.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Как да се измъкна от това...???

Просто не става. Чувствам се задушена от цялата драма. Не сме заедно от доста време, но ги има и моментите на слабост, когато единият се връща назад. Всичко започва отначало. 1-2-3 дни щастие и хоп... той решава, че ще се държи като пълен идиот. Сякаш вече съм нищо за него. Веднъж е мил, а после пълен грубянин. Понякога се чудя дали ми остана малко достойнство, за да се имъкна от този кръг, но имайки предвид, че се връщам, значи нямам такова! Много жалко, че го казвам, но ми се иска да върна времето назад, да бъде 2008 год и да не го бях срещала! Донесе ми много щастие, но и много болка. Преди бях съвсем различен човек, а той ме срина психически. Борех се, отстоявах себе си, имах хора, на които да разчитам, а днес съм напълно сама, чакайки смирено той да се появи отново. Бива ли да съм толкова наивна? Преди не бях! Сега ли станах такава? Да повярвам, че той е най-доброто...? Да ме обижда и унижава.. ? И аз да продължавам да държа на него, сякаш нищо не е станало? Писна ми да давам последен шанс на човек, който не веднъж ми доказа и показа какъв е в действителност и че първоначално се е прструвал на такъв, какъвто не е! Просто напоследък излизам съвсем сама и се разхождам, за да осмисля какво не ми е наред, че изобщо мисля за него?! Къде сбърках аз... че се забърках с него? Само че отговор не откривам, а единствено се чувствам самотна и празна, сякаш всеки ден е един и същ и никой не ме забелязва. Все едно не същетсувам, просто живея. Омръзна ми да понасям поредната обида и унижение сякаш съм си ги заслужила. Грешка. Може би съм единственият човек, който дава нещо за него. Но грешката си е моя, не негова. Какво ми има, че без него се задушавам и съм в постоянен страх? Напълно наясно съм, че без него би трябвало да ми е по-добре! Само че не става. Не мога или не искам?! Просто съм в някакъв кръг, който започва от едно място и свършва на същото. Няма край, а на него сякаш вече му доставя удоволствие да ме гледа така. Какво да правя? Искам си старото Аз! Хуб авото и щастливо аз! Безгрижното ми Аз! Което не пропускаше ден да излезе с приятели, да се забавлява и да бъде себе си. Опитвам се, но винаги се връщам назад, макар там вече да не ме чака никой.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ми.. доколкото разбирам си оставила старото ти Аз за да изградиш новото такова, което пък е вързано изцяло с негоо. А сега не можеш да се сетиш къде си оставила старото Аз.

другото което е, не искаш да оставиш сегашното Аз, защото смяташ че ако го направиш - няма да остане нищо от теб. И пак се връщаме в порочния гръг.

Грешка. Ако го оставиш - ще остане огромно пространство, което да подредиш както на теб ти харесва. Доколкото разбирам - страх те е да поемеш контрол над живота ти, защото досега той го е правил вместо теб(образно казано). Или по скоро те е насочвал какво и как да правиш.

И по тоя начин си загубила увереността че можеш да се справяш и сама.

Горе долу.. това е накратко обяснено.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Re: Как да се измъкна от това...???

Както каза ти си виновна, не той ... Докато може и му позволяваш да си играе с теб ще става така ... Някой хора просто са такива и приемат другите като даденост и особено в твоята ситуация ... Явно много го обичаш,но може би той не го оценява Опитай се да си спомниш какво си правила преди него,как си се забавлявала , обади се на стар приятел/ка и излез с него/нея да се поразведриш малко.А ако дойде този "момент на слабост" от негова страна,в който той ти се обажда и вероятно те увещава,че е напълно променен просто го отрежи ... Мисля,че тогава ще почувстваш и едно чувство на триумф Наистина , на думи е лесно , всичко си зависи от теб Успех !

Не си познавала момчето като си тръгнала с него, просто си видяла и не чак толкова розовата част от живота.Говори с него и му кажи какво ти е ...и тай като това все пак е мъж и не иска да възприеме истината-да си ходи.

Град
    Таити
    Според мен се откажи от него... колкото и да го обичаш и всичко останало.. няма смисъл да си с такъв човек който те кара да се чустваш така... Останала си сама защото си предпочела него пред всички останали и затова се е получило така... и аз бях в нещо като твоето положение ама успях да се осъзная на време и започнах да гледам и това какво аз искам и какво на мен ми се прави а не само какво трябва и не трябва да правя според приятелката ми не ми беше мн лесно от начало ама резултата си струваше
    There is no right or wrong, only fun or boring

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Според мен се откажи от него... колкото и да го обичаш и всичко останало.. няма смисъл да си с такъв човек който те кара да се чустваш така... Останала си сама защото си предпочела него пред всички останали и затова се е получило така... и аз бях в нещо като твоето положение ама успях да се осъзная на време и започнах да гледам и това какво аз искам и какво на мен ми се прави а не само какво трябва и не трябва да правя според приятелката ми не ми беше мн лесно от начало ама резултата си струваше
    : )
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ми.. доколкото разбирам си оставила старото ти Аз за да изградиш новото такова, което пък е вързано изцяло с негоо. А сега не можеш да се сетиш къде си оставила старото Аз.

другото което е, не искаш да оставиш сегашното Аз, защото смяташ че ако го направиш - няма да остане нищо от теб. И пак се връщаме в порочния гръг.

Грешка. Ако го оставиш - ще остане огромно пространство, което да подредиш както на теб ти харесва. Доколкото разбирам - страх те е да поемеш контрол над живота ти, защото досега той го е правил вместо теб(образно казано). Или по скоро те е насочвал какво и как да правиш.

И по тоя начин си загубила увереността че можеш да се справяш и сама.

Горе долу.. това е накратко обяснено.
    Съгласна.

мацка аз съм в същото положение само 4е при мен е оше по зле защото съм в този кръг от около 4 години а не 2.моя съвет е да намериш 1 заместинк на него.но наистина да може да го замества добре.за да може когато него го няма да те утешава някои.ина4е спасение няма лубовта свършва когато тя реши а не ти.

несъм го чел цялото но от това което прочетох разбрах че на момчето не му пука за тебе и те използва за забава... и аз съм правил нещо подобно.. може да ти прозвучи гадно ама ти си на 2 ро място
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми спри да се връщаш назад,забрави,какво е станало и помисли напред,върви напред и не се обръщай,намери си нови приятели или просто поднови старите,бори се за ново на4ало
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си