- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майките ви правят ли ви проблем,ако..
Не, в перфектни отношения сме.. Аз и споделям всичко, както и тя на мен![]()
Обичам си яя
![]()
![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Не мога да споделям с майка си, макар и тя да иска. Не мога особено и с повечето от приятелите си. Правя го предимно с приятелките, както и те - с мен, с тях се разбираме най-добреПонякога гаджето ревнува малко повече заради това...
![]()
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.
Първоначално написано от L0ST
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Ми аз си разкавам на мама интересни случки,какво съм правила,за приятели ми и разказвам и така тя ми има доверие
вече знае че няма как да ме накара да го направя ако не искам , за това не се сърди
да е баси вчера почна да се ебава с "личното ми пространство" ии си пуснах музика и така![]()
Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Аз като почна да и споделям тя винаги си има някаква работа и ми вика после а на мен после не ми се говори..
пример: Аз-мамо знаеш ли днеска какво стана в училище
Тя-сега немога изчакаи да сварши филма.
Аз-все едно .. после може да не ми се говори.
Тя-добре.![]()
и както винаги си гледа турските сериали
![]()
може и да ми прави ама знам,че имам най-готината майка на света .. с всички недостатъци и си я обичам много .. !
много повече споделям с баща си,защото той не работи а майка ми идва късно,изморена и пак сърдита за нещо и на мен изобщо не ми се говори за нищо ..
Ще бъда искрена: Майка ти се държи доста тъпо. Така. Аз с моята си говоря за всичко, разказвам й всичко, което казвам и на приятелите си. Тя е човекът, който винаги ще ме подкрепи- най-добрата ми приятелка.
Не ми правят проблем за такива глупости. Все пак аз си решавам дали да споделям или не, пък и някои неща не им влизат в работата!
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
Не, защото никога не споделям. Така съм си избрала и майка ми никога не ме е упреквала за това. С моите си проблеми се оправям сама и мисля, че така е много по-добре.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Е к'фо аз сама искам да си и казвам понякогае не казвам за абсолютно всичко ..много ясно .. но за повечето неща
например ако съм била някъде навън и съм излизала с някого и е станало нещо интересно веднага разказвам ;д да си споделя аз, че не мога иначе ;дд
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Рядко споделям с нея,нз защо но не обичам да споделям.Преди като бях по-малка все ми мрънкаше да й казвам квото имам,ама сега нищо не ми вика,явно е разбрала,че няма да ме накара на сила да споделям,неща които не искам.
Не,никога не ми прави проблеми, защото не я интересува какво се случва с мен, което от една страна ми е малко гадно, все пак ми е майка и се интересува какво става с детето й, но при мене е точно обратното![]()
Първоначално написано от brokeninside13
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Не обичам да споделям, а и не ме карат.
Не ми прави проблем само ме пита кво има и аз -нищо и туй е![]()
All i need is.....BEER
Ами иска да и споделям понеже е свикнала сестра ми да и споделя,но аз просто не съм такъв човек.Споделям на малко хора.И все пак ,за да отбия номера и споделям нешо малко
Impossible is nothing...
Почва ми се мръщи като ме види,че не съм в настроение и не и споделям защо е така.Ама...свиква...![]()