- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми ...
Добре когато вие пишете покана за рождения си ден,не питате ли някой за идея?Първоначално написано от mArMaLaDkA
Ама да се намеси българския синдром''аз мога повече значи си загубен''
ОДИН!!!
За пореден път се обеждавам колко много прости хора има на този свят ... Просто не е истина![]()
![]()
И все по надолу и понадолу отива идващето поколение ... жалко, но факт!
По-добре си спестете малумните коментарчета, тва тука не ви е детската градина!
Ами според мен по-добре ще е да го запиташ фейс то фейс,както се казва.Ако си сигурна,че проявява някакъв интерес към теб-може да пробваш и с картичката.Но ако в 12-ти клас за пръв път му го подхвърляш ,ей така да ти стане кавалер с някаква картичка и му дойде като гръм от ясно небе ,вземе да те отреже и ще стане доста по тъпичко.А пък като си пред него,все пак може и да го прилъжеш с това онова в погледаПървоначално написано от daqna091
![]()
![]()
За какво да се хабиш да го мислиш, след като другите в някой си форум може да го направят вместо теб...жалко, но тенденциозно...Първоначално написано от w0sh
хуу, как ще докажеш противното?Първоначално написано от daqna091
![]()
Първоначално написано от Nakadah
Еми как , ако момичето е яко и ако си падаш по нея, няма как да и откажеш![]()
сложи такива аргументи на масата че аз направо не мога да кажа нищоПървоначално написано от daqna091
![]()
аве по-добре го попитай лично ...
кажи му ''нямам кавалер за бала.. не ми се ходи сама.. би ли ме придружил?!''
аве бонбон, 12 клас си и все още нямаш смелост за нищо0о ..
имам чуството, че даваме съвети на маце от 8 клас, която търси кавалер за прощалната си вечер![]()
ама и вие сте едни ... какво като е 12 клас момичето е по притеснително ... можеш да му напишеш примерно " много си ми симпатичен и тъй като нямам кавалер за бала бих искала да те поканя да ми бъдеш много бих се радвала ако приемеш" нещо съвсем обикновено без да му надигаме мн.въшките![]()
Истина, лъжа - това е! Като не ти харесва .. червеното хиксче горе в дясно. Всъщност съм от твоето поколение " И все по надолу и понадолу отива идващето поколение"Първоначално написано от daqna091
![]()
Айде ние ще си спестим малоумните коментари и си отиваме да играем в детската градина, там при останалите "прости хора на този свят".
Първа ще натисна хиксчето горе, щото не мога да понасям малоумни кранти като тебе.
Така де МиСиИиИи, чИ ми пРоЧеТуХтИиИ кОмЕнТарЧиТуУуУу![]()
не го кани.
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."