Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Не, в перфектни отношения сме.. Аз и споделям всичко, както и тя на мен Обичам си яя
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    Не мога да споделям с майка си, макар и тя да иска. Не мога особено и с повечето от приятелите си. Правя го предимно с приятелките, както и те - с мен, с тях се разбираме най-добре Понякога гаджето ревнува малко повече заради това...
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Еми случва се, но като цяло не. Моето си е мое, не съм длъжен да им споделям всичко и мисля, че го знае.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Ми аз си разкавам на мама интересни случки,какво съм правила,за приятели ми и разказвам и така тя ми има доверие

вече знае че няма как да ме накара да го направя ако не искам , за това не се сърди

да е баси вчера почна да се ебава с "личното ми пространство" ии си пуснах музика и така

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Еми случва се, но като цяло не. Моето си е мое, не съм длъжен да им споделям всичко и мисля, че го знае.

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    Аз като почна да и споделям тя винаги си има някаква работа и ми вика после а на мен после не ми се говори..
    пример: Аз-мамо знаеш ли днеска какво стана в училище
    Тя-сега немога изчакаи да сварши филма.
    Аз-все едно .. после може да не ми се говори.
    Тя-добре. и както винаги си гледа турските сериали

може и да ми прави ама знам,че имам най-готината майка на света .. с всички недостатъци и си я обичам много .. !

много повече споделям с баща си,защото той не работи а майка ми идва късно,изморена и пак сърдита за нещо и на мен изобщо не ми се говори за нищо ..

Ще бъда искрена: Майка ти се държи доста тъпо. Така. Аз с моята си говоря за всичко, разказвам й всичко, което казвам и на приятелите си. Тя е човекът, който винаги ще ме подкрепи- най-добрата ми приятелка.

Не ми правят проблем за такива глупости. Все пак аз си решавам дали да споделям или не, пък и някои неща не им влизат в работата!
    Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]

Зайко []]]][]][] <3

Не, защото никога не споделям. Така съм си избрала и майка ми никога не ме е упреквала за това. С моите си проблеми се оправям сама и мисля, че така е много по-добре.
    Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
    Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.

Повече от фен Аватара на Gllory
    Е к'фо аз сама искам да си и казвам понякога е не казвам за абсолютно всичко ..много ясно .. но за повечето неща например ако съм била някъде навън и съм излизала с някого и е станало нещо интересно веднага разказвам ;д да си споделя аз, че не мога иначе ;дд
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

И аз съм така...майка ми е страшна паника, което наистина си е дразнещо..понякога. Споделям какво съм правила в даскало и гледам да отбия номера така, засега се получава.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Рядко споделям с нея,нз защо но не обичам да споделям.Преди като бях по-малка все ми мрънкаше да й казвам квото имам,ама сега нищо не ми вика,явно е разбрала,че няма да ме накара на сила да споделям,неща които не искам.

Не,никога не ми прави проблеми, защото не я интересува какво се случва с мен, което от една страна ми е малко гадно, все пак ми е майка и се интересува какво става с детето й, но при мене е точно обратното

Не, вече свикна да не и споделям.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    споделям повечето неща..но разни лични преживявания с хора от другия пол .. не!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Не. Нито може да се каже че и споделям всичко, нито че не и.
    Средно положение.
    Моя работа дали ще и споделям или не.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Аз споделям всичко така че ...

Голям фен
    Град
    Varna
    Не обичам да споделям, а и не ме карат.

Град
    jamaica
    Не ми прави проблем само ме пита кво има и аз -нищо и туй е
    All i need is.....BEER

Ами иска да и споделям понеже е свикнала сестра ми да и споделя,но аз просто не съм такъв човек.Споделям на малко хора.И все пак ,за да отбия номера и споделям нешо малко
    Impossible is nothing...

Почва ми се мръщи като ме види,че не съм в настроение и не и споделям защо е така.Ама...свиква...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си