- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите и парите
Имам един проблем.Срам ме е да поискам пари от баща ми,но от майка ми не ме е срам(нашите са разведени,аз живея при мама) .Ето за какво и колко са парите:
1.трябват ми 400 лв. за очила;
2.200 лв. са капаро(дадени от майка ми);
3.трябват ми още 200лв.;
4.обаче мама изхарчи парите за дребни нужди;
5.те бяха общо 250лв.;
6.но все пак мама даде 200лв. от парите за дребни нужди(капарото);
7.имаме още 200лв.,но те са за ядене;
8.аз имах 1000лв.,но с 200 лв. си купих колело,а с останалите-мини лаптоп;
9.мама каза,че тогава трябва да поискам пари от баща ми(той е малко стиснат);
10.мен обаче ме е срам.
Това е.Щях да го направя в текст,но и щях да ви объркам,затова направих така.Та помогнете,събота съм на гости и ми се иска да поискам пари.Е,ние не сме напълно закъсали,но ако изхарчим парите за ядене и спестяванията на мама за ток и вода ще стане зле.Главно проблема е,че ме е срам да поискам пари от баща ми,а и мама не иска да говори с него за това.И моля ви,без подигравки.Направих темата,защото имам нужда от съвет как да му поискам пари.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Ако бях на твое място не бих правила толкова безмислени и безразборни покупки от чиста проба гъзария..но както и да е, вече е свършен факт,а сега просто отиди при баща си и му кажи че си изпаднала в затруднено положение и ако може да ти даде еди каква си сума(ако е по-голяма може да се договорите да му върнеш половината примерно или нещо такова като събереш) И си прави сметка на парите,защото не валят от небето, нито мама и тати са бездънни касички![]()
Както искаш от майка си, така поискай и от баща си. Да ви имам проблемите...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Благодаря за отговорите.Честно казано имам малко пари в касата си,но майка ми казва ,,Абе недей да си харчиш парите,той ще си прави ремонт,пък ти ще си хабиш спестяванията.Все пак ти си му единственото дете,няма да го съборят 200 лв.,,
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Кажи му че имаш нужда от пари за очила.Баща ти е няма да ти откаже, все пак това е за здравето ти![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ако те пита кво става, как си, почни да му намекваш че сте закъсали, имаш нужда от някой лев...
Първоначално написано от Greennight
Предполагам тя имаше впредвид не слънчеви а за далечно/близко гледане![]()
са остава само и да кажеш че става въпрос за некви тъмни гучи, рей бан, супер, мега очила без диоптър![]()
като имаш за колело и за лаптоп па си си заебала очите ние нищо не можем да направим моме.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Отиваш при него и искаш като възрастен човек - без увъртане..
а иначе... 400 лв. за очила? ти наистина ли???
Ами наистина очилата струват 400 лв. ,с диоптри,фотосуларни,за далекогледството ми.А за парите за лаптопа и колелото-то беше преди 1 год. на РД ми(15 юли).Е,ще поискам 100 лв. ,защото аз имам 100 лв. и 30 в касата си,но искам да си запазя 30-те лв,за да събирам за 2 местопазителчета по 50 лв(за зъбите).
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Абе пак са си много 400 лв... или имаш доста сериозни проблеми с очите, или малко си се поизхвърлила с рамката, но ок - не сме тук за да те съдим... просто отиди и като човек му кажи така и така, трябват ми парите за еди какво си...
а ми стана интересно, какви са тези неща за зъбите? ако не искаш тук и ти се обяснява пиши ми на лс
Просто му казваш "тате, трябват ми пари за очила." Не са за за някакви простотии, няма защо да те е срам да ги поискаш.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Дала си 800лв за notebook? Ти от коя планета падаша бе![]()
![]()
![]()
Баща ти няма да ти откаже пари за очила!
Няма смисъл да даваш толкова пари за едни очила,като нямаш се лишаваш.Тези очила повече приятели ли ще ти спечелят.![]()
![]()
1.Бая скъпи ми се виждат очилцата, но щом така си решила (:
2.Много кеш си дала за лаптопчето.
3.Нищо срамно няма в това да поискаш пари от баща си, просто отиваш и казваш "Татко, имам нужда от очила, но не ми стигат парите, може ли да ми помогнеш с някой лев?" Стига да има възможност човека да отдели парички ще ти даде![]()