.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 171
    Мега фен Аватара на sasha_90
    Не ми прави проблем.

Супер фен Аватара на radeberger
    Чак пък проблем, не ми прави. Но иска да ѝ споделям. Аз много рядко го правя.

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Не, не ми е проблем. Аз помти нищо не и споделям така че свикнала е

Повече от фен Аватара на kittyKat
    Никога не съм имала такъв проблем.
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от p3tinc3t0
    Не, не ми е проблем. Аз помти нищо не и споделям така че свикнала е

Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    Как са споделям с майка ми?
    Когато ми дойде/януари тази година/ я помолих''Мамо,МОЛЯ ТЕ неказвай на татко''/беше ме много срам/ и тя ''Добре''.В същото време излиза,затваря вратата и казва на баща ми ''На Ванеса и е дошло''....Е направо откачих Беше ме и срам и яд.......Оттогава никакво споделяне..
    и с мен се случи почти същото
    Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
    и да кажа: " Всичко мога да направя."

Не ми прави проблем, но изключително рядко не споделям с нея.. Спестявам й само най-големите глупости..

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Не.Ако реша-споделям.В крайна сметка това си е мой избор дали да споделям или не.

Супер фен Аватара на Di
    не,ако има нещо важно и го казвам
    не се изказвай неподготвен,прасе

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Не.Ако реша-споделям.В крайна сметка това си е мой избор дали да споделям или не.Понякога като ме видят да рева и настояват да им кажа какво има за да оправиме проблема и аз им казвам.Но все пак избора си е мой.
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

НЕ никога не съм споделяла и няма да го правя..... майками настоява как другите майки си говорят с децата дрън дрън .... аз като и кажа нещо и тя аз на твоята възраст - ауууу много го мразя това нито сестрами е споделяла нито аз споделям .... още повече че след като ми дойде и казах не казвай на тати и тя му е казала

Прави и още как Сякаш съм длъжна да й казвам всичко и най - често отговора й е '' оо ти ше видиш ти като искаш да знаеш нещо '' Е накрая винаги и казвам ,защото се цупи по цял ден после
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на gabi_94
    Споделям доста с родителите си, най-вече с мама. Общо взето и казвам почти всичко. Тя е единствения човек, на който мога да имам пълно доверие и който винаги ще ме подкрепя във всичко. Е, разбира се, има някои лични неща, за които не съм и казвала, но те са свързани с момчетата и т.н. Тя никога не ме е карала да и споделям, по-скоро ме е предразполагала и аз сама да искам да и кажа нещо.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Пловдив
    И аз споделям почти всичко с родителите си,така че не се е и налагало да ми правят проблем
    Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Аз мойта само я тормозя да й споделям и тя само ме гони, защото е вечно заета За т'ва на гаджето пада двойната доза спам

Ами... понякога й разказвам всичко и плача на нейното рамо, понякога пък нищо не й казвам. Разказвам й някои неща.

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Не. Нито може да се каже че и споделям всичко, нито че не и.
    Средно положение.
    Моя работа дали ще и споделям или не.
    +1 Имам си личен живот,ако преценя,че не искам да споделя-няма

+2 винаги като и сподялям почва да ми мрънка колко глупаво съм постъпила така че изборътт си е мой
    поредното объркано хлапе

Не. Тя знае, че каквото искам, това споделям.

Голям фен Аватара на p0lina
    Ами попринцип майка ми е страхотна жена ! Не се меси, когато не искам да споделя, а, когато искам го правя тя ме изслушва и си казва мнението по въпроса.
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

След училище ме пита какво е станало и как е минал денят ми.. с едно '' добре'' проблемите са решени... Тя знае, че аз няма да и споделя кой харесвам или нещо подобно, но много мразя, когато ме пита за личния жиовот на приятелките ми.. Тази с кой ходи.. Онази кой харесва.. Естествено я режа веднага.. Никой не го интересува какво сме си споделяли с приятелките ми! Всяка знае, че другите няма да я издадът, примерно кого харесва и точно затова с тях мога да споделя всичко!! :P

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Ами проблема е там, че тя е свикнала да и казвам всичко и после като й откажа се почва .. "Ако не ми кажеш, от утре оставаш без компютър! И повече от мене няма да видиш пари, я за излизане, я за дрехи .." и спира да ми говори! И нямам избор даже .. Е, все пак не и казвам на момента, ама така както го прави много ме дразни .. Живота си е мой и аз решавам какво и на кого да споделям! Ама можеш ли да с разбереш с инат .. И тва си е!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    не, за това не ми прави проблем, но аз и споделям някои неща

Супер фен Аватара на Djuff
    Ми като се ядоса много и казвам че за нещо друго и отминава.Въобще не ми е проблем.

Супер фен Аватара на fuckme
    не.никога не ме е виждала да рева, затова и не ме е питала какво става. ако аз реша ще й споделя. но да ме кара да й разказвам всичко - не.

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Еми случва се, но като цяло не. Моето си е мое, не съм длъжен да им споделям всичко и мисля, че го знае.
    Bring it on baby.. I taste good!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си