.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 171
    Никога не съм имала подобен проблем с майка ми. От доста време насам й споделям почти всичко, което става около мен. Двете се разбираме много добре и тя винаги ми помага. Просто е такъв човек, че предразполага към разговори. Но дори и да съм отказала да споделя нещо, когато вижда, че не ми е добре, просто спира да пита.
    До авторката на темата: започни да споделяш с майка си... в смисъл по - маловажните неща, просто да й разказваш някакви случки от деня, дори да е отгоре - отгоре, тя все ще е доволна, поне аз така си м
    исля
    This time, this place
    Misused, mistakes.
    Too long, too late
    Who was I to make you wait?

ДА. Ужасно е. Постоянно ме кара да й разказвам какво е станало в училище дума по дума. Ако пък изляза някъде всичко трябва да се знае - с кого,къде,кво съм пила,другите кво са пили,за кво сме говорили. Избеснявам. Вече и казвам по 2-3 изречения, колкото да не мрънка и си карам работата.

Не, ама правят онази физиономия, с която ме карат да се чувствам виновна..
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен Аватара на kyklichka01
    Град
    град на греха..
    Цитирай Първоначално написано от Monstre
    Пхах, майка ми се чуди как да ме накара да млъкна и вече не ме пита какво е станало на даскало, просто защото веднага почвам да говоря още като я видя. Ама принципно й казвам само лигавите и забавни неща, с проблемите не се занимавам аз, к'во остава да занимавам нея.
    същото..

Град
    Lyon
    еми... не ми прави някви проблеми : ) ама постоянно ми вика че мога да и споделям всичко .. но въпреки това има доста работи които не знае.. и по добре да не знае хаххахаххах.. за нейно добро !
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Град
    BULGARIA ♥
    Аз споделям почти всичко с мама...Обаче последния път,когато ме попита дали съсм спала с момче и когато и казах да реагира доста бурно,дори се наложи да се престоря,че съм се пошегувала .. Но се слува да сподели и на баща ми.. Но рядко
    Луда и различна...Дива и красива...Обичам СИЛНО,мразя ЗАВИНАГИ..плача ТИХО..смея се ВИСОКО..отмъщавам ЖЕСТОКО.. Toва съм аз..и не ме ебе за вас !

Знаеш ли попринцип не обичам да споделям квото и да било с когото и да било...
    и наще го знаят и понякога ми се нерват заради тфа щото имам тайни от тях и ме сравняват с брата...казвал сичко дъра бъра...И КФО АЗ ПЪК НЕ СЪМ ТАКАВА!!!
    Ама се пак ако съм нацупена викат "кво ти е?"
    ако е нещо дет не искам да кажа викам офф ядоса ме еди-кои си или нещо от сорта иии толко...
    hi!

Аз пък почти всичко споделям на майка ми, обожавам да излизаме на пазар и тя да ми обръща внимание, което обаче става рядко,
    Иначе почти никога не ме разпитва за купони, дискотеки и др такива, просто ми има доверие и общо взето е свободомислеща

Цитирай Първоначално написано от PinkMojo
    Аз пък почти всичко споделям на майка ми, обожавам да излизаме на пазар и тя да ми обръща внимание, което обаче става рядко,
    Иначе почти никога не ме разпитва за купони, дискотеки и др такива, просто ми има доверие и общо взето е свободомислеща

Еее и аз обожавам да излизам с майка ми на пазар ама тфа има ли общо с споделянето???
    hi!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    На мама много неща и споделям,особенно сега,даже всичко.Без темата за момчета,защотоо .. емии така съм си преценила.Но тя никога не прави проблем или нещо такова,нашите-нито мама,нито тате,някога са се бъркали или ръчкали в личния ми живот.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Не. Аз не споделям с майка и тя няма проблем с това.
    Проблема със споделянето ни бе още в началото.. Когато аз искам да споделя на нея не й се слушаше, когато тя искаше да споделя на мене вече не ми се говореше и така с времето спряхме да общуваме освен ако не е за стандартните, обикновенни неща от ежедневието
    +1
    "Как мина училище" "Добре" "Какво правихте?" "Нищо"
    I'm yours.

моята ме караше да споделям даже всяка събота да излизаме заедно ... и ме разпитва но.. постепенно и казах че не мога и не искам и тя вече се отказа да ме пита ... особено за момчета какво не ми е наред и така нататък

Ами не, но и аз не обичам да споделям много. Обича да ме разпитва с кого дружа, пита от време на време кой какво прави от приятелите ми, които познава, ама само до там казвам.

наще като цяло са доста свястни хора,но аз съм прекалено много по-различен от тях,може би защото са по-стари,може би защото времената са други,много неща.те се грижат добре за мен въпреки доста трудности,помагат ми с каквото могат,но пак не могат да ме разберат за доста неща,имам чувството,че си оставам неразбран,но не ми пука много много. преди около година си реших какъв живот ще си водя и не ми пука кво мислят,понякога им споделям,понякога не.понякога водим мн големи разговори,например след като съм се прибрал вечертва в някво доста зле пияно състояние,давам си сметка за доста неща,но пак си правя каквото искам.....
    RedRum Against Racism!/afa/

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    уф
    и аз си мълча
    тя все ме пита
    сао кът се върне
    всеки път
    ''как мина в училище''

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    не ми прави никакъв проблем

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Не ми правят проблем, смятам, че им споделям достатъчно неща. Говорим си за всичко, но никога не са се месили в личния ми живот, ако откажа да говоря по даден въпрос с тях. Все пак си има и неща, които не са много приятни за родителското тяло.
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

при мен е ежедневно . Майка ми иска да споделям с нея а пак баща ми иска само на него да казвам . а пак кат ми е нещу гадно ме разпитват по няколко 4аса и мн ме нервят

Аз мразя да споделям с майка ми щото като и кажа : Ама обещаваш ли да не се сърдиш и тя каже добре става обратното щом и казва почва да вика и скандали... абе по добре да си мъл4им

Град
    Plowdiw .. [!]
    М да понякога. Не съм и била обръщала внимание,била съм споделяла всичко с приятелите си, а на нея нищо не съм била казвала,което всъщност не е така. Гледам да споделям колкото се може повече,но за някои неща не ме разбира и отбягвам да говоря за тях с нея.

Тя много иска да й споделям, но разбира се, ме оставя сама да преценя кое искам и кое не искам да споделя. Но почти всичко й казвам, тя ми е като приятелка. < 3
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Прави ми проблеми непрекъснато. Уча се сама да се оправям вече! Споделям й за неща, с които ми е трудно да се справя и искам съвет от нея, определено е добър психолог.
    you can't make people love you.
    you can make them fear you.

Аз някак си не ми идва от вътре да й споделя. Не съм й споделяла. Веднъж дойде при мен и каза ' Ти защо не ми споделяш нищо" аз й отвърнах ' Остави ме имам да уча" ;ДД

Та аз дори не й казах, че ми е дошло.. Пристраших се чак на 4 тия месец..

Ами да.
    Постоянно ми повтаря че трябвало да й казвам всичко .. дрън дрън..
    Не е ли ако искам?!
    Опитвала съм се да й споделям, но веднага щом я попитам да отида там и там " НЕМОЖЕ! " .. Е как иска да знае всичко като все не може.
    ... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..

Град
    Far far away..
    Не,нямам подобни проблеми..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си